СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 877
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Дори само като локация не е едно и също. Горе-долу нали се сещате къде се намира 18, къде 31? Ако детето живее в Младост 4, дали е все тая?
Не се сещам. 31-во като разстояние е по-близо до Младост 4, но пък няма метро наблизо, както 18-то. Зависи с какво ще пътува (или ще го карат) ученикът, което пак е субективен фактор, който няма отношение към класирането и е въпрос на личен избор.

# 331
Някъде не излязоха ли вече класирани и балове?
Е в банковата, даже 2 пъти 😂

# 332
  • София
Ха ха. Днес на свеж акъл да не изкарат трето 4-то класиране Yum .

# 333
Като говорите за Банковата, сега прочетох, че има и частна паралелка там.
Досега не знаех, че може да съществува такава в държавно училище.
Там по бал ли се класират децата или по други критерии?

# 334
  • гр.София
Следващият випуск чете. Ако искате в Топ 10- гонете бал над 450 за момичета.За догодина може и да е с плюс 15 нагоре.
Поли,какво значи заслужава- не заслужава. Знаеш ли колко деца с 440 и над останаха извън. Ами-това е ситуацията.

# 335
  • София
Много любопитно ми беше с какъв бал е приетото дете в Първа АЕГ, погледнах на сайта им - нищо. Не трябваше ли след 14:00 да са направили/обявили своя избор? Или е "конфиденциална" информацията Simple Smile

и все още няма информация, независимо, че трябваше да бъде обявено вчера след 14 часа.

# 336
Само паралелка ли е? Един баща ми обясняваше че е училище, собственост на директорката. Не съм търсила инфо обаче...

# 337
Само паралелка ли е? Един баща ми обясняваше че е училище, собственост на директорката. Не съм търсила инфо обаче...
Прочетох , че е само паралелка и се зачудих за критериите за приев.
А и зъ първи път попадам на частна паралелка в ДУ.

# 338
  • София
Аз буквално преди месец разбрах, че съществува такава частна паралелка.
Иначе гледам, че т.г. на ДЗИ са се явили точно 7 деца оттам.

# 339
Училище в училището, болница в болницата, лаборатория в лабораторията... държава в държавата

# 340
  • София
Тя държавата е счупена, ти държава в държавата.
Аз тъкмо захаресвах министъра на образованието и сега да не стане покрай сухото да изгори и мокрото...

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 11:18 от zazu1

# 341
  • София

Иначе една гимназия може да има основание да иска да вземе дете с 300 бал, което от първо до пето класиране е държало нея на първо място в желанията си, а не дете с 350, което скача на всяко класиране в различни посоки и училища.
Просто размисъл. Не казвам, че балът не трябва да е водещ, напротив естествено че трябва да е той.
Ако си спомням правилно, миналата година ПГД "Елисавета Вазова" беше приела по-особени правила за 4-то класиране - даваше се предимство на деца, според мястото, на което са посочили училището в заявлението за първо класиране; на деца, които имат по-големи братя/сестри в училището. Май и други критерии имаше, не си ги спомням точно, но балът не беше единствения критерий.

# 342
  • В средата на времето
и все още няма информация, независимо, че трябваше да бъде обявено вчера след 14 часа.
Аз също ги следя от вчера. В краен случай може да им се пусне едно запитване по ЗДОИ за бала на приетото дете, както и за баловете на всички подали заявления за това 4-то класиране.

# 343
  • о`майна лунна нощ е
В духа на последните постове - какво стана с онзи акробат с големия бал, който късаше нервите на деца и родители като не се записваше, а беше приет на няколко пъти?

# 344
  • София
Аз също ги следя от вчера. В краен случай може да им се пусне едно запитване по ЗДОИ за бала на приетото дете, както и за баловете на всички подали заявления за това 4-то класиране.
Да, само ги похвалих предварително в експедитивност. Това бавене събужда подозрения.

Общи условия

Активация на акаунт