Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 199
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 095
Нови снимки на нИдерландците от онзи ден с яхтата. Максима изглежда недоволна на едната, значи не е вечно нахилена.

Максима нещо му се кара Simple Smile

Много е хубава Мегън, а дрешките веднага ги обличам, точно такъв стил харесвам, обувките тоже. Само косите са прекалено дълги, ако ги отреже до раменете и малко на вълни, супер ще е.
Харесва ми много и обстановката, особено огромното дърво. Това в тяхната градина ли ще е?

Беа си е симпатяга момичето.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 11:27 от Iris04

# 1 096
  • Някъде там
Най вероятно е в техния двор, поне така мисля заради кучетата.
Черното е женско и пише че май се казва
Pula.

# 1 097
Максима и мъж сами ли почиват или с децата?

# 1 098
И колко хубаво се е изчекнала Мегън в стола.

# 1 099
Че как не, това е adirondack chair, отдавна се каня да купя за вилата, супер удобни са.

# 1 100
Много е хубава Мегън, а дрешките веднага ги обличам, точно такъв стил харесвам, обувките тоже. Само косите са прекалено дълги, ако ги отреже до раменете и малко на вълни, супер ще е.
Харесва ми много и обстановката, особено огромното дърво. Това в тяхната градина ли ще е?
И аз така.

Мете Марит с раираната блузка и късите панталонки много ми харесва. Май не им е студено там, а по-скоро ветровито.

# 1 101
Ако не беше херцогиня, никой нямаше да отрази пристрастията й.
Ако ти си инж.,но не работиш по специалността,спираш да си инж.
Същата работа и с  г-жа Маркъл.Не е работещ роял в страната,която й даде титлата,значи са "просто".Но напоследък май смениха акъла,та не ги знам кои са днес-май вече твърдо искат да са титуловани.Сетиха се.
Интервюто ще пропусна,празнини не ми се слушат.Който иска,ще гласува,било то жена или дори мъж.
Черно-белите снимки са винаги ретро хубави и на тях  всеки е свеж и изпънат като тийн.Особено когато снимат отдалеч и замазано.Не бих се сгърчила в такъв стол за снимка по никакъв начин и бих спряла да си пипам косата,.Гадно ми става от тоя й тик.Дрехите са най-обикновени,райета се разхождат навсякъде,бели блузки бол,Маккартни пак открила топлата вода с тия сандали,та не споделям превъзбудата ви.Снимките следва да пресъздадат класа и небрежния летен шик на богатите,горе-долу стават,което не мога да кажа за модела след като съм виждала снимки в близък план,папарашки и лични с нея.Дори и симпатична е прекалено щедро за Маркъл..
50 години не вървят с шкембе,увиснал задник и паласки.Тези хубавини вървят с начина на живот и са личен избор на Максима,(и дъщери).
Еми Виктория се харесва на кок и опашка и не обича да е с пусната коса,няма какво да се направи.

# 1 102
Лични снимки с Меган Sunglasses
Хари си е титулуван по рождение, Меган по брак. Харесва им на някои, не харесва, това е положението.

Не разбрах за какво е пак цялата драма от сутринта? Че Меган имала някаква изява? Че взима отношение по важни социални въпроси? Или че изглежда добре Simple Smile
Бъдете по-широкоскроени дами! Като толкова не я харесвате и ви дразни, не я гледайте и не й следете изявите! Просто е Simple Smile

Отдавна не сме гледали Софи - https://www.stylebistro.com/lookbook/Sophie+Countess+of+Wessex/m … RTkLdjb9X/Clothes

Ан - https://www.msn.com/en-us/lifestyle/royals/princess-annes-stylis … photos/ss-AAGw04u

Максима я харесвам И по бански. По моите критерии жената си изглежда много добре.

# 1 103
  • Някъде там

Пеньоара на Вики с хубави шарки.
Обиците са носени безброй много пъти.
Иначе са готини.
О

# 1 104
Разкошен пеньоар на Вики. Марката излезе ли?
Обеците също са хубави, както и предишните от сватбата.

# 1 105
No Mouth
Ъъъ, много е изсулен. Дори и на манекенката, а на нея би трябвало добре да стои.

# 1 106
С шнола и на пазар не бих отишла
Жената може да няма личен фризьор и да не й се занимава. Иначе няма оправдание, ако фризьор и прави тези странни скучни прически
От днес

Обувките са бабешки и не ми се връзват с  роклята

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 15:35 от TinoTino

# 1 107
Разкошен пеньоар на Вики. Марката излезе ли?
Обеците също са хубави, както и предишните от сватбата.
https://www.instagram.com/p/CEVCs_sHvc8/?utm_source=ig_web_copy_link

# 1 108
Ах, хубава е Вики, ама каква е тази шнола наистина. 😅

# 1 109
Зелената рокля на Виктория не сме ли я виждали и преди? От преди е, да:

Ъммм...шнола!? Joy

Общи условия

Активация на акаунт