Смешки от форума 34

• 76 712
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И ние винаги на майтап сме му викали кьопаво, но иначе си знаем, че не се казва така.

# 61
  • Euskal Herria
Посмях се, благодаря на съфорумката:
Цитат
като заговорихте за футболни същества да ви кажа, че след среща лице в лице с джизъса разбрах, отде му иде прякора...като го видиш отблизо и ти иде да се прекръстиш, че този мъж се води дон жуан и убавец ...

# 62
  • Пловдив
"Здравейте. Моят мъж и моята свекърва, демек майка му ден през ден хващат уроки и нон стоп им се бае и им се лее куршум и на двамата от 3 различни жени, и 3те казват, че са много урочасали. Не помагат нито конци, нито амулети.
Случайно да знаете някоя баба или каквато и да е жена, която може да им помогне за постоянно, че и двамата едвам ги изтрайвам, когато са урочасани."

# 63
  • Варна
Това и аз го четох. Що не ми паднат на мен едни такива урочасани ден през ден, че като извадя една дебела сопа...

Урочасани били и затова не се траели. Ама не щото сигурно не са за траене по принцип, съвсем не.

# 64
  • Пловдив
Следващия път, като ядосам мъжа ми, после ще му кажа, че съм урочасана...Grinning

# 65
  • Варна
Ти пък, като го ядосаш... Слаба ракия е това. Излез, опразни картите за дрехи, чанти и обувки и се оправдай после, че са те урочасали. Тъй де, поне полза да има дето ще те нарежда после.

# 66
"Случайно да знаете някоя баба или каквато и да е жена, която може да им помогне за постоянно, че и двамата едвам ги изтрайвам, когато са урочасани."
Баба Психиатърка. Laughing

# 67
  • София
От бабините думички:”Лайфай” (за WiFi).

# 68
Ей тая глупост съм сътворила днес.
Така и не можах да отуча един бивш да казва терМометър, вместо терНометър. А майка му беше учителка!

# 69
На мама коркодилчето. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
Цитат
Не мога да отворя линка, но от май до август са 5 месеца.
😀🤣😅 търсят се имената на тези пет летни месеца, които така гадно са се скрили от мен.... Не ги е срам! На плаца веднага! Искам да си ги изкарам.....😭

# 71
Най-голямата смешка от форума за мен е преименуването на "Клюкарника" в "Актуални теми и общи дискусии". Снощи 10 минути търсих рубриката. Все едно сме предаването "Референдум" по БНТ, а не БГ-Мама. Всички мноУ модерни станахме.

# 72
  • Варна
Кварталните клюкарки как да ги наричаме? Вещерски дезинформаторки, с изобилно въображение.🤣😄

# 73
С този аватар е същинска Мери Попинс.

# 74
В една книга попаднах на истински случай през соца. Някой си Георги Мирчев клиент на ресторант написал следното "Оплакване":

"Днес на 03.06.1969г. вашият сервитьор Петър Ангелов ни каза,че ще му пръднем на еди какво си и че ни сервира своя член (изразявам се меко),ако продължавам да му искам сирене с червен пипер. Псува ме на майка,за което моля да му се потърси отговорност. Нема отговорност към клиентите,предлага ценични менюта." (правописът е оригинален) GrinningJoy

Общи условия

Активация на акаунт