Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 072
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 810
Сиренето Софра, което е на промоция другата седмица бива ли го, да не е като фета?

# 811
  • София
Момичета, взех си ръчния чопър и съм много доволна, но докато взема на роднините , се оказа, че няма - поне в Лидл на Скобелев и този на Линкълн.
Да знаете дали случайно няма в Алабин или Славейков?

Вчера сутринта имаше на Халите 3-4 бр. Чудех им се.

# 812
  • София
Сиренето Софра, което е на промоция другата седмица бива ли го, да не е като фета?
Купувам само Софра, нищо друго, разкошно е, твърдо,  без лош аромат, не се раздробява, не е прекалено солено , а е точно на вкус. Далеч, далеч от фета сирената.

# 813
  • In transit
Купувам само Софра, нищо друго, разкошно е, твърдо,  без лош аромат, не се раздробява, не е прекалено солено , а е точно на вкус. Далеч, далеч от фета сирената.

Абсолютно съм съгласна с горното.

# 814
+1, също го харесвам и отдавна не съм вземала само, защото почнах да купувам сирене и кашкавал от една млекарница. Другата седмица може обаче пак да взема Софра и/или Пилос гръцко, което също харесвам.

# 815
Имате ли мнение за сутените, които в момента се продават? Видях бели и черни за около 13лв.
Взех един черен, за момента нямам забележки, един път съм го носила само де. Удобен и стабилен е, не бих се оплакала ако презрамките бяха мааалко по-широки ама май вече много ми стават претенциите като за 13 лева Grinning
Изглежда добре изработен, размерите обаче трудно се нацелват че не отговарят на повечето марки и е с налучкване. И там вече като форма на чашката ако му пасва на човек, ама то за това нещо ничие мнение от друг не би свършило работа.
В магазина като че ли имаше повече разновидности отколкото в брошурата.

# 816
Благодаря ви, значи го слагам в списъка👍
Феникс, от коя млекарница взимаш и какво?

# 817
Млекарница Равно поле- сирене, кашкавал, (не всеки път и-) кисело и прясно мляко. Доволна съм, затова скоро не съм вземала лидълското сирене, за което писах, иначе го харесвам, дано е все така вкусно и сега.

# 818
Имате ли мнение за сутените, които в момента се продават? Видях бели и черни за около 13лв.
И аз ги одобрих. Взех черен и розов. Стабилни са и е супер, че са без подплънки и със здраво коланче. Абе, за 13лв са екстра. Само дето, аз поне досега не помня да са пускали такива. Сутиените ги харча бързо аз, че с този тежък бюст лесно ги скапвам. Пак бих взела.

# 819
  • до най-прекрасния мъж
Такава хвалба им ударихте на тези сутиени, че чак съжалих, че няма чашка D. И аз бързо ги унищожавам и все нямам. Затова поне по 2-3 нови купувам, когато пуснат хубав голям модел с мека чашка. Пък цената е един път и не ги жаля хич, въртя си ги в пералнята и сушилнята в лидлските торбички за пране.

# 820
Другата седмица може обаче пак да взема Софра и/или Пилос гръцко, което също харесвам.
На Пилос гръцкото е хубаво, но малката разфасовка.

# 821
Такава хвалба им ударихте на тези сутиени, че чак съжалих, че няма чашка D. И аз бързо ги унищожавам и все нямам. Затова поне по 2-3 нови купувам, когато пуснат хубав голям модел с мека чашка. Пък цената е един път и не ги жаля хич, въртя си ги в пералнята и сушилнята в лидлските торбички за пране.
Имаше като ги пуснаха,аз от два магазина едва обрах три чашка С,само Д имаха

# 822
  • Велико Търново
Аз имам едва доловими с невъоръжено око гърди и съответно не си амортизирам сутиените Simple Smile като си купя някой по-скъп за престиж и самочувствие, мога и 5 години да изкарам с него.
Търся стелажи за гаража, преди седмица две имаше, ако някой види някъде, моля кажете ми!

# 823
Имаше като ги пуснаха,аз от два магазина едва обрах три чашка С,само Д имаха
Мда, най-вече това имах предвид като писах че разнообразието е по-голямо отколкото в брошурата. Освен това, чашките са по-големи отколкото се водят, според мен, а подгръдните ми се видят умалени. Заслужава си да се погледнат дори и по брошура да не смятате че бихте се вместили в тях.
Скрит текст:
От повечето марки нося 80Е или 85Е, а от тези 90Д ми залепна, дори не се наложи да го закопчавам на по-вътрешните кукички.

# 824
  • shumen
Натка„и аз съм с твоя размер сутиен.
Тетрадките им и аз затова не харесах в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт