Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 084
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 765
Виждам, че пак ще пускат пасатора 3в1, аз съм доволна от него и се замислям за още един. Мъжът ми е полудял по уредите на Parkside ли се казваха, вече не знам дали има нещо дето да го няма в нас от марката и сега ме тормози за някакъв гайковерт дето е изпуснал преди време, според вас има ли шанс да го намеря в някой сайт или магази?
В OLX и Базар пускат почти всичко.. ММ от там си допълва Simple Smile

# 766
В Лидъл  издават ли фактури на  еднолични търговци? И как става  като  няма отделно  звено като в Кауфланд?

# 767
В Лидъл  издават ли фактури на  еднолични търговци? И как става  като  няма отделно  звено като в Кауфланд?
на касата директно

# 768
  • София
Вярно ли е че артикули от тези с намалена цена ( 15/10/7лв) не подлежат на връщане?
Извинявам се ако е коментирано скоро, просто се изумих като ми казаха и реших да направя справка с компетентните - вас!

Да, вярно е. Има го на бележка, лепната до цените на стоките.
Троен чушкопек имам от няколко години. Неудобен е, чушките трябва да се въртят за да се изпекат от страната на разделителя. Пенсионирах го, пека си чушки във фурната и се оглеждам за единичен. Но не съмвиждала никъде.

# 769
Тези стоки от разпродажбите си имат гаранция, ако нещо се повреди. Не важи само безусловната 3-месечна гаранция, т.е. връщане заради каприз.

# 770
Царевицата дали е хубава, днес ако има изобщо при нас да взема?
55 ст. е добра цена.

# 771
Пенсионирах го, пека си чушки във фурната и се оглеждам за единичен. Но не съмвиждала никъде.

Aisha, наскоро видях единичен в Техмарт, ако ти върши работа.

# 772
Царевицата дали е хубава, днес ако има изобщо при нас да взема?
55 ст. е добра цена.
Писах вчера, че царевицата е хубава.
По неволя пекох чушки във фурна, обаче вече все така ще си ги пека. По десетина наведнъж и дори да не е потъмняла половината чушка, се белят без проблем после.

# 773
Здравейте,сдобих се с това от разпродажбата,така се зарадвах,като си мислих,че всъщност светлината зависи от темп на водата и дребния ще е доволен и сам ще си наглася вече водата, но нищо подобно!Е,той пак ще е доволен всъщност Grinning Може ли отзиви за качеството  на слушалката?

# 774
  • Пловдив
Вярно ли е че артикули от тези с намалена цена ( 15/10/7лв) не подлежат на връщане?
Извинявам се ако е коментирано скоро, просто се изумих като ми казаха и реших да направя справка с компетентните - вас!
Върнах така блуза, намалена на 7 лв, преди около 2 години. Нямаше проблем с връщането, но ми казаха, да си избера също нещо от намалените неща и си взех боди, което се оказа много сполучлива покупка, та при следващото пускане на редовна цена, си взех още 2 Simple Smile

# 775
Здравейте,сдобих се с това от разпродажбата,така се зарадвах,като си мислих,че всъщност светлината зависи от темп на водата и дребния ще е доволен и сам ще си наглася вече водата, но нищо подобно!Е,той пак ще е доволен всъщност Grinning Може ли отзиви за качеството  на слушалката?
Ние сме с такава (същата). Идеална е Heart Цветовете се сменят един след друг- много е красиво. На другия модел (един по-ръбест) цветовете се сменяха според градусите. Естествено, при съвсем слаба струя няма цветове, но то е нормално. Препоръчвам. Нашата слушалка е монтирана на душ стойка пак от Лидъл.

# 776
На мен пък много ми харесват ластиците, изобщо не ги усещам и не се "отпечатват" на кожата. Blush
Не се отпечатват да,аз си взех последните и бяха намалени,тамън предните лидълски от бременния период взеха да ми падат( о йе) и намерих тия..Харесвам бельото им като цяло,тия дантелки дразнят ли кожата,все се обривам от дантели.

# 777
Мен не ме дразнят, а по принцип кожата ми обича да ми създава ядове, всичко й е дразнител.

Долче, би ли ми споделила как докато се къпеш успяваш да гледаш в сменящите се цветове на душ слушалката? 😘 Много обичам този ефект, поради което имам аромадифузер, който да съзерцавам преди заспиване. 🙂

# 778
на касата директно
Маркират ви покупките на касата и казвате, че искате фактура, ще ви искат булстат. Щом не е вземана фактура досега, ще извикат управител, който ще въведе данните на фирмата в системата(можете да си подготвите данните предварително, ако не - ще ви дадат лист и химикал да си ги напишете) и ще ви издаде първата фактура. При следващото пазаруване вече ще ви издават фактурата върху самата касова бележка, само трябва да кажете на касиера, преди да приключи сметката.

# 779
В магазина в Тракия са сложили хладилна витрина с вода и сокчета в средата, до входа към склада.
Някой търсеше камък за пица, в Кауфланд видях такъв, в кошовете със стари промоции.

Общи условия

Активация на акаунт