Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 172
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 285
А, на мен тази ми е любима - прекрасна е в бяло Simple Smile

Прекрасна е просто херцогинята! Вярно, че не от най-значимите кралски величия, но наистина е впечатляваща! Благодаря за чудесната снимка! Simple Smile

# 286
Другата херцогиня също е прекрасна Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 19:16 от Анонимен

# 287
Кралицата разхожда кучетата в Балморал.
Предполага се, че другите хора са семейство Уесекс.

# 288
И аз мисля, че са Уесекс. Мисля, че едното момиче е лейди Луиз.

Бети изглежда много добре.😁

Кейт е изключително лъчезарна и естествена на фотосесията за Воуг. Не съм фен на стайлинга и, можеше да я облекат в нещо по - кралско, но все пак ми харесва.

Меган в късата бяла рокля с дългите ръкави не ми допада. Не е това нейната кройка рокли.

# 289
Майките на актуалните английски херцогини /две от тях – бъдещите кралици/. Камила произхожда от благородническо семейство от страна на майка си, която е дъщеря е на барон. В семейството на Катрин няма аристократи, дядо ѝ е бил пилот, също и баща ѝ. Клюките носят, че майката на Кейт е била подигравана за обикновената си професия на стюардеса, преди да  разработят милионерския си бизнес. За съжаление, за майката на херцогинята на Съсекс не намирам много информация, освен че е инструктор по йога.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 21:18 от bubanka

# 290
Момичета, каква значка/брошка носи майката на Катрин от снимката в каретата? Странно ми е. Тоалетът е официален, а брошката (ако е брошка) ми прилича на проста значка.

# 291
И майката на Меган е била стюардеса, след това социален служител

# 292
Сватбата на Карл филип и София

https://www.facebook.com/elleaaa/videos/2580772268817856/

# 293
  • На топло
Майката на Мегън се появи с обица на носа пред кралицата 🙄

# 294
И майката на Меган е била стюардеса, след това социален служител

Не знаех, че е била стюардеса, но има хубаво тяло дори и сега, когато не е млада, та не съм учудена.
Тук двете са страхотни.

# 295

Една млада и красива бъдеща херцогиня.

# 296
Майката на Мегън се появи с обица на носа пред кралицата 🙄
Модернизиране на монархията

# 297

Беатрис и Пиер на плаж с децата си

# 298
  • София
Момичета, каква значка/брошка носи майката на Катрин от снимката в каретата? Странно ми е. Тоалетът е официален, а брошката (ако е брошка) ми прилича на проста значка.
Не съм 100% сигурна, но с такива "табелки" са обикновено на Аскот. Според мен им пише името. Но нека някой да каже, ако е нещо друго.

Голяма работа, че била с обеца на носа Дория пред Бабет. Собствената й внучка има/ла пиърсинг. Като е англ. кралица да не е някое божество, че всички да се съобразяват с нея за всичко. Сигурна съм, че грам не й пука на Бети за подобни глупости. Дория изглеждаше чудесно на сватбата, и като облекло и като поведение (аз лично не харесвам нито пиърсинг, нито татуировки).

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 21:48 от Lana

# 299
  • Някъде там
Мари, Лана ти е отговорила.
Това е на Аскот.
Крал Густав и кралица Силвия са връчвали награди в конкурс за тематични градини.

Общи условия

Активация на акаунт