Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 163
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 240
Другото не искам да го коментирам...

Аз пък не мога да повярвам, че отричат участие, а не ги съдят. Как така трети и четвърти човек ще знаят ти какво си чувстваш/л, какво си чел?!
Мен това би ме засегнало повече, отколкото да ми летят дронове над главата.

# 241
Те не са съдили никоя от книгите за тях, които силно си противоречат междудругото. Няма как да осъдят всяка книга и статия за тях по света, то 5 живота няма да им стигнат, близко е до акъла. Съсредоточили са се предимно в тези, свързани с нарушаването на личното им пространство (както и с това на приятелките на Меган последно).

# 242
А да ви е хрумвало, че може да се обичат хората? Или това е отживелица. Или привилегия само за други двойки.

Абсолютно съм сигурна даже. Не виждам какво би могло да ги прикове един към друг освен любоФ. Само казвам, че в тия среди любовта е до време ...

# 243
  • София
Хм...интересно 🙂 - доста двойки в техните среди са си ОК. Както и не ОК...както във всички среди.

Но ХиМ са сравнително пресни, има няма 4 г., имат време да изчезне любовта (предполагаемият развод се забави, сигурно заради Ковид-а).

# 244
И да се разведат, пак няма да е нещо ново и съответно супер скандално в кралските среди, вкл. и в британското кралско семейство.

# 245
Хм...интересно 🙂 - доста двойки в техните среди са си ОК. Както и не ОК...както във всички среди.

Но ХиМ са сравнително пресни, има няма 4 г., имат време да изчезне любовта (предполагаемият развод се забави, сигурно заради Ковид-а).
Двойките, които запазват социалния и финансовия си статус - да.

# 246
  • София
Тоест между Чарлс и Даяна, Андрю и Фърги, Ан и първия й мъж, Филип и Отъм и т.н. нещо се е променило социално и финансово, което е довело до раздялата?

Каквото и да си говорим и те са хора като нас, и нищо човешко не им е чуждо. Примери - бол. Както за добро, така и за лошо, разбира се 🙂

# 247

Двойките, които запазват социалния и финансовия си статус - да.
Също и тези,активни и  млади още,на които се налага да са по цял ден заедно.Убийствено.
Допълнително усложнение е,че нещата не се получават според очакванията им и никак.
За любовта като поласкано его,запълнени дефицитии,превъзбуда от новото,предполагам,че са я изпитали.Но дали ще прерасне в обич,е трудно да се каже.Аз лично не вярвам.По-скоро виждам Мегън с някой като първия си съпруг,а Харко-в Англия,сред приятелския си кръг и рода си.

# 248
Докато сме на бракове и разводи- принцеса Ан и официалната снимка от годежа й с капитан Марк Филипс :

Маргрет и малкият Йоаким:

Графинята на Романонес, Жаклин Кенеди и херцогиня Алба, през 1966 в Севиля

# 249
Кралица Виктория и Принц Алберт
Виктория е носила воала си по много поводи, вкл е погребана с него Flushed

Queen Victoria and Prince Albert.
In there wedding attire, the photo interesting enough was a recreation of there wedding day 14 years after the actual wedding due to the fact that photography had been invented.
She went on to wear the veil for many occasions, eventually being buried wearing it.

# 250
  • София

На какво събитие са, че всички са с мантийя?
По изражението на Джаки Кенеди предполагам корида. Сигурно по време на феерията.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 21:44 от Lana

# 251

На какво събитие са, че всички са с мантийя?
По изражението на Джаки Кенеди предполагам корида. Сигурно по време на феерията.
Да, ето още снимки:
http://royalwatcherblog.com/2020/04/03/prince-ranier-and-princes … eville-fair-1966/

Всъщност, с белия си воал, Виктория променя сватбените традиции. До тогава, жените са носели цветни рокли, които са можели да ползват отново, мисля че и шапките са били по традиционни, отколкото воала. А бялото е бил цвят на богатите. Но Виктория е избрала този цвят, за да подчертае дантелата, от която е  направен воалът. Явно много си го е харесвала, както и въздействието му.

# 252
  • в сърцето на един мъж...
А да ви е хрумвало, че може да се обичат хората? Или това е отживелица. Или привилегия само за други двойки.

Не, не приличат на обичащи се. Тя прилича на майка му, която го напътства и води, да не сбърка нещо в кралския протокол Simple Smile
Да е жива и здрава Беа, дано скоро има наследник Simple Smile
Жаклин Кенеди изглежда интересна на тези снимки.

И Грейс Кели е интересна

# 253
  • Sydney
Другото не искам да го коментирам...

Аз пък не мога да повярвам, че отричат участие, а не ги съдят. Как така трети и четвърти човек ще знаят ти какво си чувстваш/л, какво си чел?!
Мен това би ме засегнало повече, отколкото да ми летят дронове над главата.

Не отричат и не съдят, защото имат участие... това го казах още когато излезе откъсът от книгата... няма как да е художествена измислица с подробности и да не е казано от тях или без тяхното знание... другата ми мисъл, защо не съдят е защото няма негативно писано... както се случва при тях - след време ще кажат, че всъщност са имали общо... но все тая... да са живи и здрави всички и да се съсипват от тежка работа както до сега!

Няма как името ти да е на корица на книга и да си знаел за писането и издаването на книгата и ако не е било желано да се допусне печат... приказки от хиляда и една нощ, с цел реклама...

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 03:54 от benitabeni

# 254
  • Варна
Хуан Карлос в доста луксозно изгнание. Чак ми се прииска и на мен.

Не знам колко достоверен е сайтът, но го четох на няколко места и като източник е посочена испанската преса.

https://kanal3.bg/news/131609-Bivshiyat-kral-Huan-Karlos-e-v-izg … -hotel-v-Abu-Dabi

Общи условия

Активация на акаунт