Звездни компромати - Август'20

• 269 755
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 025
Цветелина е много красива на живо 👍 Всеки има лоши снимки и визии според тогавашните модни тенденции.

# 2 026
Да, потвърждавам. Красива и нежна е.

# 2 027
И аз съм я виждала на живо - в Александър  Невски, беше бременна, но въпреки това  дребна и нежна, като порцеланова кукла е.

# 2 028
  • София
Аз Шиши съм виждала на живо и не беше баш такова прасе като по снимките, а беше и с къси панталони. Дебел беше, но не чак толкова.

# 2 029
  • Пловдив
Имението в което са живяли Брад Пит и Анистън се продава за 32,5млн. Харесва ми...
https://life.dir.bg/gallery/vizhte-razkoshnoto-imenie-v-koeto-br … kato-byaha-zaedno

# 2 030
Цветелина Янева е много красива на живо. Кофти кадри сте подбрали.

# 2 031
Съмнява ме Белла Хадид да е по джоба на наш Гришо. По-скоро си мисля, че тя е с жена партньор в момента. На въпросната снимка с корта тя е написала, че е от Юли. Да не забравяме Гришо беше в болница с ковид тогава.

# 2 032
Гришо трябва да натрупа фонд от няколко "шлема", за да качи левъла. Но за тая работа е нужна желязна дисциплина и самокритичност, а последните години не са му силни в тази посока. Ивет Григорова я харесвам аз, много свежа и с естествено поведение, не е твърде лигава, излъчва хладна дистанция и стил.

# 2 033
Гришо повече се вълнува от Холивуд, отколкото от спорта. Големи напъни за показност...

# 2 034
Бела Хадид  си е с The Weekend към днешна дата.
Сестрата на Луиза Григорова е семпла и грозновата като Луиза.Майка им не им е дала грам от нейната харизма.Извън интервюта и личен живот и аз я намирам за хубава и поддържана и доста по-красива от младите си щерки.

# 2 035
Гледай какво нещо е различният вкус.
Ако не беше Ивет Григорова, не знам кой щеше да я погледне тая руса метла.

# 2 036
Е, тук е без грим жената на скучно селфи.За възрастта си си е супер.

# 2 037
Много обикновено и някак постно излъчване има Ивет Григорова.

# 2 038
Жената е без грим и на 50, екстра си е. Няма как и не бива да се мъчи да прилича на 20-годишно момиче.

# 2 039
За мен няма красиви черти и нищо чаровно и това няма общо с грима.

Общи условия

Активация на акаунт