Кога ще дойде ЯНУАРИ да гушкаме дечица здрави!?

• 16 273
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София; Дружбето
На мен корема ми се втвърдява на час по няколко пъти, вече не се впечатлявам, само когато боли. А иначе линия ми се появява, но по скоро от мъхче Grinning

# 151
На мен само ми се разпънал пъпа като свинска кожа на тъпан Joy hahaha Joy
Като стана дума за килограми дали е нормално ако съм качила 4 кг от началото. Доктора ме премери тогава като отидох и оттогава сякаш забрави. Ще го карам сега да ме премери и да си каже мнението. Последните 2 кила ги качих за 2 дни. Embarassed  #Crazy  Embarassed
Как стават тия работи - не знам! Tired

# 152
  • ville de Quebec
Здравейте мамчета,
Да се отчета за моят първи ехограф... Беше страхотно, струваше си чакането определено отвсякъде. Полът е мъжки, момченце чакаме Laughing и всичко си му е наред Laughing, ама в крайня сметка след като мина всичко осъзнах, че наистина това изобщо, ама изобщо не е най-важното и направо даже се почувствах гузна пред себе си колко много съм искала нещо толкова незначително в крайна сметка като пола на детето.... Пожелавам на всички ни здрави бебчета януари да гушакаме и да им гукаме Laughing, от все сърце!
Ехографът беше супер, не беше 3Д, но пък имаше монитор централно към мен, нещо което в БГ на нито един преглед не съм изживяла с Вики, и съответно можех да виждам абсолютно всичко. Лекарката ни обясняваше подробно какво мери, а тя като започна от главата и мина през цялото тяло и стигна до стъпалцето, абе всичко. Останах особено изненадана, че самата аз различавах какво мери, без тя да ми казва и бях просто на върха на щастието си. С Вики никога нищо не можех да различа на монитора, да не говорим, че и не виждах нищо в повечето случаи и само от време на време ми показваха снимки. Бебо много мърдаше и едвам го хващаше да го снима. На едната снимка на лицето самата тя каза, че й изглежда усмихнато и после и аз като видях снимката и наистина има ухилена физиономия Laughing, сигурно и то се е кефело, че се "срещаме"..... Та така, нали знаете, че мога да си пиша още 2 часа и да ви обяснявам това и онова от ехографа, нищо че той продължи общо 20 мин Laughing, ама ще спра до тук, за да не ви отегчавам... абе разбирате как се чувствах вчера Laughing Laughing Laughing Laughing И от толкова вълнения не можах хич да спа тази нощ, та да видим сега на работата как ще я караме...

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 16:08 от dalala

# 153
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Абе мами,днес съм в шок Wink Прочетох ,че Радост от Огледала също била бременна, и то в 5 месец - като нас. И понеже още нищо не и личало Shocked Shocked Shocked, сега снимала като луда предаване след предаване,за да не се усети липсата и докато я няма.

Браво на нея, радвам се, ама как така не и личи нищо Rolling Eyes Rolling Eyes Еми,аз съм толкова силно бременна,че даже ме питат скоро ли ще раждам Mr. Green , атя не и личало Crazy Crazy Crazy Или а ще раждам слонче, или тя ще роди смърфче - едно от двете ще да е Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 154
И аз да се запиша с 1но момиченце.Обаче хич не ми е ясно Rolling Eyes,бяха казали момче и цял месец живеем с мисълта за момче.Мъжа ми и име му беше измислил.Не,че не се радвам,обаче...ми е малко мъчно за него.Наистина ли мъжете толкова много искат син?Сега ми се въртят 1ни мисли в главата,дали ще го обича толкова,като е момиченце?Кажете,мами на девойки newsm78?
И на мен не ми личи,свалила съм 8кг,вчера гледахме бебчето е ОК.
Ама малко се притеснявам,кога ще ми личи тумбака?!?

# 155
Ива аз пък се бях нагласила за момиче всички без таткото бяхме сигурни но преди 3 седмици ни казаха момче доста се разочаровах вообще не се виждах като мъжка майка, но вече свикнах с мисълта, а таткото е на седмото небе. Да мъжете искат синове, но съм сигурна, че когато види малката красавица вообще няма да се сети, че е искал момче. Да не говорим, че дъщерите винаги са на татко съкровищата Laughing.
На мен не ми личеше до 19 седмица и изведнъж на 20та един голям корем. Та недей да бързаш ще ти проличи.
Лек ден на всички

# 156
Ива81 за това изобщо не се притеснявай.Ще я обича и то прекалено много.Моят мъж също искаше момче,а ела сега да го видиш -каква любов са с Татяна(дъщеря ми).Даже понякога аз се чувствам излишна и това ме обижда( може би е от хормоните )
Най важното е да се роди живо и здраво бебчето а любовта винаги ще я има.

# 157
И все пак цезаровото си остава преди всичко а/ спасителен изход и/или б/ предпочитан вариант. Аз май си оставам твърд привърженик на естествения подход, ако не се наложи друго...
Защо някой от по-разбиращите не спретне анкетка между нас ''за'' и ''против'' цезаровото? Би било интересно....  newsm53
    Zдравейте,майчета!Преди 1-2 месеца пуснах тема в един форум "нормално раждане или секцио?"Доста жени откликнаха със своите мнения.Като цяло аз останах с впечатление,че тези,които са раждали СЕКЦИО(или им се е наложило да опитат и двете) определено смятат,4е това е по-добрия вариант за раждане(безболезнен и ЕДНОшевен).
      Тези,които са раждали НОРМАЛНО и никога не им е било правено секцио,смятат,4е последното е вариант за плахи жени,които се страхуват от болката.
       Аз,както и много момичета в този форум,ще раждам за първи път.До голяма степен смятам,че нормалното раждане може би все пак е по-добрия вариант,защото е предопределен от ГОСПОДА.Но параллелно с това се чудя,защо ли повечето западни,а и българските ЗВЕЗДИ или заможни дами ПРЕДПОЧИТАТ СЕКЦИО пред НОРМАЛНОТО РАЖДАНЕ?Само заради болката или..?
Аз лично не мога да дам много компетентно мнение т.к.съм раждала само секцио и не мога да кажа нищо за нормалното.Но лично за себе си знам,че ако сега пак трябваше да раждам за първи път пак щях да предпочета секциото.

# 158
  • ville de Quebec
Ива, изобщо не се притеснявай. Моите наблюдения са, че всички мъже искат синове, а пък после са по-привързани към дъщерите си Laughing, Едипов комплекс ли какво, ама е така....

# 159
  • София
Момичета, ние се завърнахме от морето, за най-голямо съжаление...Изкарахме 6 дни, 4 от които хубави, 2 не. Налагаше се да тръгнем, за да се впишем някакси в ремонта, че да можем да приберем малката и да тръгва на ясли. Утре пътуваме за София, но ще приберем чак следобяд, пак ще изтърва лекцията, а после за вторник пак не се знае, защото може да пътуваме пак насам. Абе лудница пълна. Иначе на Никол много и хареса на морето, не излизаше от водата  Crazy.

# 160
Ехографът беше супер, не беше 3Д, но пък имаше монитор централно към мен, нещо което в БГ на нито един преглед не съм изживяла с Вики, и съответно можех да виждам абсолютно всичко.

И при моята докторка е така Simple Smile има си екран и за нея и за мамите.
Simple Smile

# 161
  • София
Качих една моя снимка от морето, в албума с коремите на морето. Laughing
С Галя се видяхме на Златните, но те май ще поостанат повечко, ще я почакате нея. А аз нямам идея кога ще се включа в нета, че докато вържем компютъра в цялата луднуца вкъщи, ще мине поне една седмица. Може след ден-два да скоча до някоя зала да ви пиша и да ви видя как сте!

# 162
  • Варна
Здравейте момичета!
Моят корем също става твърд и то след обяд, към края на работния ден. Консултирах се с моят лекар и той каза, че това са контракции. Изписа ми да пия магнерот, но нямам кой знае какво подобрение. Най-вероятно ще си го пия до края на бременността. Не ми е казвал да лежа, а аз и не искам и болничен не искам. Не ми е тежка работата, но трябва да ставам по-често от стола и да се разхождам.
Поздрави и се пазете.  Simple Smile

# 163
И моя доктор има монитор и за пациентките, при това в нашия малък град.
Тъпото, само че е, че нищо не обяснява. Гледаш си картинки и си фантазираш. Tired
Моят мъж пък иска момиче. Казва: Тя ще бъде на тати кукличката!  Two Hearts newsm06
И 'де що срещнах жени в отделението бащите все искаха момичета, може би е някакъв врачански синдром. Laughing Grinning Laughing

# 164
Здравейте момичета!
Моят корем също става твърд и то след обяд, към края на работния ден. Консултирах се с моят лекар и той каза, че това са контракции. Изписа ми да пия магнерот, но нямам кой знае какво подобрение. Най-вероятно ще си го пия до края на бременността. Не ми е казвал да лежа, а аз и не искам и болничен не искам. Не ми е тежка работата, но трябва да ставам по-често от стола и да се разхождам.
Поздрави и се пазете.  Simple Smile

За магнерота ми казаха да го взимам до 32 ГС, а не до края на бременността. После може да започне раждане и не трябва да се приема, за да не се подтисне процеса.

Общи условия

Активация на акаунт