Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 207
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 065
Ехаа, не знаех, че Габриела е певица, благодаря за клипчето. Та значи, колежка на Стефито от Монако Grinning

# 1 066
  • Някъде там
Виктория много се е разприказвала, днес пак реч.
Тъкмо я похвалих и пак я върза тази коса.
Много интересна блуза ли е, рокля ли?

https://www.instagram.com/tv/CEUSsxxA_0i/?igshid=1cdut5als3he0

Страхотни снимки.
Утре ще има видео.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 23:46 от daviz

# 1 067
Виктория засяга много важна тема - невъзможността за достъп до чиста вода навсякъде по света.
Иначе мисля че това е пеньоар.
И да, Виктория е направо друг човек с пусната коса.

# 1 068
Ех, Вики, Вики...Да ги махаш тези кокове Joy
Меган, както винаги е голяма свежарка. От това, което се вижда, панталоните и шапката много ми харесаха. За какво ще е видеото? Ще ми е интересно да го гледам, мястото, на което е снимано също изглежда хубаво.

# 1 069
  • Някъде там
Снимки.
Като излезе днес видеото и се сложи в темата ще се обясни за какво е видеото.
Не съм видяла да се дава обяснение за всяка една сложена снимка че и за тези снимки да обяснявам ?
Видеото което ще бъде пуснато днес е на същата тематика като предишната. Гласуването.

Тирамису сложила съм и линк. Има откъс от видеото.Днес ще пуснат и него.
Ето го отново линка.
  https://www.instagram.com/tv/CEUzRyInR8A/?igshid=14xe6l9jym818

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 07:29 от daviz

# 1 070
Е, как не си разбрала, ПР акция, поредната. Темата - да покажем среден пръст на кралското семейство, по "classy" начин...
https://mobile.twitter.com/MAKERSwomen/status/1298360494315667458

# 1 071
Аха, гласуването Joy Много им е важно и належащо 😅 Всичките ми приятели и роднини в Америка споделят, че нямат проблем с политиката на Тръмп. И че всичко възможно се прави да го премахнат. То не беше "расизъм", то не беше вандалщини. И Х&М знаят,че ако пак е Тръмп, са загубени.  Много е агресивна Обамовата агитация, та нищо чудно и да спечели Тръмп. Не го харесвам, но Обамата още по.
Е, как не си разбрала, ПР акция, поредната. Темата - да покажем среден пръст на кралското семейство, по "classy" начин...
https://mobile.twitter.com/MAKERSwomen/status/1298360494315667458
Ясно, коментарите са точно в десятката. Ако не беше херцогиня, никой нямаше да отрази пристрастията й. Както и не бяха отразявани до сега. А като херцогиня, не трябва да показва такива. Еми не й е лесно. Тъкмо я забелязаха и се оказва, че не трябва да се показва и да взема страна за такива неща. Ама то гладът е по-силен от всичко. Така че не ги упреквам. Sunglasses
😄 "Хубаво е да се види, как тя и Хари стоят извън светлината на прожекторите, за да могат да имат поверителност. "
 или
Хубаво е да се види, как тя и Хари са отхвърлени от кралската фамилия, ама трябва нещо да ядат. Тъй че и Хари Потър ще подкрепят, ако се налага. Joy

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 07:52 от Анонимен

# 1 072
Благодаря, daviz!
Гледах видеото, супер приятна обстановка! Събеседничката на Меган, също е симпатична. Проверих коя е, явно една от най- известните активистки. И е на цели 86 години! Евала...изглежда страхотно!

# 1 073
Уаау, прекрасна и свежа Меган и дворът, в който се намират също е много хубав Heart И аз не знаех, че събеседницата й е на 86, звучи ми много бодро и позитивно.

# 1 074
Много добре изглежда Меган. В страхотна форма е.
Модерен аутфит подхождащ на възрастта ѝ, харесва ми.

# 1 075
  • Някъде там
Понеже грам не ме вълнува гласуването в америка, а и съм на същото мнение,че просто трябва да се гласува, това няма какво да го коментирам.

Пускам обувките и панталона.
Много са готини обувките.

Страхотен им е двора. Кучетата също.♥️

Нови снимки на Рания за предстоящия и рд. Много ми харесва и на двете.

# 1 076
Сега разбрах, че събеседничката й е отявлена активистка за правата на жените и феминистка, която винаги е взимала присърце каузата. В младостта си заедно с няколко съмишленички започват да издават женското списание Miss.

# 1 077
Ужасен панталон, нито цвят, нито кройка, който подчертава недостатъците на Мм, а именно уголемените задни части и бедра, явно отново спестява от стилист. За косата вече коментирано - не, не и не.

The ant, кф им купиха жилище и след като са получили своето, могат да продължат на въпреки.

Това с гласуването е напън да я забележат, защото очевидно от Холивуд предложенията нещо не идват. Политиката обаче хич не е нейното нещо, защото за там трябва влагане на много мисъл и стратегия иначе биваш използван и захвърлен. Както в случая се опитва да я използва определена ПП.

# 1 078
Някой от кралското семейство изразил ли е възмущението си от изявленията на херцогиня Мегън
Не е и няма и да изрази.
Даже по някое време може и да я подкрепят.
Страхотна е Мегън, много мой стил, както обикновено. Интересно ще е да се види целия разговор.

# 1 079
И как виждаш уголеменити й задни части, при положение, че си седи на "д-то".
На мен пък много ми харесват панталоните, а обувките са трепач.

Общи условия

Активация на акаунт