Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 165
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 255
Харчи задграничните сметки за да няма какво да му вземат

# 256
Йорките без грим

# 257
Тия двечките, ако я закъсат финансово могат да рекламират пасти за зъби и ортодонтски услуги. 😜

# 258
  • Sydney
Колкото книгата за Даяна и прочие са били без знанието на главните действащи лица, толкова и тази за Съсекс е... не се ли разбра отдавна, че което и да е Кралско семейство не може да съществува без съответната реклама и ПР. Те на практика се издържат от това. За Мегън и Кейт и която е да е кралска снаха на тяхно място се говори и щеше да се говори толкова, поради един много прост факт - Британската Империя, съответно семейство, е най-голямата и известна...

Ако Мегън Маркъл се беше омъжила за който и да е друг роял различен от Бритиш роял Фемили, щеше да бъде толкова коментирана колкото Летисия, София, Мери, Максима...

Те (краските особи) нямат право на политическо отношение, за това и само ПР и медийно внимание може да ги поддържа...

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 11:48 от benitabeni

# 259
Всяка книга за живи хора,се издава с разрешението на хората,официално или не.Няма разлика дали е Мегън,Кейт Елизабет Тейлър или мафията.
Интересът към нея,Кейт,Камила,Даяна,Баба и сестра, и т.н.. е само и единствено заради РФ.Правилата са еднакви за всички.Влизаш в РФ-влизаш е обектива.Друх начин няма.Никой не я е притеснявал като актриса,което пък нея я е притеснявало.
Смятам,че брак като на Съсекс ще се разпадне под собствената си тежест.Дори и за техния вече се носят слухове,верни или не.Това не води до никаква емоция от моя страна.Лек чат и нищо повече.

# 260
Е, добре, защо тогава не са осъдили и другите книги за тях  с тяхното име и експлоатиращи техните образи, излезли до момента? Може би са написали и тях? Просто се чудя Thinking Да споменавам ли и че голяма част от тях са доста негативни и представят Меган като скатавка, ходеща по работни ангажименти по задължение и нямаща търпение да се разкара от там при първия удобен момент (справка: книгата на лейдито). А защо тогава и самата кралица не осъди вулгарната книга за нея, твърдяща скандални неща, която всички от приближените й възмутено отрекоха. И доколкото си спомням добавиха че в днешно време всеки може да напише почти всичко което поиска. Да не би кралицата да е одобрила тази книга, м? Да не говорим че повечето книги за Съсекс си противоречат една с друга в твърденията си - да не би да са получили раздвоение на личността случайно? И как точно след време щели да признаят че я били писали след като още преди да излезе се разграничиха тотално от нея, а самите автори признаха, че източник на информация им е тяхната собствена работа като кралски кореспонденти и личната им интерпретация на фактите.

# 261
  • Sydney
anie11 Това е твоята представа за нещата, твоето мнение. Моето е друго. Както твоето, така и моето е базирано на лични наблюдения и заключения, повлияни от начинът ни на възприятие на света.

Както има хора, които харесвам Мегън, така има и хора, които не я харесват. Същото се отнася и за Кейт, както и всеки един човек без значение дали е роял или не.

Просто хората, които са публични личности получават информацията за харесването/нехаресването си, защото са познати лица и е нормално като публична личност да има повече (любимата ми дума) scrutiny...

Дали един човек е такъв какъвто го изкарват медиите няма как да се знае, освен ако не познаваш човекът лично (което пак не е гаранция, но уж е по-достоверно)...

А за писаното на книга за човек, който не познаваш и книгата не е автобиографична е нищо повече от акт за печелене на пари...

# 262
Деветимата европейски крале снимани през 1910г за първи и последен път

# 263
# 264
Впечатляващо Simple Smile

Ето и същото  на български с по-голяма снимка и информация кой кой е.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/devetima-krale-na-edna-snimka-sr … ferdinand-6088895

Руснакът защо го няма?
В първия момент ги обърках с Джордж V. И друг път ми е правило впечатление колко много си приличат точно тези двама братовчеди.

ПП. И като сме ги почнали Wink - 4 английски крале - настоящ и бъдещи:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f0/Edward … nd_successors.jpg
Едуард VII (вдясно) с наследниците си на трона – (от ляво на дясно) неговият син, бъдещият Джордж V и внуци, бъдещите Едуард VIII и Джордж VI.

Хайде и изхвърлените от влака Sunglasses
https://webcafe.bg/gallery/1568080220-a-mozheha-da-sa-krale-i-kralitsi/gallery

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 12:38 от птица

# 265
  • Sydney
Испанците щелибда бъдат в Майорка за десет дни, снимката май е стара:

https://www.instagram.com/p/CDobfbKHyGn/?igshid=1tt14rgb7gjy

# 266
Заглавието на темата предполага коментиране на повече личности, не се ограничава до Катрин и Меган. Участието в темата не е задължително, редовно си давам почивка.

Скоро гледах един филм за младите години на Виктория и началото на брака ѝ с Албърт. The Young Victoria се казва, стар е, в Netflix го има. Носител е на няколко награди за най-добри костюми и определено ги заслужава.

# 267
  • София
Скоро гледах един филм за младите години на Виктория и началото на брака ѝ с Албърт. The Young Victoria се казва, стар е, в Netflix го има. Носител е на няколко награди за най-добри костюми и определено ги заслужава.

На мен ми се опъна, не можах даже първия сезон да догледам, мудно ми беше. А и Виктория не ми е особено интересна, не знам защо така.

Lilac, не че нещо, ама коя е тази книга за мафията, издадена с тяхно съгласие? Любопитно ми е да я прочета.

# 268
За различни филми говорим, Лана. Ето трелър https://www.youtube.com/watch?v=RpGzwnHpA5c
https://www.imdb.com/title/tt0962736/
Не е сериал. Дори на фона на цялото царуване на Виктория, твърде кратък ми дойде филма - няма два часа. Попаднах случайно на филма в търсене на нещо от британската история , което да става и за дъщеря ми. И след филма погледнах по друг начин на Виктория.
Аз пък не мога да гледам Короната, просто не можах да възприема актьорския състав и това е. След време като порасне още дъщеря ми, може с нея да се напъна да го гледам.

# 269
  • в сърцето на един мъж...

Е това е филма, в който е участвала и Беатрис като придворна дама

Общи условия

Активация на акаунт