Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 185
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Не е минала през фризьора, явно Joy

Нидерландските принцеси като малки (2008г.), много сладки

И Амалия на мини трон Joy

Обувките на Виктория, нещо са я стегнали

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 16:09 от Lana

# 1 111
Ой, и роялите ги убивали обувките Dizzy Face Лепенка има на пръстчето Simple Smile

# 1 112
Да беше турила едни затворени обущета с тая лепенка, това ако беше някой друг...
И шнолата не ми харесва.

# 1 113
  • Някъде там
Ужасни обувки последните на Виктория.
Нищо във визията и не харесах.
Шноличката 🤦
На показаната от тирамису снимка обувките ми харесват обаче.

# 1 114
  • София
На мен само тока на черните сандали не ми харесва. Но предишните сандали, с които беше с тази рокля са много хубави. И двете рокли не са ми фаворит, зелена една идея повече ми харесва от синята.

# 1 115
  • Някъде там

Харесва ми роклята в цял ръст . Бих сложила бродерията малко по нагоре от бюста само.

# 1 116
Олеле, нидерландсите принцески като мънички са такива руси бонбончета Kissing Heart
Ако съдя по себе си, лепенката на Вики вероятно е била сложена на място, където да не си личи, но ходенето и притискането от каишката са я избутали силно напред Grinning
Прекрасна рокля на Рания (И самата Рания също).

# 1 117
И на мен не ми харесват и двете рокли. На синята ми харесва принта, а зелената е с по- добра кройка.
Предните обувки са по- хубави, да. Дали ги има все още в H&M? Едва ли:

Не харесвам точно такива бродерии, но Рания е хубава и роклята си е в нейн стил. Абе, хубава жена е тя.

# 1 118
  • София
Стои като джобове, и горе и долу Joy
Бих я предпочела без или по друг начин разположена. Но само с копчетата ми харесва повече.

# 1 119
Защо е тая шнола и тоз ретро кок с нея?
Роклята на Рания мислех че е плетена.

# 1 120
  • Някъде там
Те точно джобове имитират бродериите като ги гледам къде са разположени.
Аз чакам марката на пуловера и. Разкошен е просто.Рания ми е любимка но не  заради лицето си, защото не е нейното, а заради работата си и излъчването което носи.

# 1 121
Синята рокля на Виктория.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0880852001.html

Другият модел е по-хубав.

# 1 122
Лични снимки с Меган Sunglasses
Хари си е титулуван по рождение, Меган по брак. Харесва им на някои, не харесва, това е положението.

Да.Стоят няколко човека на маса,после прави и т.н.,вкл.тя.Не са мои снимки,за да ги кача,ако си реши собственикът...Правени с телефон и много  различни от професионалните.Доста автентични също.
Не ми пречи с какви титли се кичат,грам уважение нямам и към двамата.Празнота,фалш и посредственост.
Комбинация трепач на Вики:черна пластмасова шнолка със зелени  обеци с топчета,видна тьотка.
Кротко ще чакам тая мода с пеньоарите да си остане в будоарите.
Много интересни тоалети показва Рания.Елегантен осъвременен изток,а тя е идеален модел.С това поло не й ли е горещо.Хубава,с меко излъчване,мълчалива,вероятно скрита лимонка.

# 1 123
  • Някъде там
Портрета на Рания е сниман преди няколко месеца, специално за да бъде пуснат за годишната и.

Лана специално за теб, много бременната София от днес

И една секси Беатриче

И хубава снимка на Александра

# 1 124
Благодаря за интервюто.
Според мен няма нужда от превод. Накратко говориха си за феминизъм, кога всички жени са получили право да гласуват, колко е важно да се гласува, как Хари казал на Глория, че е феминист, когато се запознали; Меган сподели, че е грижовен баща; Глория и е подарила гривна с надпис - ranked not linked. И така.😀
П.С.:Еее, къде изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт