Отговори
# 630
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито на всички нови майчета!

Момичета, покрай проблемите с кърменето, приспиването и моят сън, яко ме тресат хормоните. Много ми е тъжно и притеснено и мога да се разплача от нищото.....
Има ли и други? Cry

А искам да кажа и за онази помпа ,която си бях купила- Хаака, никаква работа не ми свърши, прави бяхте, тя е само колектор за другата гърда, от която не се кърми в момента.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 17:34 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 631
Тъкмо излизам от преглед .. голямо разочарование .. никакви контракции,никакво разкритие,главата е високо все още... ще пренасям то се е видяло .. мрън

# 632
Аз имам ръчна помпа на Авент. Днес пробвах да си изцедя едната гърда, за да се ориентирам колко кърма имам, но изобщо не успях. Помпих няколко минути за 10мл., видя ми се невъзможно да напълня шишето и зарязах тая работа.

# 633
Честито на всички нови майчета!

Момичета, покрай проблемите с кърменето, приспиването и моят сън, яко ме тресат хормоните. Много ми е тъжно и притеснено и мога да се разплача от нищото.....
Има ли и други? Cry

А искам да кажа и за онази помпа ,която си бях купила- Хаака, никаква работа не ми свърши, прави бяхте, тя е само колектор за другата гърда, от която не се кърми в момента.

И аз съм така! Не мога да спя спокойно, въпреки че бебче спи през деня, аз не успявам да дремна изобщо. Вечер много трудно заспивам. Само се притеснявам дали ще се събуди с рев. А за хормоните..забелязвам, че всеки ден следобяд ми се плаче. Разбирам те напълно, повтарям си, че е нормално.
Само се притеснявам със съня какво ще правя. Сигурно с времето ще се нагодя по малката, но до сега съм спала по 3 часа за денонощие.

# 634
А как ми олекна, че не само мен ме тресат хормоните толкова сериозно - от третия ден в болницата /30.07/, та до сега е яко рев за какво ли не. Та дори и за нищо. Малко поуспокоих топката последните дни, но малко ... имам чувството, че не ставам за нищо - тъжно ми е за бебчо, че такова добро и кротко дете се падна на майка като мен.

# 635
Rozmari, Yasemin и Politoo, честити бебчета, всички да са здрави и щастливи, да ви носят безкрайно много радост и любов!
Marayah, обезболяващите свещички са Profenid 100 mg. Добрите хора в болницата ми дават по 2 на ден. Вкъщи ще питам дали може и повече. За ходенето по голяма нужда в болницата на втория ден ми дадоха рециново олио. Подейства след няколко часа и просто не остави нищо в червата ми (извинявам се за описанието). Така ме боли д-то от напъните, че ако нещо с по-твърда консистенция трябва да излезе, просто ще умра или няма да го пусна 😄 Защо не вземеш поне еднократно нещо, с което да си помогнеш и да е сигурно, че положението с консистенцията ще е търпимо? А моите гърди са по същия начи - 4-ти ден от.раждането и са болезнени. Гледам да давам на бебе да суче често, за да ме облекчава и чакам търпеливо. Нали за един-два дни трябва да мине и да започне преходното мляко. Поне според лекциите беше така, доколкото помня...

# 636
Тъкмо излизам от преглед .. голямо разочарование .. никакви контракции,никакво разкритие,главата е високо все още... ще пренасям то се е видяло .. мрън
Аз утре съм на преглед и ще видим какво ще ми каже АГ и също така колко кг е бебето 🤔.
Много съм тъжна последните дни, ММ само повтаря по-ведро. Нещо май освен хормоните и нервата ме хвана.
Сетих се нещо😂 като бях на лекар, ми казаха, че за упойка задължително трябва да кажа,че ИСКАМ.
Но после, ако ме шият, пак ли трябва да им кажа, че искам или се подразбира 😂

# 637
Това с хормоните, спането и избиването на рев и при мен го имаше първите дни, но с времето свикваш. Ние вчера станахме на 3 седмици 🎉🤩😍 Сега ме избива понякога на рев, но просто така от щастие щото ми е кеф и не мога да повярвам, че си имаме едно малко прекрасно бебче💗💗💗 Отначало е заради стреса всичко. Стискайте зъби, ще свикнете и с малкото сън 😝🤷🏼‍♀️

# 638
Абсолютно на същото мнение като Neli Simple Smile
И това ще мине Simple Smile
Дръжте се момичета, че идват и ваксини и никнене на зъби Wink

# 639
Здравейте, аз малко нахално ви следя от септемврийската група съм официално, но ми е интересно да споделяте историите си, а утре влизам в нашия месец и ми предстои..но днес се замислих, че не съм избрала педиатър, а предполагам вие вече сте избрали, за мамчетата от Пловдив става въпрос Simple Smile Благодаря предварително и съжалявам за натрапването още веднъж! Честити бебчета на всички родили, да Ви са живи и здрави и да не плачат много, а на тези, които чакате последните дни много сили и успех!

# 640
Аз съм нещо като депресирана след раждането, но не го отдавам на хормоните, а на умората, недоспиването и факта, че още не съм свикнала с новия си начин на живот и отговорности около бебчето и понякога ми липсва стария ми живот. И най-вече в петък или събота вечер да изляза с приятелки и да пием бира. Но ще мине време и отново ще можем да излизаме и да пием бира 😂 Искам да ви попитам вашите бебчета от ревливите ли са, моята Северина често плаче дълго време и не мога да разбера защо. Вчера вечерта например плака цели 4 часа, а по мое мнение нямаше колики, защото не се превиваше. Вие защо спите само по 3 часа на денонощие? Имате ли кой да ви помага? Аз въпреки моята ревливка успявам да сглобя по 6-7 часа сън на денонощие. Честно казано ме успокоява доста като чета, че имате сходни на нашите проблеми, мислех, че само нашата Северина е терористичен тип 😂

# 641
С едната ръка помпя някой друг мл коластра за вечеря, с другата пиша тук - ей така съм.

Момичета, искам да ви кажа, че използването на слинг е чудо. Днес бебо - нахранен, сух, дундуркан, се скъса да плаче, ама на истерия. Мъжът ми сложи слинга и после бебето в него и за точно 10 сек. утихна, сгушен. Стоя доста време, спинка - пробвахме днес и аз и той отново. Установихме, че когато е на тъмно и е сгушен, близо до тяло, се чувства спокоен. И така, с това handsfree,  ще борим вече ние бебешката адаптационна криза, на която често казват колики.

# 642
Слинга напоследък е единственият начин да вечерям Joy

blabada, ти какъв вид ползваш?

# 643
Слинга напоследък е единственият начин да вечерям Joy

blabada, ти какъв вид ползваш?

Boba Wrap, поръчан от https://babyslings.eu/boba-wrap/406-boba-wrap-vintage-blue.html Smiley

# 644
И аз съм със същия. А не ти ли се струва дебел като плат?

Общи условия

Активация на акаунт