Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 160
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 225
Мдаа, и аз намерих по-добри снимки и си отговорих сама, че не са Simple Smile

В този ракурс и осветеност (снимка ли е или портрет?) роклята на булката ми харесва:

Казах ли ви аз, че още малко и ще започна да я харесвам тази пуста рокля Joy
Само още възкъдравото жабо малко ми вади очите, но що е време, пред мен е, нали! Ще се пречупя и за него Wink

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 15:56 от птица

# 226
# 227
  • На топло
И на мен ми направи впечатление, че в книгата за Съсекс се разказва детайлно за чувствата им. Или те са разказвали, или Омид си е измислял и доукрасявал, за да напълни страниците.
Няма как да измисля, защото ще стане фентъзи 😂.
Никой няма да го остави да пише измислици.
Всичко е  разказано, проверено и одобрено от главните действащи лица.
На мен ми е тип Азис 😷

# 228
  • Sydney
Не съм виждала тези снимки на Карл и София от рд на Виктория, роклята в хубава:

https://instagram.com/p/CCqlA8oHKqI/

https://www.instagram.com/p/CCqd1_6HDvN/?igshid=1gp7xbpl890a4

https://www.instagram.com/p/CCq-QKMn-qC/?igshid=ve64a4i2atyg

# 229
И като видяха, че няма интерес, се разграничиха. Sunglasses
Нямаше ли интервю с Омид в което каза, че всичко в книгата е истина?

# 230
Те пък са едни репортери тия кралските...преписват, каквото им се спусне "отгоре", затова британското фемили винаги ми лъхат на фалшименто и позьорщина. Отвреме-навреме не успяват да удържат  фронта, поне като се омазват е винаги мощно. Не ги харесвам  и това е.
Въпреки скандалите и простотиите на Хуан-Карлос, симпатизирам на Фелипе и Летисия, шведите и датчаните  също ми допадат. Всички имат кирливи ризи, но германските англичани винаги ще са ми анти. Моля да не се засяга никой, просто споделям.

# 231
Пакистан е просто пример, един от многото. И в Ирландия не е ходил.
Има десетки други - вече месец-два британските рояли имат събития на живо.
Е, Омид не е отишъл да отрази нито едно от тях. И не е заради вируса. И преди него не е ходил.
Пък уж е кралски репортер.
Март месец е бил на линия за Съсекс, пускал е кратки клипчета, снимки направени от него.

Всъщност Омид е този, които преписва, защото не присъства на събитията.
Другите са на място и предават в реално време.

# 232
Ето го профила на Омид в Харперс Базаар:
 https://www.harpersbazaar.com/author/219187/omid-scobie/

В него пише, че е обикалял из ОК и по света с Хем, УиК. Къде, не знам обаче, но не вярвам да са го сложили и да лъжат...
От статиите се вижда, че често отразява и работата на Кембридж.

# 233
От книгата четох само откъсите,публикувани тук.Смятам,че има място на пазара точно през лятото,нещо леко,после го забравяш на плажа.Пише така,както Съсекс искат да се пише за тях.
Иначе всеки си има версия.За мен  Мегънчето е търсачка на ниша,като всички хора.Кариерата й поемаше надолу,но вместо в мазето с реквизити,попадна на най-голямата сцена.Тук й бяха дадени добри съвети,но тя направи първата грешка: да си повярва прекалено.Взе мъж,който може да бъде единствено син на Даяна и вечния престолонаследник.Цената му е висока само в ОК.Следователно ще сърба чай,ще се хили устойчиво,ще открива каквото и да е,а да се оплаче,може само на гроба на Уолис в съседство.В замяна може да прави всичко,което се прави с пари и власт.Можеше дори да отвори някаква школа за актьорско майсторство(да ме прости Шекспир!),да продуцира и т.н. в тази насока,пък отегчи ли се-светът е в шепата им.Върна се в САЩ и какво ви казах за търговските им сайтове и очкавани милиарди?За образователните книги на хора,които хабер си нямат от педагогика и наука?Зарязаха го,пробваха с благотворителност,но нито са толкова богати,нито известни зад океана.
Отново Мегън заложи на грешния кон-приятели по сметка,вече разприятели,като усетиха посоката на вятъра.И расистки каузи,защото всеки,който слага цвят пред life matters,е расист.Глупава игра,която й затвори пътя към политиката,то май само тя го виждаше.Останаха им само съдебните дела за трибуна,но други събития грабнаха интереса на света,а за тях останаха резила и разходите.Наемането на един от скъпите имоти в Л.А.без да работят,показва,че имат издръжка от двореца,но целта е била светски събития и бизнес контакти да се случват там,а не  с тъщата да си живеят нашироко.Харко...тежък багаж.Тичка след жена си да подаде две канчета с храна за снимка,стои за фон на вдъхновените й безмислени видео послания.Аз не се съмнявам,че в началото е имало силно привличане като между много различни хора,но само еднаквите остават заедно.
Това е моята версия,предложена безплатно.Майтап и лаф да стават.
Лила Омид Laughing

# 234
  • София
Tiramusu, измислица е! Сам си го е написал...и не покрива изискванията за такъв, съответно измислица е!
Пак да питам, всички ли които се зоват кралски репортери присъстват навсякъде? Пакистан, Ирландия, Бирмингам, сватбата на Беа.. упс, рицарството на Том Мур, имах предвид и т.н. Royal rota, туй онуй...

Lilac, Лила Ск(у)оби ще е по-благозвучно. Развесели ме 😉

# 235

В него пише, че е обикалял из ОК и по света с Хем, УиК. Къде, не знам обаче, но не вярвам да са го сложили и да лъжат...
Ами, да, говорим за различни неща. Едно е да отразяваш на място, друго да пишеш статии за събития, на които не си присъствал.
Туитърът му ясно показва кога - къде е ходил.

Лана, да, присъстват. И в Уелс имаше доста репортери.
Един бърз скрол в Туитъра на Скоби показва, че през последната година не е ходил на събитие на Кеймбридж.
Надолу не съм ровила.

Ето как отразява посещението в Брадфорд - с чуждо видео, защото собствено няма.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 10:01 от bubanka

# 236
Хм, да сега, като се замисля, смятам, че Мегън е надценила Хари, като придобивка. Той наистина няма значение за монархията в качеството си на наследник и е силно обременен, бидейки глезен до безумие, като компенсация за смъртта на майка му. Извън кралството хептен е никой. Ако имаше малко акъл в главата щеше да се възползва поне от връзките и положението си, а той - мъж под чехъл, безделник и със съмнителна психика. Тежък товар е много точно определение, аз и преди съм го казвала, смятам, че на Мегън този мъж ще почне да и тежи, а едва ли ще и носи и кой знае какви бенефити. В един миг ще си намери по-дойна крава и ще го зареже да става млада булка някъде другаде.

# 237
  • София
А да ви е хрумвало, че може да се обичат хората? Или това е отживелица. Или привилегия само за други двойки.

Тино, доста не значи всички. И колко всъщност са доста - поименно може ли, че ги следиш нещата, мен не ме вълнуват кр. репортери.
За жалост не съм си го измислила аз, оплачи се на Харпърс щом Скуби не покрива критериите ти за отразяване на Кеймбридж...

# 238
  • Sydney
За корица на книгата поне е избрана една от най-добрите й визии...

Ето тук е мн добре:

https://www.instagram.com/p/CDmDonYHhg6/?igshid=nmddcpqnkd83

Другото не искам да го коментирам...

# 239

Ами, да, говорим за различни неща. Едно е да отразяваш на място, друго да пишеш статии за събития, на които не си присъствал.
Туитърът му ясно показва кога - къде е ходил.
Напротив...ясно написах, че е и обикалял с тях или пак се почна с избирателното четене?

Общи условия

Активация на акаунт