Кралски работи и клюки-август 2020

• 67 940
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Какви са правилата в UK за маските?
Объркаха ме тези 2 снимки, и на двете са на открито
А тук на закрито без 😐

# 106
И кой е потвърдил, че са точно тези млади майки?
Никой.
Противни жълтурски предположения.

Маската, като аксесоар е нещо много... странно. Да не кажа нездраво направо.
Пристрастеност към помощно медицинско изделие. Не го разбирам..👀🙄
Все едно като се пребия и си счупя крака да си купя няколко патерици в различни десени. Щото, нали, аксесоар.
Матилде започна тази мода и вече роялките взеха да копират, но ... не са интересни.

# 107
  • ENGLAND
Мен ми харесват пеньоарестите рокли, ежедневни, неангажиращи, а последната на Катрин отблизо изглежда много интересна материя, стои като гофрирана.

# 108
  • Истински се вижда само със сърцето.
Какви са правилата в UK за маските?

Лана ето тук подробно https://www.gov.uk/government/publications/face-coverings-when-t … -to-make-your-own

# 109
  • Down south
Кейт изглежда много добре, свежа и лъчезарна.  Роклята е приятна, "капаците"идват в повече.

ММ заглъхва или поне от тази страна на океана.

# 110
Млади майки, младо семейство, тя Рейчъл се изживява, като на 25. Всички са млади Joy Ох, добре, че се позагубва интересът към двамата млади Съсекс Joy Така да ми е омръзнала вечната им драма.

Кейт има тяло за пеньоари, някои и седят добре, но като цяло все едно си я извадил от 80те. Не само нея, модата е покъртителна. Майка ми имаше подобни дрехи. Еспадрили харесвам, но зависи с какво са съчетани.

# 111
  • Някъде там
20 години откакто в рицарската зала на датския замък са закачени гоблените от снимките, както и още много други дело на професор Бьорн. Те са подарък от френския крал Луи XV за собственика на замъка тогава, маршал Адам Молтке, чрез който двете държави да имали приятелски отношения и сътрудничество. Стаята в която са закачени се е използвала от съпругата му, а по късно  когато крал Кристиян II превзема имението, стаята с гоблените се използва за провеждането на държавния съвет.
Гоблените се казват "Пазар" и "Рибари".
Ще се споделят най различни гоблени от замъка във следващите дни.

Тези двата са подарък за сватбата на кралица Луиз през 1892 пак от Франция.
Пролет и Лято.

# 112
Не бих казала, че маската на Кейт е дизайнерска. Най - обикновена за многократна употреба и десена не е в комплект с тоалета, като при Матилде. 30% от приходите отиват за благотворителност:
https://www.amaiakids.co.uk/collections/masks/products/adult-reu … nt=32480581976146

# 113
Чарли с баба си

# 114
Пеньоарчетата с еспадрили, гуменки или с груб ток/подметка по биват. Или почвам да им свиквам. А и не съм фен на висок и тънък ток към какъвто бъде тоалет и за всеки повод.

# 115
  • София
София Испанска е учила като момиче за детска сестра (не съм сигурна, че това е точното определение) и даже е работила известно време, преди да се омъжи за Хуан Карлос

https://www.instagram.com/p/CDbsq4InuXz/?utm_source=ig_web_copy_link

И с майка си, в традиционни гръцки костюми

# 116
Според мен нямаше да говори добре за нея, ако не беше направила опит да ги защити.
Обичайната услуга за услуга.И голямата Йорка фотната с великата дизайнерка Миша Нуну,открила ризите и топлата вода,без да има нищо общо между стила на двете.Само че,когато Младите са правили услугата,не са знаели,че ще стигнат до дело.Явно не са познавали добре приятелите си Съсекс.И анонимни,пак са длъжни да свидетелстват,т.е.трябва да измислят нещо,да го напаснат и накрая тотално да станат за резил в залата.Поне да е пред закрити врати.
Сигурна съм,че повече няма да чуем "хора на приятелките".За Серена предполагам,че не би рискувала името й да се замеси в кашите на непредсказуемите Съсекс,мъдро.
Що се отнася до сладките поздрави за общия ни р.д. с Мегън,да,смятам,че е подигравка.Ако бяха близки,различните адреси нямаше да са проблем.На кино да искат да идат родителите,ще скочат до Лондон да оставят детенце да поиграе с братовчедите.

Също съм противник на снимките с маски.Прекалиха.Само нагнетяват тревожност у хората.

# 117
Лилак, полезен ход нямат - ако та без маски - защо не спазват правилата, ако са с маски - пак защо.

Чрд на теб, на патерица.

# 118
Лилак, полезен ход нямат - ако та без маски - защо не спазват правилата, ако са с маски - пак защо.

Чрд на теб, на патерица.
Благодаря ти!
Да,така е за маските.Проява на яд и безсилие от моя страна,като виждам накъде вървим.А те ми се захилили зад маските,все едно им е супер забавно.

# 119
  • Някъде там
Пеньоарчетата с еспадрили, гуменки или с груб ток/подметка по биват. Или почвам да им свиквам. А и не съм фен на висок и тънък ток към какъвто бъде тоалет и за всеки повод.
Пеньоар особено на ситни китки, като от басма, бих приела и харесала на жена на която и отива, такава над 55-60.
Като дамата с Кейт.  За мен това са рокли за дами на такава възраст и на тази жена и отива този зеления .
Не мога да свикна да ги гледам на млади жени, добре че не ми се налага да ги нося.

Общи условия

Активация на акаунт