Кралски работи и клюки-август 2020

• 67 926
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 75
Последната рокля хич не ми харесва.
Имената на "младите майки" не са тайна. Нито ще останат такава. И те няма да са "млади майки" цял живот. И изобщо много важно как се развиват делата на Мегън Joy

# 76
  • España
Много хубава Кейт! Роклята е чудесна!
Между другото, аз , вероятно съм от малкото, които харесват “пеньоарести” , както ги наричат в тази тема , рокли 😉!

# 77
  • София
Тази рокля ми е ужасна...и първия път беше така Joy

Чудо голямо е, защото от Дейлито искаха да оповестят имената и да използват платформата си за още интриги и манипулации.
Горкото Дейли...сега 1:1 ли е резултатът? Sunglasses

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 17:41 от Lana

# 78
Dyvaromi, не си само ти.😀 И аз харесвам "пеньоарите".

# 79
Нищо не е приел съдът на Меган. Тя е искала изобщо да не участват в делото "нейните приятелки", но съдията не се е съгласил. Още преди няколко дни го публикувах от ДМ. Просто от съда ще уважат правото на свидетелите (не нейното), да не им се разгласяват имената.
А за интригите и цирковете. Тях друг ги прави, пресата само ги популяризира. Sunglasses
Забравих за Р Ден: Много хитър ход от страна на фамилията. Честитиха й всички, нищо че те почти никого не уважиха (освен този който  плаща Stuck Out Tongue Winking Eye ). От страни изглеждат те истеричните и криви. Ето, хората я уважават, честитят им, а те пак недоволни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Бройте ме и мен при пенюварчетата...
Даже тези с воланите започнаха да ми харесват.
https://mobile.twitter.com/RoyalFamily/status/1291011198465515520
Кралицата (протоколът й) е изпратила съболезнователно писмо до ливанския президент.

# 81
В момента съм в болница и спалното бельо тук е от такава материя като роклята на Катрин.
Излишно е да казвам, че изобщо не ми харесва.

# 82
  • Някъде там
Последната рокля на Кейт ми харесва.

Съболезнования и думи на съпричастност към Ливан са изпратили и
Максима и Вилем.

# 83
В същност някой изчете ли 20 стр. решение на съдията? Освен радостта, че няма да обявят поименно младите майки?
Омид е персонално споменат в т.27 като лицето на което Съсексови предоставят информация..

# 84
Чудо голямо е, защото от Дейлито искаха да оповестят имената и да използват платформата ..
Точно. Търси се инфо за раздухване на медийна клюка и интрига.
Много свеж Уили на последните снимки.
Отиват му светли сака.

# 85
  • София
Мда, напоследък ми харесва повече от Кейт...как е облечен де Joy

# 86
Оф, омръзнаха ми тези снимки на оплешивели мъже в сакенца и каскетчета и на домакини от средната класа. Друго ми се гледа!
Ето малко стари, от 2015г, но пък наистина "кралски" снимки:
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-3124982/The-Queen-smi … liam-Camilla.html
Май наистина монархията се изживява в последно време. Ни работа вършат, ни за плакнене на очите стават Rolling Eyes Ако е за гледане на всекидневни роклички и гуменки, по-добре на манекенки да ги гледаме...

# 87
Мястото, което са посетили(залата с игрите) е емблематично, защото там е снимано телевизионното шоу "Гавин и Стейси".
Ежегодно го посещават малко под половин милион души и днес е отворило след няколко месечна пауза, заради Ковид.

Чантата на Кейт

# 88
Британският канал ITV ще излъчи документален филм за дъщерята на Елизабет II – принцеса Ан, по случай 70-я й юбилей на 15 август.

Ан е известна с това, че не обича са следва протокола. Тя стана първата дъщеря на британски монарх, която ходи на обикновено училище, първият кралски олимпиец на Двора, както и първият потомък на монарх, който настоява към децата й да се обръщат с „господин“ и „госпожица“, вместо с официални кралски титли.  

Предстоящият филм „Princess Royal: Anne at 70“ е бил сниман в продължение на година от компанията Oxford Films , пише Variety. Фирмата стои и зад други кралски продукции - „Our Queen“, „Our Queen At 90“, „Diana: Our Mother“ и „Queen of the World“.

Екипът е имал безпрецедентен достъп зад кулисите на живота на кралската особа, нейното семейство и приятели. Лентата ще покаже невиждани до сега кадри и ексклузивни интервюта, спортните й триумфи и неуспешното похищение от 1974-а.

https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/gledame-film-z … sa-an-429086.html

И още:
https://www.express.co.uk/news/royal/1318018/princess-anne-news- … ntary-alcohol-spt

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 18:58 от monii

# 89
Къде е публикувано това решение?
В същност някой изчете ли 20 стр. решение на съдията? Освен радостта, че няма да обявят поименно младите майки?
Омид е персонално споменат в т.27 като лицето на което Съсексови предоставят информация..

Общи условия

Активация на акаунт