Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 062
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 840
Не се мачка много лиоселът, не е като лен. От лиосел имам всичко - панталон, блуза, гащеризон и 2 рокли. 🙂

# 841
  • На изток от Ада
Да точно лиосел е. Благодаря за отговорите.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 14:57 от nasito8988

# 842
Имам една рокля лиосел, за мен със сигурност има нужда от ютия и е едно от трите неща, които гладя. Другите са два панталона. Иначе препоръчвам материята, особено за лятото.

# 843
Кой какво глади е и лично възприятие. Аз гладя и памучни дрехи. Но лиоселът не е като лен - седиш 5 мин., изправяш се и си на хармоника.

# 844
Пералнята в квартирата ми мачка лиосела, затова го гладя.
След първото изпиране на роклята я извадих като смачкана хартия буквално.

# 845
Някой има ли впечатления от уреда за сушене на плодове и зеленчуци, който беше пуснат наскоро?
Имам чувството, че на моята сушилня нагревателят й нещо не работи както трябва. Върти ми се нещо, че още някой имаше такъв проблем и май върна своята.
Днес правих рекламация на една телескопична ножица за храсти, явно ще връщам и сушилнята - нещо зачестиха некачествените стоки...

# 846
На мен не ми допадат чашките. Плитки са ми и това, че са формирани, също е минус. 75Д съм и най-удобни са ми сутиени с дълбока мека чашка, без подплънка и с банел. Такива и точно този размер в Лидл не съм виждала.
И аз съм този размер и аз нося само с мека, дълбока чашка с банел.  Имаше в Лидл такива сигурно преди 5 години  и от тогава не са пускали.

# 847
  • до най-прекрасния мъж
На мен не ми допадат чашките. Плитки са ми и това, че са формирани, също е минус. 75Д съм и най-удобни са ми сутиени с дълбока мека чашка, без подплънка и с банел. Такива и точно този размер в Лидл не съм виждала.
И аз съм този размер и аз нося само с мека, дълбока чашка с банел.  Имаше в Лидл такива сигурно преди 5 години  и от тогава не са пускали.
Пробвах сутиените, страхотно ми паснаха. Аз също купувам само меки чашки, без подплънки и с банели.
Скрит текст:
Искам от един сутиен да обхваща добре и да не си ги гоня из тениската. И затова тези просто ги подминах. Имам чисто нови 2 бр с твърда чашка в шкафа, които само се търкалят. Уж чашка D, а ц****е ми отвън. Пак от Лидл ги взимах, памучни, но не стават за мен. Но тези нямат абсолютно нищо общо. Лягат доста добре и на голям бюст, какъвто е моят. И стоят прибрани, няма опция да излязат отвън при навеждане. Сори за подробното и цветущо обяснение, но съм доста проблемна в това отношение.

# 848
И на мен ми се видяха че чашките са до врата направо...😄...и се изненадах че за Гал са плитки.

Ама викам да не се меся при ....надарените. ...кво разбирам аз ☺

Взех син парфюм. Не че ме кефи...ама ...

# 849
Нали говорим за тези сутиени, дето са в настоящата седмица, лекичко бабешки, подгръдна над 85? Е аз съм 75Д. Не ме топлят, надали са умалени с 2 размера в подгръдната:)

# 850
С едни чашки кат' чинии...да 😂😂

# 851
С едни чашки кат' чинии...да 😂😂
Летящи чинии Joy

Сутиени си купувам от един квартален магазин на Монтевидео. Не е със скъпи маркови стоки, сутиени по 12-15 лв взимам, жената е много готина, знае си стоката, казвам канво ми трябва по размер и цвят, търси по чекмеджетата и си излизам с една торба. Евтино и доволно.

# 852
  • Пловдив
Едвам си намерих една посмачкана кутия от сладоледените сандвичи. Питах, че витрината беше празна...свършили били Confused  чак пък всички видове сладолед от тая седм?

# 853
Аз се изненадах за чопъра, 12 лв да дърпаш ръчка, а за 20 има на ток... Не очаквах толкоз хитряги като мен Simple Smile
Утре ще пробвам да мина през Халите да видя имат ли.

# 854
  • Sofia
Тета,  и аз този синия парфюм... като за 5 лв Simple Smile
Ще чакам и аз моя размер сутиен (80 Б), пък да видим дали и какво ще предложат.

Общи условия

Активация на акаунт