Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява тапата и какви са признаците за нейното падане?
Какви са методите за предизвикване на контракции преди раждането?
Какви са някои методи за стимулиране на кърменето и какви са опитът на майките в този контекст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява тапата и какви са признаците за нейното падане?
-
Какви са методите за предизвикване на контракции преди раждането?
-
Какви са някои методи за стимулиране на кърменето и какви са опитът на майките в този контекст?
-
Какви са някои от методите за грижа за новородено, включително почистване на пъпчето и къпане?
-
Какви са преживяванията на майките по отношение на кърменето и какви са техните предпочитания, включително някои от позициите за кърмене, които използват?
. Дано с второто падне бързо.
и чакаме и ние дано скоро се похвалим аз нямам индикации за започване на раждане но доктора каза че съм отслабнала което било предвестник за скорошно раждане на тоновете няма нито една контракци имам болки от време на време ама контракции не или поне не ги различавам та чакам чудото останаха 12-13 дни до термин ще видим