Звездни компромати - Август'20

• 269 389
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 205
На мен пък веднага ми направи впечатление, че ми напомня за Дженифър.

# 2 206
  • До морето
А на мен пък устните й. Сигурно и тя като половината свят е отишла при лекаря със снимка на Джоли и е казала Искам и аз!!!

Поредната Анджелина-уонаби 😂

# 2 207
Защо непрекъснато пробутвате снимки на това чудо Валериева ?Промотирате ли я ,или изпитвате удоволствие дружно да  я хейтите?

# 2 208
  • Rock & Roll feeling ...
Винаги съм се чудила на жени като Валериева - как ти преминава ежедневието, в чудене каква снимка да си направиш, че някой да ти плати тарифата? Имат ли изобщо някакви интереси, нещо което да те вълнува, да те зарежда, вдъхновява...
Такива жени ги наричам амеби. Сигурно имат вълнения и вдъхновения, но мога да се обзаложа, че са от типа на "гледайтИ и завиждайтИ" . Трудно ми е да очаквам душа от човек, на който цялото му сърце е средоточено в задника, предника и тяхното (зло)употребление.

Прилича ми на някаква смесица между Анистън и Джоли.
Добре казано, +1.

# 2 209
Защо непрекъснато пробутвате снимки на това чудо Валериева ?Промотирате ли я ,или изпитвате удоволствие дружно да  я хейтите?
защото цялата е един КОМПРОМАТ, а темата е за това ...

# 2 210
Венета пак си е платила статия в дир-а по случай новата си книга...

Цитат
"Когато сексът не ми харесва, ставам дори и по средата и си тръгвам! Нещо, което уви не правят героините ми в "Куклите", но те са млади момичета, има време да стигнат до моите разбирания за мъжете и секса", написа журналистката в своята лична Фейсбук страница, а към момента постът ѝ събра стотици харесвания от потребителите на платформата.

От дир.бг май я тролят:

Цитат
Интересен факт е, че за разлика от много писатели, които се нуждаят от години, за да завършат творбите си, Венета се справи с начинанието за малко повече от 2 месеца. Тя се похвали, че е започнала работа на 2 юни и е приключила на 24 август.

Венета въобще не ми прилича на жена, която прави секс...

Новата на Брад е кривогледа.

Ох, тази вечер съм много позитивна.

# 2 211
Кулaгин зa Емaнуелa
,
Скрит текст:

# 2 212
https://mood-time.eu/2020/08/23/%d0%bb%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d0%ba% … nb7f22NpS5DfaQAg0
Лари Кинг погреба и двете си деца за две седмици
Много тъжно Confused

Лейди Гага
Скрит текст:

Селена Гомез
Скрит текст:

# 2 213
На мен пък новата на Брад Пит ми напомня една по-неугледна Ирина Шейк.

Валериева имам чувството, че в момента е с някой по-дългосрочен потребител, чиито извратени прищевки задоволява и това, което публикува са само пред-пред увертюрите. Позите й са като по команда.
Преди като че ли повече й пукаше от хорското мнение и се представяше за нечие гадже с огромен букет рози в ръце. Претръпна явно с професията и Инстаграма й си е чист каталог.

П.п. Прочетох статията, да, нещо такова имах предвид. Честно казано представите ми бяха далееееч по-невинни! Егати клоаката

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 23:33 от Tess d`Urberville

# 2 214
  • софия
Тези жени без работа, които демонстрират челни стойки в Инстаграм от "луксозни" локации като Дубай се наричат porta potty. И ако ви е любопитно как заработват, споделям следната интересна статия, то гнусното им излъчване на това се дължи:

https://travellingjezebel.com/dubai-porta-potty/
Не ми започва добре деня след прочетеното. Фантазията ми определено е била много бедна до прочита на статията.

# 2 215
И аз така , прочетох цялата статия и точно това си мислех , че трябва да правят горките инст моделки без мозък , дето видяхме, че и столиците на Европа не знаят в ББ.  Но за сметка на това някой изпитва нашата търпимост , като поства постоянно в темата техни снимки!
Кое им е звездното и кое им е компроматното ? Визирам Валериева..и разни Сузанки

# 2 216
  • София
Алисия Викандер
Скрит текст:
Райън Гослинг и Ева Мендес
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Бионсе и семейство
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Никол Шерцингер
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Моника Белучи
Скрит текст:

# 2 217
Точно това ни е проблема. Обявили сме за звезди разни самозванци, известни само с това, че са известни. А истинските талантливи хора, не се натрапват и съответно не попадат дори и тук.

Кейтито е родила Simple Smile

# 2 218
Отвратителен бизнес е описан, трябва да има повече такива статии, повече да се говори и да лъсват парцалите, които парадират с този начин на живот.
Днес е млада и оборотна, но утре ще започне да вербува други момичета, които да води там, за да си запази поне част от приходите. 😡

# 2 219
Проституцията и трафикът на хора не са от вчера. Тези момичета го правят доброволно, но предполагам, че има и стотици такива, които са завлечени насила. Сигурно има един куп институции, които да се заемат с разследване, как се декларират такива доходи най-малкото, но явно не искат да се забъркват с влиятелни шейхове.

Общи условия

Активация на акаунт