Кога ще дойде ЯНУАРИ да гушкаме дечица здрави!?

• 16 256
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Ах вие пияндурници такива!!! Как не ви е срам!
То и аз като се замисля оная вечер пийнах една бирица и ми се успокоиха контракциите. Crazy Blush Crazy Беби малко буйстваше, но се укроти.

# 181
Aз,пък,пийна ли глътка-две бира,започвам да се притеснявам адски за бебчото!Защо ли толкова ме е страх?

# 182
  • Варна
 По отношение на алкохола, мен в последно време много бързо ми се доспива като пийна нещо, но чат-пат по някое коктейлче отразявам  cheers Все пак по някой порок трябва да ни остане...

# 183
И аз си пих биричка един път , даже и вишновка една глътка пробвах преди дни Embarassed, добре ми подейства. Иначе нямам вообще желание за алкохол не знам защо!!! Joy
Не мисля, че има проблем даже някъде четох че винце било полезно да се пие от време на време newsm78

# 184
Момичета, здравейте и от мен  Sad
Тъжно ми е, утре ме очаква голяма разправия с моя доктор
   Елеонора,тези хора не са добре!Ама изобщо!Имам предвид всички,които си позволяват да докарат една бременна жена до такива нерви!Какви гадни егоисти са!Как не осъзнават,че на бременна и трябва само спокоиствие и положителни емоции,а не разни там разправии!Нали носи нов живот  в себе си и всяко нещо от външния свят се отразява върху малкото човече!
    Гадни чудовища!
    За съжаление и аз попадам на такива.
    Ако можеш по някакъв начин да избягаш от ситуацията направи го незабавно!Това ще е най-доброто за теб и бебчото.

# 185
Хахахаха Ивонска пак ме развесели. Че то и аз си пийвам и аз душица нося. Сега като бях на морето какви коктейли метках.... Crazy Пък с голямата ми дъщеря адски ми се пиеше червено вино и си пиех поне по една чаша вечер, пък какво голямо и здраво дете родих 4 кила... с червни бузи :35

# 186
  • София/Варна
ejkajujka, много драма, много патос ...
Кой й е крив на eleonora_petrova, че си е избирал доктор на дружески начела ... Случват се постоянно такива неща и трябва да се приемат философски и да се търси решение на проблема.

stiliana1, аз само чакам по-студените дни да дойдат и да имам основание да пийвам винско със свинско (за ужас на мъжо) Wink

# 187
  • София
Момичета, здравейте и от мен  Sad
Тъжно ми е, утре ме очаква голяма разправия с моя доктор  Thinking А аз не съм конфликтен човек  Sad Всичко е наред с мен, просто толкова се разочаровах от него, че няма накъде повече!!! Все съм си мислела, че като ходиш при някой, който познаваш, той ще ти обърне повечко внимание!!! Днес цял ден се опитвам да се свържа с него, а той ми затваря!!! Понеже нещо се скарали с приятелката му (а тя е моята най-добра приятелка), та сега аз съм му виновна!!! Направо ми се плаче!!! Ужасно се разочаровах!Ама ужасно!!! Просото не съм го очаквала!!! И за капак на всичко ми написа sms - да отида утре да си взема картона!!! Как не го е срам!!! Толкова пъти съм заставала на негова страна в споровете им, толкова пъти съм го защитавала пред нея, толкова пъти... Няма значение... В 5 месец съм и все пак съм му и пациентка!!! И какво става с мен, ако в 9 месец тръгна да раждам и той ми не ми вдигне телефона, защото са се скарали или изобщо се появи!!! Как може!!! Ох...Незнам...Толкова много неща още искам да избълвам в момента, но знам, че това няма да помогне, а имах нужда да го споделя с вас!
Съжалявам, че ви занимавам, стискайте палци утре да ми е оставил картона на регистратурата, както го помолих и да приключи тази ужасна история!!! Защото напоследък като отидех при него, моето бебе беше важно за 1 минута, през другите 20 темата бяха техните отношения!!! Е и на мен ми писна вече!!!
Съжалявам отново, че ви занимавам, ама ми е мъчно  Sad
Пожелавам ви лека вечер и много усмивки  Hug

Жалко, че така са се стекли нещата. Но това показва само, че той е абсолютен НЕпрофесионалист. По-добре бягай от него.

Ехографът беше супер, не беше 3Д, но пък имаше монитор централно към мен, нещо което в БГ на нито един преглед не съм изживяла с Вики, и съответно можех да виждам абсолютно всичко.

В Шейново в ЖК също е така. Даже се изненадах, че са помислили за кефа на бременните  Simple Smile

Да впиша и моя мъж в желаещите момиче, но вътрешното усещане и на двама ни е, че е момче. Надявам се днес да ми кажат най-накрая пола.

# 188
  • София
Момичета, днешната тема беше "Видове контракции и предвестници на раждането" Мисля да я опиша в резюме, защото за всички лекции, на които съм била, това ми беше най-интересната до тук от касаещите бременността!  Hug Ще ми отнеме време - ще се постарая да е днес обаче. Също така искам да отбележа, че ако не желаете да ги описвам лекциите така, кажете! Не бих искала да се натрапвам. Правя го, защото имам време и дар слово!  Wink

Междувременно ще се разправям и с една банда мускулести мъжаги - колеги на мъжо, защото днес ни карат дървата. Та ще им режа салатката и ще им изстудявам биричката, докато наблюдавам през прозореца как те пънат мускули да пренасят 10 кубика за зимата!  smile3521  newsm53 Ако и след тая доза мускули устоя на забраната за секс, значи наистина можете да ме признаете за Iron Maiden  smile3532

Относно бирата - аз си пийвам по 1 малка от време на време. Вчера люпих семки и бира по време на мача.  beer Чувствах се прекрасно, убедена съм че и на беба й е било добре!  Mr. Green

Добре дошла на Клеми!  smile3525 Айде отивам да творя!

# 189

stiliana1, аз само чакам по-студените дни да дойдат и да имам основание да пийвам винско със свинско (за ужас на мъжо) Wink
[/quote]
Аз даже вече я свърших тая работа - вчера прегреших с винско и свинско Rolling Eyes Ама то вкусно та вкусно Blush
Ним, аз лично с голям интерес бих прочела за видовете контракции, пък за дар словото ти спор няма Joy И умната с мъжагите Peace

# 190
по въпроса за алхохола скоро пих Абсент (за съжаление ликьора, които се продава у нас а не истинския) и ми се стори леко, вчера за РД на любимия  - една чаша вино пак ми се стори слабо - Чудно  newsm12 но виж ракийката на дядо дето прилича на уиски - уффф  newsm48. Сигурно заради нея вдигнах тост за младоженеца вместо за рожденика  smile3532

# 191
ejkajujka, много драма, много патос ...
Кой й е крив на eleonora_petrova,
  Ти,пък!Всеки си има различна емоционалност!
  Елеонора споделя емоциите си, търси съвет,а не това, да и кажеш,че тя сама си е крива!Аз лично разделям нейните емоции.И това не ми пречи да гледам И ФИЛОСОФСКИ нещата.
   Нека бяга от този доктор и толкоз!

# 192
Момичета, днешната тема беше "Видове контракции и предвестници на раждането" Мисля да я опиша в резюме, защото за всички лекции, на които съм била, това ми беше най-интересната до тук от касаещите бременността!  Hug Ще ми отнеме време - ще се постарая да е днес обаче. Също така искам да отбележа, че ако не желаете да ги описвам лекциите така, кажете! Не бих искала да се натрапвам. Правя го, защото имам време и дар слово!  Wink
Mr. Green

Верно,Ним,имаш дар слово!Лично аз съм ти много благодарна за резюмирането на лекциите тук в темата.Нямам възможност да ги посещавам и да се информирам by myself.Много си ми ценна!И не само на мен,предполагам.Така че описвай ни лекциите,когато имаш време и желание,очакваме с нетърпение!

# 193
Здравайте , момичета!
Първо и аз да се включа към тези, които успокояват eleonora.Да ти кажа и аз да не се тревожиш. Дано да намериш по-хубав лекар, който да ти обръща нужното внимание, особено сега когато сте 2 в 1. Сега се успокои и се подготвяй за сватбата.Това е един от най-важните дни в живота на всяка жена.
На Ним - да направи вкусна салатка и да строи всички по местата. Joy
Относно алкохола -аз мисля че в малки количества не вреди.Просто не трябва да се прекалява. Щом на мама й се пие - да опита.Същото е положението с цигарите- ако много ти се иска, не мисля че вреди толкова. Най - важното е да не се прекалява.

# 194
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hugтъй като Клеми спомена 4е Галина е още на Златните и няма да се върне скоро си позволих да помисля да по4на да правя нова тема ,като си я запаметя в моя компютър ,тъй като не се знае дали ще успее да се върне докато стигнем до 15 страница а ве4е сме на 10 Crazyа и мисля ,4е тя самата помоли ако някой има възможност да я направи.надявам се да не възразявате Hugще я държа запаметена в компютъра си докато не станат 15 страници,а ако Галина се върне си остава правото и да си пусне тя темата а моята може да остане за по нататък.и така аз се захващам ,4е бая работа ме 4ака по правенето и Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт