Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 842
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 275
Добро утро! Може ли да се върне дреха с червен етикет, от кошовете със стоки с намалена цена? За съжаление не съм огледала всичко на място, а после открих скъсано.
Винаги ,когато съм вземала от коша с червен етикет са ме предупреждавали ,че немога да ги върна.

# 1 276
  • София
Да питам: Какво правите с фъстъченото масло/крем? Как го консумирате/ приготвяте?
Чудя се как да изразходвам едно бурканче (от американската седмица).

Любимите бисквити на децата ми. И не само на тях.Simple Smile

# 1 277
Съдейки по Фантастико, които също в началото стартираха с беден асортимент във foodpanda, а после го разшириха, предполагам че и с DM И Кауфланд ще е така.

# 1 278
  • София
Да сте виждали някъде зрелия чедър от 1кг (17лв)?

# 1 279
Не е ли от утре този чедър?

# 1 280
Взех си чесново сосче 4 бр.😄

Пъпеша медна роса много странен - показа ми го младежа, ми той като извънземно ми седи - жълт и набръчкан. Вътре какъв е ?

# 1 281
Да сте виждали някъде зрелия чедър от 1кг (17лв)?
Да не е в бяла кръгла кутия?Гледах един във Варна на Битоля,ако е същия де.

# 1 282
Тета, дай състава на този чеснов сос Simple Smile

# 1 283
# 1 284
Добро утро! Може ли да се върне дреха с червен етикет, от кошовете със стоки с намалена цена? За съжаление не съм огледала всичко на място, а после открих скъсано.
Винаги ,когато съм вземала от коша с червен етикет са ме предупреждавали ,че немога да ги върна.
Артикулите от коша с намалените еденични бройки с 30% нон фууд подлежат на връщане. Не подлежат на връщане само артикулите от разпродажбите с цветни етикети(гаранцията за електроуредите си важи), каквато разпродажба имаше наскоро. За съжаление има много нови служители(не само касиери, но и ръководни кадри), които не са наясно с правилника и бъркат правилата за намалението с 30% с тези за намалените артикули в разпродажба.

# 1 285
  • София
Купих си днес айрян, от кокосовото мляко(сметана) в консерва, гел химикалки, фъстъци и пекан ядки (за проба). Гел химикалките са ми екстра за тая цена.
Фъстъчено масло харесвам на филия със сладко отгоре Simple Smile
Може ли някой да пусне снимка на това сирене Софра, че цяла седмица го търся, а дори не знам как изглежда?

# 1 286
  • София
Ей сега заради тия бисквитки ще ме карате и фастъчено масло да купувам. Веднъж съм пробвала и не ми хареса ама ще ги сънувам тия бисквити иначе.

# 1 287
Тета, мерси. Значи...майонеза с чесън, лук и горчица Blush Ще си направя домашно Sunglasses
Аз знам, че артикули с 30% могат да се връщат, но не в срок 90 дни, а 30 дни (ако помня добре).

# 1 288

Заповядай, Мина 😉

# 1 289
Има ли вече лимонов чийзкейк някъде?

Общи условия

Активация на акаунт