Звездни компромати - Август'20

• 269 753
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 010
Зад кулисите на Сексът и градът

Познати ли са ви тези факти?
Кактусче, може да си поискаш хонорар вече от Н-брой места. Stuck Out Tongue

Калина Паскалева преди 22 години и сега

Малко черничка ми се вижда....

,,Баси....как така тогава имаш вежди,а сега не. Веждите не оплешивяват или полудявам! Странна птица си Паскалева!  ''

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 08:31 от alethea

# 2 011
Паскалева е пример за изхабен вид. Направо в учебник по биология и анатомия трябва да я сложат.
...и с тези червени кичури прилича и на представителка от малцинствата.
Дори Маги-то СидероВ изглежда по-добре от нея. Grin
Малко сутрешен хейт за добро утро. Grin

# 2 012
  • Варна
А кой се вълнува от нея изобщо, че е толкова активна? Че и на политически теми се опитва да се изказва и намесва името си... Болни за внимание хора...

# 2 013
Паскалчето има моменти, в които удря в десятката. Например случая с Нона Йотова и мъж доста ме изкефи мен.

# 2 014
  • София
Лейди Гага
Скрит текст:
Кейти Холмс и Сури
Скрит текст:
Дуа Липа и гадже
Скрит текст:
Нина Добрев с гаджето (такива хубави гаджета имаше, от къде го намери този)
Скрит текст:
Роналдо и Джорджина (май са се сгодили)
Скрит текст:

# 2 015
Това интервю на Цветелина Янева в сайта под тепетата според мен е фалшиво интервю и опит за пародия. Слушала съм нейни интервюта и е доста сдържана.
Е кога пък е била сдържана, вече като гаджета обясни как са ги запознали- мъжът който ги запознава ѝ казва- Със златен човек те запознавам, сега и кариера ще ти тръгне и всичко. На някакво парти покрай на Бареков сватбата. В женско популярно списание беше, чак се чудех как са го пуснали нередактирано, то е ясно че не е било любов от пръв поглед, ама така да го излага...

# 2 016
  • До морето
Цветелина Янева колкото и да е сдържана, отдалеч дрънчи на кухо. Може би по-тъпа от нея е само Анелия. И тя е известна със своята.......сдържаност. 
Как живеят с 200 думи речников запас е световна загадка, ама ей нА - може!!!!

# 2 017
Янева поне красива.
https://www.instagram.com/p/CEPqq7iHKCg/?utm_source=ig_web_copy_link Джъстин Бийбър с малко бебче-племенница. В неговия профил пък какви луди фенки има, бях се зачела покрай жена му, която ми е много симпатична. Само я навирал навсякъде, нямал респект към феновете, "тя е с теб заради парите, като куче те следва и не те оставя сам, ти не я обичаш, ти обичаш Селена, скоро истината ще се разкрие" 😅

# 2 018
  • София
То щото Хейли си няма пари и е беднячка. Тези фенове са изкукали.

# 2 019
  • Sofia
Младата Анелия ми е много по-красива от Янева. В тяло също. Говоря за съпоставими възрасти.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 10:14 от NBM

# 2 020
  • София
Наш Гришо бил гадже с Бела Хадид (клюка от български сайт, едва ли е вярно, но поне възрастово му подхожда).
https://novini.bg/show/kliuki/614949

# 2 021
Наш Гришо бил гадже с Бела Хадид (клюка от български сайт, едва ли е вярно, но поне възрастово му подхожда).
https://novini.bg/show/kliuki/614949
То пише в "статията", че засега са само на лайкове в Инстаграм 🤭

# 2 022

Тази булка не сте я показвали, нали?

# 2 023
  • Варна
Янева красива?! О, не!
Скрит текст:

# 2 024
Веднъж съм я виждала само, не я разпознах, казаха ми че е тя, като кукла красива беше, страхотна кожа, и в тяло не беше никак зле, хем тогава се водеше дебела още, в началото, явно камерата слага килограми.
Леле, на тези снимки е много пошла.

Общи условия

Активация на акаунт