Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 927
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 535
Някой участвал ли е в играта на waya пробиотик? Къде е този    код?
Кодът е отстрани на кутията. Този, който си купила може да е без код иначе щеше да го видиш.

# 2 536
  • София
Има ли някой, който е успял днес да регистрира код на Кока Кола? Аз не успявам и до момента.

# 2 537
  • Стара Загора
Руска номер 2.

# 2 538
Има ли някой, който е успял днес да регистрира код на Кока Кола? Аз не успявам и до момента.
И аз не успявам, дори регистрирах измислен код с повече и по малко знаци, не става и не става..

# 2 539
Изтеглени са последните печеливши от Верано Азур.Честито на печелившите!

# 2 540
  • sofia
Спечелила съм награда от виното, дали знаете с кой куриер пращат и в какъв срок?

# 2 541
С бутилка съм от верано, а така исках чашите...

# 2 542
Инсейн, специално за теб обяснявам за многото профили-
Имахме ужасно много капачки , то и сега имаме събрани 2 чувала за смет плюс 1 торба на билла
и пълня 3ти чувал. Та за спорт депото бе безпредметно да ръгам още кодове, когато стигне лимита
от 90 или 95 лв / не помня вече/ и се правеше нов профил. Така спечелихме 3280 лв от цялата кампания.
Поне обзаведох цялата рода с летни и зимни обуща, анцузи, колелета. Имам 3 чифта helly hansen не отваряни в кутиите, маратонки. Тогава купих и ел скутер и хвърчах с него по улиците, докато ми писна и го шитнах без пари.
Та шизофрения или не,  квото и да решиш, че ме тресе, аз съм   хипер доволна от тази кампания. И чакам с нетърпение нещо подобно.
Айде хубав ден! Wink
Ще припадна ,НЕ Мога да се въздържа просто
 С различни принципи сме явно , за мен не е ок ! Който както иска да го приема !
И тук не става въпрос за 3 ваучера!

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 12:34 от Анонимен

# 2 543
+35924240710 на някой да му е познат този номер?

# 2 544
Ама защо припадате? Имала е капачки,печелила е. Купува продукти с кашони,печели. Вади от джоба си,не ги краде нещата. Аз видях една туба с капачки при позната в магазина,взех ги,прерових ги и спечелих три ваучера за Емаг. Това прави ли ме Руска 3? 😁
Сега събрах 2000 точки в Толк и се чудя за Емаг или за Гет.бг да си заявя 20 лв. Нямам набелязано нищо за купуване.

# 2 545
Спечелила съм награда от виното, дали знаете с кой куриер пращат и в какъв срок?
Еконт

# 2 546
С чаши съм от Вераното, а ми се искаше нов пуф за кучо /ползва го за легло/.

# 2 547
  • София
Тук в темата доста я плюете  Топси, но като я чета доста хора са я наазили на лични за раници от КК.

# 2 548
Много са приятни батериите от Старопрамен, аз чак сега стигнах да отворя една. Не знам, какво не им харесахте.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 14:43 от evhen

# 2 549
  • Пловдив
Пак ме няма в Каменица и 500-те лева. Забелязвам, че повечето спечелили ги има и на 50тачките. Това са барманчета най - вероятно. Ама е тъпо ние да купуваме бирите, а те да регистрират бири изпити от клиенти

Общи условия

Активация на акаунт