Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 149
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 155
Гоблени ли са това?
Много е интересно...

# 1 156
  • Някъде там
Гоблени ли са това?
Много е интересно...
Да. Наскоро пуснах инфо за гоблените в двореца. Сега ще пусна конкретно за тези.
Cемейството на престолонаследника ежедневно е заобиколено от модерно изкуство в дома си в имението на Фредерик VII в Амалиенборг, където на десет датски художници е поверено украсяването на редица от многото стаи на имението. Миналата година бе добавено още едно произведение на изкуството от шведския фотограф Мириам Бьокстрьом, който под формата на редица гоблени създаде модерна интерпретация на гоблен. Творбата се преживява във взаимодействие с интериора от 1828 г който е пример за стила на Датската империя. Мiriam, направи серия от дигитални изображения, които след това се превърнаха в тъканите одеяла, които сега са окачени в дамската зала на имението Фредерик VIII. Стаята се  използва  от двойката  за представителни цели. Одеялата в имението на Фредерик VIII са най-новите в кралските замъци. Тази седмица е отбелязано в социалните медии на Кралския дом, че са изминали 20 години откакто гоблените на професор Вјorn. бяха закачени в залата на рицарите в Christiansborg Castle.

# 1 157
Ох, хич не ми харесва на мен. Тези шарени, непрекъснато събиращи се и разбягващи се линии направо си ме изнервят и правят разногледа. Категорично не бих се съгласила да живея сред такива стени (не, че някой ме кани, де, ама аз да си кажа Wink) Нещо силно налудничаво има в тях.
Що се правят на интересни пък тез Rolling Eyes

# 1 158
  • Някъде там
Ох, хич не ми харесва на мен. Тези шарени, непрекъснато събиращи се и разбягващи се линии направо си ме изнервят и правят разногледа. Категорично не бих се съгласила да живея сред такива стени (не, че някой ме кани, де, ама аз да си кажа Wink) Нещо силно налудничаво има в тях.
Що се правят на интересни пък тез Rolling Eyes
Ще ме умориш от смях...🤣🤣🤣
Като те поканят да ти връчат някоя награда категорично ще им забраниш да е в тази стая. 😀😉Само в тази която се използва за представителни цели са точно тези.
Другите са  като картини.

# 1 159
daviz, сетих се сега хаха
На мен пък много ми харесват интересните ефекти, все едно нещо препуска със свръхскорост, приличат ми и на отблясъци на вода, харесва ми и взаимодействието между самите гоблени и интериора на двореца.
За живенее не, но за връчване на награди и приеми, мисля че е добре Grin
Чакам си наградата Sunglasses

# 1 160
Тези гоблени със странните преливки на цветовете и на мен ми докарват световъртеж...няма да ме награждават, видяло се е Laughing

# 1 161
Лошо ми става като гледам "одеалата". Много са ми клаустрофобични. 😅 Добре, че са само в една зала.

# 1 162
Няма да печеля награди, значи Stuck Out Tongue Winking Eye Айде, де, ще ме вкарват в такава стая те Frowning1
Може и нарочно да го правят, да ограничат наградите. Сигурно не съм единствената, дето ще избяга. А кралските награди вероятно имат и парично изражение... Т.е. пести кронпринцът Joy

Права си Тирамису, точно като размазани при бърза скорост цветове.
Виж, с гоблените като картини ми харесва.

# 1 163
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тази стая прилича на стая за наказания, който не слуша там 😂

# 1 164
Гоблените са красиви, но създават илюзия за движение и за криви стени. Все едно си в някаква плаваща стая. Леко е неприятно чувството..🤪

# 1 165
  • Някъде там
Значи само нас ще канят на официални събития и ще ни дават награди. Като ни черпят с хубавото вино от шатото, не завиждайте 😉😀

Не знам виждали ли сте майката на Рания. Симпатична жена изглежда.
Въпреки корекциите виждам прилика в устните и формата на веждите..

Елоиз става все по красива. 
(голямата дъщеря на брата на Вилем е това)

# 1 166
Хубавичка е Елоиз, само веждите нещо не ми харесват.

# 1 167
Елоиз малко трябва да оправи веждите, много рунтави.
Награди ще приема аз без проблем. С една-две чаши вино тъкмо няма да знам от гоблените ли ми се върти стаята или от друго..😂😆😂

# 1 168
Подкрепям за веждите. Трябва ѝ промяна, за да ги олекоти. Това го забелязах още на предните снимки.

# 1 169
  • Варна
Ужасни вежди, кофти форма и твърде вдигнати нагоре. И нещо във формата на носа и очите, в разположението им едни спрямо други, не ми се нрави. За мен е всичко друго, но не и красива.

Общи условия

Активация на акаунт