Отговори
# 540
Давайте да ви отмятаме по обратния ред Wink да почваме да обсъждаме следващите неволи в " родени".
Както сега чепкаме кърменето , мигваме и почваме захранването Wink
Хайде, пускай темичка и идваме 😍
Никога не съм го правила Sad

# 541
и аз си чакам още Sad

# 542
Момичета здравейте, едва ви изчетох от вчера сутринта!
Минавам да ви кажа, че вчера, точно на термин се роди и нашият бебок в 14:12, по естествен път. Мерки: 3500гр, 50 см. Име: все още няма Joy
Аз съм без вътрешни шевове, само с няколко външни от епизиотомия.

Разказа мисля да го спестя, поне докато не родят всички решили да раждат по естествен път. Само ще кажа, че докторът трябва да се подбира много внимателно и пак не е сигурно, че сме избрали правилния човек.

Честито на всички родили докато ме нямаше! Да са ви много здрави бебоците и да ви радват!!!
Jamily и теб те мислих 3 дена какво се случва Simple Smile Честито ! Пожелавам ти здраво и спокойно бебенце и бързо да се възстановиш и забравиш моментите, които не са ти харесали Wink Много чаках твоя разказ, но май ще се въздържа за след моето раждане, вече съм толкова изнервена, че избухвам за най - малкото и имам чувството, че никога няма да се случи

# 543
  • София
Благодаря за пожеланията и ти стискам палци скоро да се случи!!! Blush После ще обсъждаме Wink

# 544
Хей, мами колко останахме на финала - аз съм с термин 29.08 и с надежда да се появи по-рано. За сега без никакви индикации 😂
Ох и аз съм с тебе. На мене от началото на 9ти месец само ми викат всеки момент чакай раждане, а тооо никакво го няма. Май май ще си го чакам до края.
Честито на новите мами, да са ви здрави и щастливи бебеоците.
Малко останахме чакащите, но търпение трябва Heart

# 545
Хей, мами колко останахме на финала - аз съм с термин 29.08 и с надежда да се появи по-рано. За сега без никакви индикации 😂
Ох и аз съм с тебе. На мене от началото на 9ти месец само ми викат всеки момент чакай раждане, а тооо никакво го няма. Май май ще си го чакам до края.
Честито на новите мами, да са ви здрави и щастливи бебеоците.
Малко останахме чакащите, но търпение трябва Heart
И аз съм на опашката 😶
През цялата бременност всеки лекар казваше,че ще родя преди термин.
Имам час при АГ на 18, и тя при последното ходене ми каза, че нямяло да го ползвам 😶
Терминът ми е на 24

# 546
И аз съм с вас Blush края на 39 седмица. Скоро ще да е момичета.

# 547
И аз съм в чакащите Simple Smile
На 21.08 ми е термина, така че тази седмица трябва да излиза вече. Психически не мога да издържа още едно преносване, да не говорим, че след тази дата започват Девите. Искам лъвче!

# 548
На 21.08 ми е термина, така че тази седмица трябва да излиза вече. Психически не мога да издържа още едно преносване, да не говорим, че след тази дата започват Девите. Искам лъвче!
Хахах аз пък искам девичка, а не ми се чака вече Joy всеки с проблемите си. Стискам ти палци за лъвче Heart

# 549
Признавам си,че и аз искам лъвче 🦁

# 550
И аз съм от чакащите, но съм за 5.09. Днес в 5 сутринта си помослих че е решил да излиза, но уви. Събудих се със страшни болки, но след час вече и помен нямаше от тях Confused

# 551
Леле, добре че го написахте това, че искате лъвче! Вчера питах мъжа ми, дали случайно не съм луда, че държа да се роди Лъв (като него) и не искам да е Дева? Чак започнах виновно да се чувствам, че държа на някаква зодия, вместо да си мисля, че искам всичко да мине нормално ( освен всичко друго за което си мисля по цяла вечер). Олекна ми 😊 И на мен АГ ми говори, че след 30.07 ще раждам, при все че термина е 22.08, голямо бебе и прочее, ама бебето не иска дори да слезе.
Помагайте с нещо за един нов хемороид😣😣😣. Цяла вечер ме боли ужасно и продължава. Появи се преди 2 дни, когато засилих драстично разходките, а нямам никакъв запек, който обикновено ми ги провокира😣

# 552
И аз си бях навила за лъвче, но като гледам как се развиват нещата... опитвам се да си сменя настройката.
Много ми се искаше на 15.08 да родя😭😭😭😭😭
Вчера като казах на ММ ,че май имам някакви си контракции , той като подскочи раждам ли, сега ли 😂😂😂😂 и както ми беше напрегнато така ме развесели.
За снощи мисля,че бяха контракции тъй като не виждам какво друго да е било, но отминаха.
И от 2 седмици имам ужасни крампи.
Опитвам се да се разхождам, аз на 10тата крачка съм изморена и задъхана.
Потя се като.... нон стоп ми е жега.
Общо взето май нервите ми не издържат.

Бебенцето последно време като шава, го усещам по към гърба🤔 възможно ли е

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 10:35 от Daisy1123

# 553
И аз още си чакам. Уж беше много ниско, уж третите по рано. Утре ми е термина. Цял ден си бях с контракции вчера и нищо. Много е изнервящо това чакане. Всички ме дразнят. Утре ще ми я правят и на мен тая процедура с отлепването та да видим.

# 554
Аз съм за 05.09 но мноооого се надявам да е по-рано. За сега не се кани да излиза от мен. Толкова му е удобно, изобщо не слиза , води , плаценти всичко е супер. Сигурно ще пренося.

Общи условия

Активация на акаунт