Звездни компромати - Август'20

• 269 771
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
За жалост Сашка колкото е красива, толкова е и проста горката. Преди й симпатизирах заради публичното унижение, на което я подложи онзи примат, но тези нейни снимки и напъни за оригиналнечене напоследък ми идват ту мъч.

# 1 966
  • софия
Деси Цонева певица ли беше? При Слави май пееше или тотално се бъркам? Антоанет Пепе и на мен ми е скучна, рядко заглеждам някое нейно видео, но са толкова без тема и нищо не се случва, че не успявам докрай да гледам.
Харесвам Теа и Наум, ама и те прекаляват с рекламите, ако изкарвах и аз пари от това сигурно и моите постове щяха да са като техните, та вече ги поизбягвам и тях!

# 1 967
И тук е ужасна Петканова
Скрит текст:
Иначе на много реклами ми харесва. Има хубава усмивка и изглежда свежа.

# 1 968
Дали ще се разведат ?
Не вярвам , то цялата им връзка за медийно внимание изградена , Хич не ги виждам разделени.

Ама и коментара е на място ;

- “” Алекс,  тоя ляв крак как го сгъна така “

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 969
  • Варна
На Петканова не й ходи да е вулгарна.
Секси, да, но вулгарни пози, не!
То пък на коя ли й подхожда вулгарността?!
На Моника Валериева й подхожда!

# 1 970
На петканова много й подхождат всички реклами на банки и маргарини. Но наистина тези вулгарните-не. Би могла да развива образа си и на свежа нормална млада майка. Жалко, че не направи това, а зави в тази посока. Толкова хубава, а пък...

# 1 971
Тя добре, че е хубава и фотогенична, понеже ако трябваше да се прехранва с акъл...

Ще се развеждат ли? Да не би пак да се готвят да влязат в биг брадър и да си измислят нови драматични истории...

# 1 972
  • софия
Едва ли е вярно това с развода, не всичко що лети се яде, не се връзвайте Wink

# 1 973
Имаше един лаф за тях-ожениха се в ББ, ще се развеждат в Съдебен спор.

# 1 974
Кой както иска да си прекроява децата, то целите им животи са прекроени. Просто не е задължително да ни занимават и с децата си, защото кои са те, че да се вълнуваме и от наследниците им? Децата са им станали точно аксесоар, още едно поле, с което да изкарват пари от реклами...

# 1 975
Красен Кралев бил с корона вирус https://www.24chasa.bg/novini/article/8933719
Интересно дали Виктория Петрова още му е контактна. По време на първите дни от протестите срещу правителството с такъв ентусиазъм и усмивка обясняваше как "отново има бели автобуси около НС", че изпаднах в дълбоки подозрения дали още са заедно.

# 1 976
# 1 977
Много е хубав Люк Евънс!

# 1 978
Многоо Heart Eyes За жалост всички известни мъже, които харесвам са гейове Confused Не че ако не бяха щеше да ме огрее, де Joy

# 1 979
Въпрос на гледна точка .

Мариана Маринова

Скрит текст:

Теди Велинова и деца

Скрит текст:

Калина Паскалева
Скрит текст:

Вълчо Арабаджиев Младши с приятелката си
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 19:01 от alethea

Общи условия