Звездни компромати - Август'20

• 269 766
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 1 995
Виктория Петрова тази вечер води новините, това може би означава, че не са заедно с Красен Кралев...

# 1 996
  • София
Виктория Петрова тази вечер води новините, това може би означава, че не са заедно с Красен Кралев...
Е, има доста слухове, че Виктория е само представително лице. Човекът си имал други предпочитания.

# 1 997
Ееее, айде сега, ново 20. За първи път чувам нещо подобно. Но аз по принцип се информирам за клюките само от тази тема, така че не съм релевантна с невежеството си.

# 1 998
Е, има доста слухове, че Виктория е само представително лице. Човекът си имал други предпочитания.
Значи и Мария Илиева е била такова лице,защото около 2 години му беше гадже

# 1 999
  • Варна
Ако става дума, че предпочита доброто хапване, съм съгласна, да предпочита другия пол обаче дълбоко се съмнявам.

# 2 000
ИУ само си го представих .

# 2 001
Ама каква е тази мода с подобна поза ?!?

Сякаш крава се е разчекнала да пикае(еми сори за езика ама...) Joy

# 2 002
MEDINA е бременна! 😊
Скрит текст:

# 2 003
MEDINA е бременна! 😊
Скрит текст:

За първи път чувам за нея

# 2 004
Аз я свързвам само и единствено с тази песен от 2011г.

https://m.youtube.com/watch?v=CjCEZO1qr00

# 2 005
Предположих, че не всеки ще я знае, но аз много я харесвам и творчеството й следя. Ако все пак има и някой друг като мен ще му стане приятно, предполагам. Извинявам се на останалите. 🙂

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 23:33 от AglayaDreams

# 2 006
Дъщерята на Алек Балдуин, бита и ограбена от някаква жена на паркинг.
Скрит текст:

# 2 007
  • Rock & Roll feeling ...
Малката  дъщеря на Ивет Григорова - Кристина :
Скрит текст:

Ивет и гадже:
Скрит текст:

# 2 008
  • София
Боже, тази Ивет Григорова няма ли пари за свестен фризьор, та ходи така зле изрусена?! Цветът на косата й е потресаващо непрофесионално направен. Надявам се, че оправданието е, че се боядисва сама вкъщи, защото ако фризьор й го е направил, определено се е изгаврил с нея.

# 2 009
Това интервю на Цветелина Янева в сайта под тепетата според мен е фалшиво интервю и опит за пародия. Слушала съм нейни интервюта и е доста сдържана.

Общи условия

Активация на акаунт