Отговори
# 150
Честито 💙🍀 Да е здрав и късметлия! Бързо възстановяване!

А аз... от няколко дни си виждам диастазата в горната част на корема, когато се напъвам да се изправя от легнало положение Grinning

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 00:12 от Iva_nna

# 151
  • София
kristina_, честито! Champagne Пожелавам ти да бъде като името си - да ви носи радост, да бъде здрав и много добър! Balloon

# 152
Много благодаря :blush:quote author=Jamily link=topic=1242129.msg41187598#msg41187598 date=1596834580]
kristina_, честито! Champagne Пожелавам ти да бъде като името си - да ви носи радост, да бъде здрав и много добър! Balloon
[/quote]

# 153
Благодаря! Blush
Честито 💙🍀 Да е здрав и късметлия! Бързо възстановяване!

А аз... от няколко дни си виждам диастазата в горната част на корема, когато се напъвам да се изправя от легнало положение Grinning

# 154
Момичета, и аз да се похваля: днес, с планово секцио, в 10:23ч се появи нашият Радослав - 3510кг, 50см. Heart

Честито! Да ви е жив и здрав! И много да ви радва! А на теб бързо въстановяване 💙

# 155
Благодаря! Blush
Момичета, и аз да се похваля: днес, с планово секцио, в 10:23ч се появи нашият Радослав - 3510кг, 50см. Heart

Честито! Да ви е жив и здрав! И много да ви радва! А на теб бързо въстановяване 💙

# 156
Ами и аз да споделя, че сутринта на 7.08 изплака нашият син Преслав. Секцио в 37г.с+3, планово. 3800гр е нашия бузанчо. Много зле се чувствам, но все пак успях да стана да се пораздвижа. Дано утре е по-добре положението. Зърнах го само за секунда, което много ме напряга. Не ми го дадоха да го видя, забравиха да го снимат, въпреки уговорката.... Абе нямам търпение да идва утре. Родих в майчин дом София и ше съм на 12 ет с бебчо, дано съм окей да се справям с него, притеснявам се. Честито на всички нови бебета и късмет на останалите Simple Smile

# 157
Ами и аз да споделя, че сутринта на 7.08 изплака нашият син Преслав. Секцио в 37г.с+3, планово. 3800гр е нашия бузанчо. Много зле се чувствам, но все пак успях да стана да се пораздвижа. Дано утре е по-добре положението. Зърнах го само за секунда, което много ме напряга. Не ми го дадоха да го видя, забравиха да го снимат, въпреки уговорката.... Абе нямам търпение да идва утре. Родих в майчин дом София и ше съм на 12 ет с бебчо, дано съм окей да се справям с него, притеснявам се. Честито на всички нови бебета и късмет на останалите Simple Smile

Честита радост! Да ви е жив и здрав! Бързо възстановяване 💙

# 158
Честити бебчета да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите Heart

# 159
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито бебче, Кристина! Да е живо и здраво!

Сега и аз съм вече във филм - тези дни се наложи да оставя малкия на детска градина, а не беше ходил повече от месец. И познайте, от снощи е със сополи, и температура. Cold Sweat Толкова съм притеснена, и се чувствам адски виновна.... Как можа да се разболее точно в последната седмица преди термина ми..... Страх ме е.... И за него , и за това да не се разболея и аз, точно преди раждането Disappointed Relieved

# 160
Честито бебче, Кристина! Да е живо и здраво!

Сега и аз съм вече във филм - тези дни се наложи да оставя малкия на детска градина, а не беше ходил повече от месец. И познайте, от снощи е със сополи, и температура. Cold Sweat Толкова съм притеснена, и се чувствам адски виновна.... Как можа да се разболее точно в последната седмица преди термина ми..... Страх ме е.... И за него , и за това да не се разболея и аз, точно преди раждането Disappointed Relieved

И ное сме така, само че мойта все още не ходи на ясла. От вчера след като се събуди от сън вдига температура, няма нищо друго. Освен че си разкърви носа 3 пъти вече. Надявам се и вие и ние да оздравеем бързо и да не е нещо сериозно.

# 161
И моя вчера заспа със сополи.. от къде се появиха не знам. Подозирам един климатик в наши приятели, където ходи да играе.
Давайте Коризалия. На моето мнение помогна. Почвам го с калция и Коризалия

# 162
Честито, Кристина! Да е жив и здрав и много радост да ви носи!
Ей сега сутринта нещо ме преряза корема ниско долу може би за около минута, ама после нищо.. не знам дали е било контракция. След 2-3 дни ще се виждам с доктора, вероятно ще уговаряме секциото, нека потърпи малко още бебето😄

# 163
  • Sofia
Честити бебчета Радослав и Преслав! Blue Heart Да са гордостта на мама и тати!

# 164
Еххх, толкова е хубаво как се пълни с бебета групатааа!!!
Честити да са Виктория, Радослав и Преслав! Здрави, щастливи и да растат с много обич, радост и късмет!
Бързо възстановяване на вас, мили мами!
💗💙💗💙💗💙💗

Общи условия

Активация на акаунт