Кралски работи и клюки-август 2020

• 67 938
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 90
  • На топло
Освен радостта, че няма да обявят поименно младите майки?
Омид е персонално споменат в т.27 като лицето на което Съсексови предоставят информация..
Спокойно, истината винаги излиза.
Прочетох, че " младите майки" се пазят в тайна ( за сега !), защото не е била тяхна инициативата да пуснат информацията на People.
Ако бъдат посочени, ще бъде накърнено името им, а те не са виновни 😄. Правили са услуга на Мегън. На дадения момент, когато са изпълнявали услугата, не са знаели, че цялата работа ще стигне до съд.
Писаха вече, кои са 3-те млади майки✌.
Всичко е интереси в този живот.

# 91
Продължавам да не разбирам какво общо има информацията до Пийпъл, че има писмо, с купуването на писмото от бащицата и публикуването му в Дейлито. Освен, че жълтурката се чуди как да се извърти Wink

# 92
Пийпъл казва какво има в писмото, но да, трудно е за разбиране.

Esme, излезе ми някъде в Туитър, явно е било директен линк за сваляне.
https://dox.abv.bg/download?id=131720075d#

# 93
  • София
Британският канал ITV ще излъчи документален филм за дъщерята на Елизабет II – принцеса Ан, по случай 70-я й юбилей на 15 август.
Филмът мина като премиера още миналата седмица, мисля имаше пост в ИГ. Даже два - един промотиращ и един благодарствен.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 20:59 от bubanka

# 94
В момента съм в болница и спалното бельо тук е от такава материя като роклята на Катрин.
Оздравявай бързо.
Не харесвам жени в пеньоари,особено придружени от мъж в костюм.Той официален,делови,тя току-що излязла от кухнята.Само ролки й липсват.

Разбрахте ли кои са "младите" майки и колко да са млади,любопитна съм.Или поне някои?
Наистина поздравите за р.д. на Мегън бяха преднамерено сърдечни и поредната изискана плесница.
Защо така се оплете тази жена,странно...

# 95
Чак пък плесница Simple Smile
Напротив, ако не я бяха поздрави, щяха яко да се оплетат. Сега позамазаха нещата.

# 96
Кое са замазали Thinking

Те винаги са се отнасяли топ с нея, няма смисъл да се връщаме и изброяваме. Като почнеш от жеста на Чарлз до олтара и тн,тн,тн 
Всъщност Съсекс са тези, които ако може с една дума да им честитят празник, ако може пък въобще не го правят.

# 97
  • На топло
Една от младите майки 😂е Миша, в замяна Мегън и носи ризките и въртят бизнес заедно.
Друга прави бижута и Мегън я "рекламира", забравих и името.
Бартер 😅

# 98
Джесика М., Абигейл Спенсър (за нея май адвокатът се е "изпуснал"), Линдзи Рот и Миша Н. Петата ми се губи. Ако изобщо ги е имало и не е била самата Рейчъл.

# 99
Не само пеньоари и еспадрили на платформи харесвам. Много даже еспадрилите.

# 100
  • София
Явно "млади майки" е разтегливо времево понятие. Абигейл Спенсър е родила 2008.
Серена не е ли намесена?

# 101
# 102
In a witness statement submitted in the case, the duchess said "each of these women is a private citizen, young mother, and each has a basic right to privacy."

По думите на нейно херцогинство...

# 103
Явно "млади майки" е разтегливо времево понятие. Абигейл Спенсър е родила 2008.
Серена не е ли намесена?
И кой е потвърдил, че са точно тези млади майки?

# 104
Според мен нямаше да говори добре за нея, ако не беше направила опит да ги защити. Може да се знаят неофициално, но ако съдът ги беше оповестил публично щяха да ги разкъсат.
Мен лично ми е все тая. Нито ще ми предизвикат интерес да чета за тях и нея, нито да им купувам дрехите или там каквото рекламират.

Общи условия

Активация на акаунт