Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 840
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 700
Зарекох се да не чета, но чета и то внимателно! Въпреки това, отново пропуснах какво е колелото от Лидл?
https://somersbypromo.bg/ На SOMERSBY

# 2 701
  • София
Играта на ИКЕА  е била до 24.08, иначе наточих зъби.

# 2 702
  • София
Изпращат раниците от "Роден край".
Вие получихте ли вече раницата. Какъв цвят са Ви пратили Simple Smile ?

Синя

# 2 703
  • Велико Търново
Ако има някой от Ямбол, да грабва ваучер от зайците за някакво местенце за хапване момо. Ако няма точки, ще му взема аз, само пишете на ЛС

# 2 704
Може ли снимка?

Синя

# 2 705
  • Varna, Bulgaria
Искаха ли ви касовата бележка за  раницата от Роден край?

# 2 706

Stark са електрически таксита/споделени автомобили, които ги има само в София: https://spark.bg/ При ползване на такъв автомобил, явно имаш някакъв уникалнен номер, който може да регистрираш в играта на Heineken.

# 2 707
След “пазят ли се капачките на КК”,сега всеки втори пост е “искат ли бележка?” Във всички правила пише да се пази касовия бон и да се представи на куриера. Ако я регвате в повече от една игра,правете копия.

# 2 708
Ако има някой от Ямбол, да грабва ваучер от зайците за някакво местенце за хапване момо. Ако няма точки, ще му взема аз, само пишете на ЛС
Благодаря че сподели Simple Smile Възползвах се.

# 2 709
  • при късмета
След “пазят ли се капачките на КК”,сега всеки втори пост е “искат ли бележка?” Във всички правила пише да се пази касовия бон и да се представи на куриера. Ако я регвате в повече от една игра,правете копия.
За друго питат. Регистрирали са номера на бележката няколко пъти, с по някоя различна цифра или де що има номер на бележката и сега се чудят ще мине ли. Да не мислиш, че тези, които питат кое изобщо е номера на бележката, не знаят? Знаят, ама си мислят, че заблуждават някого. И като има нехаен организатор, номера минава. Само и единствено в Милка не са минавали измислени бележки. И игрите в които самото участие е със снимка.

# 2 710
  • София
Може ли снимка?

Синя

Страхотно, аз се надявам на синя, ма сигурно розова ще ми донесат Simple Smile

# 2 711
Точно Петя не вярвам да лъже с касовите бележки. Казвала е, че не е организирана и често губи неща за игри. В случая питаше дали трябва да прати снимка по Вайбър. Не съм си получила моята раница, но за топката не са искали к.б. и не вярвам да искат изобщо.

# 2 712
  • София
Не искат к.б., раничката не съм я видяла още. Ние имаме още една раница и се надявам да не е розова, че имаме две момчета.

# 2 713
  • при късмета
Точно Петя не вярвам да лъже с касовите бележки. Казвала е, че не е организирана и често губи неща за игри. В случая питаше дали трябва да прати снимка по Вайбър. Не съм си получила моята раница, но за топката не са искали к.б. и не вярвам да искат изобщо.
Anyyyone, предполагам визираше този пост
Искаха ли ви касовата бележка за  раницата от Роден край?
А и не само него, права е, че масово тъпите въпроси в темата са едни и същи. И вчера го казах и не само тогава, от много време е така

# 2 714
Много странно как на едни искат снимка по вайбър, а на други не. На мен като ми се обадиха от Роден край изобщо не споменаха такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт