СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 291
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Между другото системата прием.мон.бг вече не е достъпна.
Използвам случая да се запиша тук. Simple Smile
При мене е достъпна и всичко е наред.

# 16
  • София
Добро утро! Брей, само за девойки обявяват места!
Аз сериозно съм под въпрос дали да участваме на четвърто. Нещата, които чувам и чета за обучението в гимназията в 32-ро, ме удовлетворяват достатъчно.
Ще гледам все пак какво ще излезе още, ама...Ще има обощена справка, нали?

# 17
  • о`майна лунна нощ е
Между другото системата прием.мон.бг вече не е достъпна.
При мен влизането стана невъзможно още в неделя.
Реално няма какво да правим вече с профила си. От тук нататък да живее личният контакт.

Благодаря за новата тема. Включвам се да видя и последните вписани в желаните училища и последните деца, за които чакаме с нетърпение да намерят мястото си.

ПП - миналия ден му викам на набора "Ние бяхме притесенени за това кандидатстване, а ти, синко? Как се чувстваше, напрегнат ли беше".
Отговорът - "Абе притесних се аз, ... Притесних се в момента, в който прочетох 22 задача, защото ми беше ясно, че няма да извлека формулата, за да я реша.".

Притеснил се бил на 22-ра задача?!?!?! А осемте месеца преди нея? А матурата по български?

# 18
О, Ред, и при мен вече няма "грешка". Явно нещо моментно е било. Извинете.
Обобщена справка трябва да има днес в сайта на руо. След това май ще е само по сайтовете на училищата.

# 19
  • Пловдив
И при мен системата на МОН работи.

Успех на тези, които ще пробват на четвърто класиране.

# 20
  • Пловдив
Ние сме щастливи с приема в училището, само искаме да сменим езика. Синковец си иска АЕ и това е.

# 21
  • София
Добро утро и от мен.
Едвам ви изчетох, но пък с удоволствие. Поздравления за говорещите в рими.
Късмет желая на тези, които са решили да участват и на четвърто класиране.

# 22
Добро утро.
Моят син мина пак в режим "четене". Снощи си правихме някакви уговорки относно новия компютър, който смята да си купува септември. Едно от условията беше пак да го видя и да чете. Та снощи по нощите е чел. Не знам кога си е легнал. Тази сутрин ми вика "Мамо, тази книга много яка била!" Става въпрос за "Библиотеката на Въглен връх". От три месеца стои край бюрото му. Казвах му, че ще му хареса, да я прочете, а той само клатеше главата и твърдеше, че ще е тъпа. Как може да е толкова твърдоглав този мой син, не знам!
Другата уговоркиа е през ден да минава навсякъде хубаво с прахосмукачката. Има и още някои дребни неща. Да видим ще ли има нов компютър или няма да има.

# 23
  • София
Добро утро! Успех на най-смелите на четвърто класиране!!!
И НПМГ обяви свободните си места.
https://npmg.org/2019/08/01/свободните-места-след-трети-етап-на-кл/

# 24
  • София

Това са  миналогодишните свободни места. Тази година са различни:
1 математика с АЕ
1 математика с НЕ

# 25
Кога ще пуснат справката с местата? Миналите години към обяд, след обяд ли е било?

# 26
  • София
Да ви пусна на какво се смяхме с набора вчера, търсейки нещо свързано с японската азбука. В изписването с катакана (една от японските азбуки) няма разлика за Р и Л. Та през 1992, преди президентските избори в САЩ, отиват на посещение там делегация политици от управляващата тогава партия в Япония. Срещите завършват с пожелание от японска страна към Джордж Буш - старши - We shall pLay for your eRection вместо We shall pRay for your ELection...

# 27
  • София
На мене ми е известно, че в японски език няма "Л".
Съответно много забавно започват да звучат чуждите имена:
Милена - Мирена
Лилия - Ририя...
Grinning

# 28
  • София
Те и В нямат /или имат, но го произнасят като Б, не съм сигурна кое точно/. Имах познат японец, който на Волво викаше Бобо кар. Laughing

# 29
  • София

Това са  миналогодишните свободни места. Тази година са различни:
1 математика с АЕ
1 математика с НЕ

Вярно! Извинявам се за грешката. Но в петък  бяха казали, че имат 2 свободни места в математическите паралелки и ще ги качат днес. Та, хич не погледнах датата (старост-нерадост, кво да правиш)

Общи условия

Активация на акаунт