Отговори
# 555
Ivanna аз искам дева, защото ММ е дева Joy но ако трябва да съм честна, хич не съм по зодиите. Така че да е живо и здраво, да мине всичко, пък зодията каквато излезе

# 556
И мен всички ме дразнят, и то много. Не искам да си говоря с никой, още по-малко искам някой да ме пита как съм Simple Smile
За хемороиди, аз се мажа с Хеморрел, открих го случайно като към шестия месец бях с ужасни, ама ужасни хемороиди. Билков е и пише, че може да се ползва при бременност. От тогава се мажа с него. Има го в някои аптеки и онлайн. Иначе при много болезнен хемороид повече почивка и лед може да слагаш. Много е неприятно, но помага.
Аз гледам всеки ден да правя поне по час разходки. Вече ми е все по-трудно, но се напъвам Simple Smile Започнах и тренировки за бременни отново (бях ги спряла в 7ми месец заради много контракции, но вече не ме плашат).
Имам си доста контракции и през деня, и вечерта, някои болезнени, други не.
Бебчо е доста надолу, много ме натиска като ходя и някои движения са му супер болезнени. Направо ме блокира на пътя Simple Smile  седнала почти не мога да седя, само легнала и права, храня се във всевъзможни пози. Simple Smile

# 557
И аз съм на опашката с чакащите, терминът ми  за 29.08...цяла бременност ми говориха, че няма да дочакам термин, но май май ще си го изчакам..мислех, че като за второ с малка разлика ще се случат по-рано нещата, но май си е Божа работа.  Надявам се ако не по-рано, то поне да е по-лесно и бързо раждането 😄 иначе да, това чакане е ужасно изнервящооо

# 558
Аз само да попитам,че започнах психически да се подготвям за предизвикването как е по-добре.
Понеже тук ти слагат гел и след 6 часа ако има нужда ти слагат още веднъж и тогава ти пукат водите и май след като ги спукат след известно време и на система те слагат(всичко това звучи адски,адски болезнено)... Не е ли по-добре след гела да те сложат на система капка по капка бавно да изтича и да започнат контракции, които постепенно да се увеличават, без да ми пукат водите, така постепенно да си направя по-голямо разкритие ... Мисля,че спукат ли ми ги трябва да се сбогувам с раждането във вода, уж да не стане някоя инфекция.

# 559
Честито на всички мами. Да са ви живи и здрави мъниците и много да ви радват!!!
И аз съм за 28.08. И чакам ли чакааам уж трето, ама и двете ги преносих явно и на малкия му е добре там.Малката ми е лъвче много хубава зодия е спокойна е, весела но голяма кипра надявам се че ще прескоча 19. 08 не ми се иска да и развалям нейния ден, но.. божа работа.Докито все ми повтаря че с мойта кръвна група и трето не е хубаво да се преносва не знам какво е намислил.Откакто ме провери за разкритие спряха ми всичките болки 🙄 аз се надявах че ще се засилят.
Много е изнервящо това последно чакане. До сега ме беше шубе сега искам да се отървам не се издържа вече. И всеки те пита "няма ли бебе няма ли" еее няма.

# 560
Честито на всички мами. Да са ви живи и здрави мъниците и много да ви радват!!!
И аз съм за 28.08. И чакам ли чакааам уж трето, ама и двете ги преносих явно и на малкия му е добре там.Малката ми е лъвче много хубава зодия е спокойна е, весела но голяма кипра надявам се че ще прескоча 19. 08 не ми се иска да и развалям нейния ден, но.. божа работа.Докито все ми повтаря че с мойта кръвна група и трето не е хубаво да се преносва не знам какво е намислил.Откакто ме провери за разкритие спряха ми всичките болки 🙄 аз се надявах че ще се засилят.
Много е изнервящо това последно чакане. До сега ме беше шубе сега искам да се отървам не се издържа вече. И всеки те пита "няма ли бебе няма ли" еее няма.

Е теб много рано са започнали да те питат, имаш още доста време до термин 😁. Аз какво да кажа с моето преносване всеки ден ме заливат със съобщения как съм , какво става, няма ли да излиза....

П.с. bebiflebi извинявай. Да ти е живо и здраво детенцето,много да ви слуша и да има прекрасно детство 🥰🥰🥰.

# 561
И мен всяка сутрин ме проверяват приятелки и роднини 😄 Все още отговарям търпеливо,че има време до 25ти.. ама за сега ахаха

# 562
Paola, спукването на мехура (дори и изкуствено) не боли, ако това те тревожи.

# 563
Аз съм казала на всички да не ме безпокоят без причина, за да мога да си родя на спокойствие хахахаха
От няколко дни имам сърбеж и се промивам със смрадлика, но само облекчава - не лекува 😒 и не знам какво да правя, защото гинеколожката ми е в отпуска и докторката, която ще че изражда и тя е в отпуска - не знам към кого да се обърна. Освен да ида в някоя аптека и там да ме насочат към лекарство ... 🤔
Цяла бременност нищо - баш накрая се случи

# 564
Iva_nna не ме бърка болката,но съм чувала ,че контракциите след пукане на водите ставали адски болезнени , в комбинация с окситоцин(след ,който също стават адски болезнени) представи си 😁.

mdggdm да не би да имаш някаква инфекция или гъбички ? Трябва да те погледне лекар и да се излекува преди раждането, но само лекар може да ти предпише глобули или хапчета,може би и промивка с Розалгин.

# 565
Най-вероятно са гъбички Sad на 19 съм на тонове, надявам се да ме погледнат, ако не - ще търся частен 😒

# 566
Най-вероятно са гъбички Sad на 19 съм на тонове, надявам се да ме погледнат, ако не - ще търся частен 😒
Според мен не чакай до 19-ти. Скоро ще раждаш , гъбите са упорити искат поне седмица лечение, за да се изчистиш напълно. Пък и не е за подценяване .. като за начало спри сладките неща и увеличи млечните продукти.

# 567
Хахахаха най-интересното е, че точно тази седмица се храня здравословно, защото МП започна режим. Писах на гинеколожката ми, нищо че е в отпуска и ми предписа Полижинакс и Канестрн крем - започвам от днес, че не се търпи. Малко на риск според мен без преглед, но не вярвам да навредят ( дано де )

# 568
Аз ползвам Гинексид интимна пияна,ако имам някакъв дискомфорт.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 14:55 от yanna777

# 569
Paola, на мен ми сложиха таблетка в 8ч сутринта - както при теб гел. Нямах болка, скачах на топка, разхождах се, скучах. Нищо не се случи и в 10 заспах. В 12 и нещо ме събудиха. Беше станало разкритие 4 см и при проверката лекарката пукна мехура с ръка. Нищо не се усеща от пукането. Аз се зарадвах, че най-после нещата ще започнат, че да свършат Simple Smile . Сложиха ми система окситоцин и аз продължих да си скачам на топка, да скучая, да слушам музика, да се разхождам. Имах някакви леки контракции, но нищо по-така. Даже се притесних дали ще се случат нещата естествено.в крайна сметка. Като ме питаха за болки, казвах, че са много слаби все още. По едно време към 16ч без нещо ме провериха за разкритие - беше станало 8 см и ми сложиха упойка. Повече съвсем пък нищо не усетих. Чак напъните ме изтормозиха, но там причините бяха други и пак нямаше болка. Така че - спокойно. Ти ще имаш своята история, дори да чуеш 100 с твоя сценарии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт