Отговори
# 615
Момичета и аз да се похваля на 16 август в 16:52 се роди момиченцето ни с мерки 3250, 48 см. Ще спестя обаче историята от раждането ми най-вече заради момичетата, които не са родили още... Но важното е че както и да е минало като гушнеш после малкото човече се размекваш и се забравя всичко. 😊💜

# 616
Момичета и аз да се похваля на 16 август в 16:52 се роди момиченцето ни с мерки 3250, 48 см. Ще спестя обаче историята от раждането ми най-вече заради момичетата, които не са родили още... Но важното е че както и да е минало като гушнеш после малкото човече се размекваш и се забравя всичко. 😊💜
Честито бебче. Пожелавам ти бързо възстановяване.
Днес  правя точно седмица преди темрин.
Снощи беше някакъв ужас, бебето така мърдаше, че чак ми се дорева. Зачудих се дали е възможно да е някакво се наместване🤔 много мърдаше цялата и ме болеше чак отдолу....
Отделно, цяла нощ се чуствах все едно ще ми дойде. При мен  когато ми идва, първоначално винаги имах едно изтръпваене на краката, кръста и яйчниците. Така ми беше и снощи.
Цяла нощ не успях да спя, все бях на тръни.

# 617
Снощи беше някакъв ужас, бебето така мърдаше, че чак ми се дорева. Зачудих се дали е възможно да е някакво се наместване🤔 много мърдаше цялата и ме болеше чак отдолу....
Отделно, цяла нощ се чуствах все едно ще ми дойде. При мен  когато ми идва, първоначално винаги имах едно изтръпваене на краката, кръста и яйчниците. Така ми беше и снощи.
Възможно е много скоро да родиш при мен първо ми падна тапата и после 2 дни бях с предменструални болки и втвърдяване на корема, което това си са контракции. Пожелавам ти леко раждане! ☺️

# 618
Изпуснах ви момичета!
Да са ви живи и здрави бебчетата, а на вас бързо възстановяване.
Ние вече седмица сме си вкъщи и се напасваме.
Малкият е активен нощем, а през деня спинка.
Аз още не съм му навлязла в режима и нощем му се моля за поне половин час сън между храненията Joy
Махнаха ми конците мин.седмица и вече се чувствам добре.
Болка имаше само първите 3 дни от операцията, но със свещички профенид почти не се усеща.
Само ми беше много тежко, че първите часове синът ми не беше при мен.
Иначе всичко друго се прежовява Hug

# 619
Благодаря ви за успокоението!
Не ни се е налагало до сега да я оставяме, а и не сме искали. Освен за няколко часа. Няма желаещи да я гледат за по-дълго 😄 А и татко й няма да я остави, глезанката.
Говоря й за бебето, знае кое е неговото легло, вчера искаше да легне на повивалника, но май още не разбира какво ще се случи.
Няма да идва в болницата, освен на изписването.
Този път не мислех да си вземам помпата за кърма, но вече се замислям дали няма да ми трябва.

# 620
Възможно е много скоро да родиш при мен първо ми падна тапата и после 2 дни бях с предменструални болки и втвърдяване на корема, което това си са контракции. Пожелавам ти леко раждане! ☺️
Благодаря, на мен  най-странни ми бяха въртеливите и болезнени движения на беба.
Да ви споделя нещо и да кажете мнение, понеже не съм компетентна.
Моя приятелка роди преди месец. Бебето се буди през нощта веднъж, но тя не го храни- дава вода или чай. Днес говорих пак с нея и каза,че вече рядко се и буди. Какво мислите🤔

# 621
За голямата нужда-ако имаш газове и успяваш да си попръцкваш няма страшно. Нормално е за повечето да не могат. Червата се наместват, стрес , храната е друга.....

За оставянето на детето не съм фен. Аз съм на принципа щом съм го раждала ще си го гледам аз. А и кърмех на поискване дълго време с първото (за сега и с второто ще е така ако всичко остане наред) Въпреки, че баща му отсъстваше през половината живот на баткото и съм го гледала сама, той е едно много общително и самостоятелно момче. Няма проблем с други  хора. А за ходенето си го взимаме. (че и кучета, въпреки че има кой да го гледа ).  Почти не се промени това къде ходим: пикници, преходи, хижи, море, почивки, заведения....то зависи и родителите какъв живот са водили преди това. Даже вече съм замислила да ходим до парка за Танцуващи мечки  и до фермата за животни в с.Хотница. Стига таткото да не го скъсат от работа или да трябва да замине накъде , както се очертава да го няма пак един месец скоро.....

# 622
Днес моят АГ си дойде от отпуск, чаках го с нетърпение. Бях на преглед в болницата - каза ми, че съм далече от раждане Sad
В петък ми е термина, в четвъртък ме вика пак на преглед.

# 623
Daisy с риск да бъда разбрана погрешно, ще изкажа мнение за водата. Това е бебе на месец , стомахчето му е малко и има нужда от мляко ( кърма или АМ) вече когато се захрани детето може да се  говори да му се дава вода през ноща вместо мляко. И това се прави за да не се буди детето. Аз лично несъм и давала вода, за мен щом се буди значи е гладно.
Неискам да убидя никого, само си казвам мнението.

# 624
Daisy с риск да бъда разбрана погрешно, ще изкажа мнение за водата. Това е бебе на месец , стомахчето му е малко и има нужда от мляко ( кърма или АМ) вече когато се захрани детето може да се  говори да му се дава вода през ноща вместо мляко. И това се прави за да не се буди детето. Аз лично несъм и давала вода, за мен щом се буди значи е гладно.
Неискам да убидя никого, само си казвам мнението.
Като цяло и аз съм на същото мнение, просто ми беше интересно за други гледни точки.
Днес е моят ден за мрън мрън, явно стартира от снощи...
От сутринта  доста ме сърбеше пъпа, после целия корем и гърдите. Почесвах , почесвах и сега нещо се изринах и доста зачервих.

# 625
Daisy, и аз от 2-3 дни съм с жесток сърбеж - около пъпа, корема, деколтето. Днес сутринта се събудих със зачервена кожа, отделно на места ми е станала като на малки кръвоизливчета (все едно смучка). Много е гадно, гледам постоянно да се мажа с някакви овлажняващи кремове, защото дърпането на корема особено вече е страшно.

# 626
Daisy, и аз от 2-3 дни съм с жесток сърбеж - около пъпа, корема, деколтето. Днес сутринта се събудих със зачервена кожа, отделно на места ми е станала като на малки кръвоизливчета (все едно смучка). Много е гадно, гледам постоянно да се мажа с някакви овлажняващи кремове, защото дърпането на корема особено вече е страшно.
А на какво се дължи тази нова екстра🤔

# 627
Момичета, ядохте ли шоколад след секциото? Родих и аз най после планово малката Божана (не сме напълно сигурни за името де), 2960, 49см. Донесоха я съвсем за малко, даже има и коса, а аз нямах грам киселини, очаквах да е плешива като батковците Simple Smile). Сега започнаха контракциите, бая си боли..
Та се чудя скришно да мушна малко шоколад, дали има вероятност да повърна после?

# 628
Ами аз го отдавам на опъването на кожата. Не че до сега не се е опитвала, ама явно към края вече е страшно. Може и да греша, ама си намирам обяснение за себе си, ей така да се успокоявам Simple Smile И като се чеша по корема, бебето решава че се закачам с него и ми отвръща. Много е смешен, хаха Simple Smile а по гърдите не знам от какво е...
Сега Марая като роди кой ли ще ни направи нова тема? Няма да можем да си се похвалим като родим, освен да се приместим при септемврийките, то и без това почти до тях стигнахме Simple Smile

# 629
  • София
Здравейте момичета!
Вече и аз мога да се похваля! Днес, на 17 Август в 14:01 часа, 2700гр, 47см с планово секцио се роди нашето първо и много чакано бебче - Анастасия!

Всичко мина по план, единствено с нацелването на упойката имах малко проблеми, че съм имала проблеми уж с гръбначния стълб, но и това мина. В реанимация съм в момента, упойката леко почва да отпуска, но още не мога да мърдам крака.

Успех на всички, на които им предстои да видят своите бебчета, съвсем скоро ще се случи Heart

Общи условия

Активация на акаунт