Кога ще дойде ЯНУАРИ да гушкаме дечица здрави!?

• 16 283
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Честит мъжага Нинче.На мен също ми казаха,че ми е ниско разположена плацентата,но явно не е много ниско,щото казаха да не се притеснявам. newsm78 И аз не мога да ги разбера докторите,всеки ти казва различно.  ooooh!

# 91
Ninishte - и на мен ми казаха, че ми е много ниско плацентата - трябва да се наблюдава. Интересното е, че и на мен ми казаха чак към 4 месец, а не в самото начало. Както вече писах днес, посъветваха ни докторите да се замислим за спиране на секса, казаха ми също да не седя клекнала, да не вдигам тежко и че това може да е проблем за нормално раждане, ама аз и не искам нормално, тъй че това добре
 Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=54551.msg1012998
ей тука са го коментирали въпроса другите мами

И честит ти мъж  Simple Smile

# 92
Здравейте, мами

И  аз да ви се похваля - вчера си намерих едно много хубаво магазинче за бременни мами на Кооперативния пазар в Люлин.Всъщност някоя от вас беше споменала за него(за което много й благодаря) - казва се Beauty mama и дрехите са много сладки.Кройките не са торбести и дълбоки, а просто дрехите са от елестични материи и коланчето е от трико.Спокойно могат да се носят и от не бременни жени с по нестандартни талии.Има панталони и дънкита - дълги и 7/8, поли, гащеризони и сукмани, както и горни неща.Производителят е Пловдивска фирма и цените са от 35 до 57лв.Аз сега си взех едно панталонче и към края на седмицата ще ходя пак, че бяха попривършили размерите на повечето неща вчера.

А има ли мами от люлин или някъде наоколо - аз все още нямам възможност да посещавам училището, но през уикенда съм по-свободна и може да си организираме някое кафенце или нещо друго, за обмяна на опит и инфо

# 93
  • София
Хайде и от мен честито юначе на Ninishte newsm51 !

Момичета за утре/училището/ ме бройте, ама ще закъснея - да ми пазите място.
Май пак ще кръшкам от работа.

# 94

А има ли мами от люлин или някъде наоколо - аз все още нямам възможност да посещавам училището, но през уикенда съм по-свободна и може да си организираме някое кафенце или нещо друго, за обмяна на опит и инфо

Аз живея в Люлин в 3-ти ,когато искаш с удоволствие може да си организираме среща -да се запознаем.Може и през седмицата,стига да си свободна

# 95
  • София/Варна
Интересното е, че и на мен ми казаха чак към 4 месец, а не в самото начало.

Нормално - плацентата се развива на по-късен етап от бременността Simple Smile И на мен в 4-ти месец ми казаха, че е ниско, но все още нищо не се знае - тази или следващата седмица ще се види къде е точно Simple Smile

Нинище, ха честито ти мъж ... да не вземе и мен док да ме изненада, че и аз все разправям, че ще е девойка Wink.

# 96
Здравейте, мами

И  аз да ви се похваля - вчера си намерих едно много хубаво магазинче за бременни мами на Кооперативния пазар в Люлин.Всъщност някоя от вас беше споменала за него(за което много й благодаря) - казва се Beauty mama и дрехите са много сладки.

Въпросче:къде по-точно се намира кооперативния пазар,в кой Люлин?Аз живея в Овча Купел 2,с какъв транспорт мога да стигна до там?Рейс 111 върши ли ми работа?Или нещо друго?

# 97
Малко информация,за тези,които може би имат нужда от такава.
   В магазин NAFNAF,за който ставаше дума в предишната темичка,има ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ!Роклички,блузи и други неща,които преди месеци бяха по над 200лв.,сега са по 80, 40,25,30 и т.н.Магазинът не е специализиран за бременни,но в него има дрехи с подходящи кройки за "куреместите" дами.Моделите са елегантни и нежни.В магазина има и детски щанд.
   Намира се на улица ЛЕГЕ,близо до Бонжура,по-скоро зад него.

# 98
Аз пък от ранно събуждане сутрин минах на събуждане посред нощ Sad
Сега се разхождам из форума и не ми се спи Tired

# 99
  • София; Дружбето
Добро утро Hug Хайде хайде на училище Wink
Кооперативния в Люлин се намира до трамвайната линия. 111 ти върши работа, само трябва да питаш шофьора къде да слезеш, защото не помня къде върти Grinning

# 100
  • Пловдив
Производителят е Пловдивска фирма и цените са от 35 до 57лв.
titti, ако не те затруднявам, ще можеш ли да попиташ дали имат магазин в Пловдив  (не може да нямат магазин в Пловдив) щом са производители ...
Аз още не съм събрала сили да тръгна по магазините, особено в тази жега, а и все още една малка час от дрехите ми стават, но ще ми бъде интересно Simple Smile

# 101
Добро утро мами, мен вчера ми казаха да се сбогувам с мечтата си за син, защото и второто ще е момиче Crossing Arms Бяха ми казали първо че е момче, а сега пък момиче - къде ли му отиде пишока Wink Та така, Галето като се върне ще трябва да ми смени щъркелчето.Честно да ви кажа толкова исках момче, че сега ми е ужасно трудно да свикна с мисълтта че няма да имам. Мъжът ми - зодия ентусиаст, каза да не се тревожа и че още от другата година почваме да работим за момче. Само дето аз няма да участвам Laughing

# 102
Добър ден  Grinning

Честито момченце на Нина   bouquet . Тити, аз съм в Надежда и ми е удобно на Кооперативния, много транспорти имам - там до Манията (втората употреба) има едно дървено салонче и е приятно - за там ли някъде казваш?
Аз мога само събота и неделя, защото работя  Whistling
Още съм болна от миналия петък #Cussing out . Взех си отпуска на 07-08.09 и сега ми се събират 5 дни почивка! newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Така се радвам!  newsm03
 smile3535 smile3535 smile3535

# 103
Честито на мамите, които са им казали какви са бебоците.Не се ядосвай, stiliana1! Важното е бебчето да е живо и здраво!
Като чета дрехите се оказват един от най-често обсъжданите проблеми на бременността... Ама следващото лято, като си възвърнем кг или станем по-слаби от преди да забременеем и като тръгнем на разходки с малките слънца, всички ще ни се възхищават.Сега малко сме се позакръглили, но ще се оправим.

# 104
Здравейте мами, много се радвам да се присъединя към вас. Нуждая се от съвет. Записах се на женска консултация в Шейново, но тъй като  отказаха да ми дадат болничен се записах на консултация (без да им съобщавам) и в квартална поликлиника. Сега се водя и на двете места. Продължавам да ходя в Шейново, защото съм си платила консултацията. Предпочитам оттам да ми издадат след това талона за раждане, защото са направени повече изследвания, а аз възнамерявам да раждам в Шейново. Възможно ли е да се водиш на две места?

Лек ден и бременеене на всички мами.

Общи условия

Активация на акаунт