Паническо разстройство - 45

• 45 150
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Цюрих
Хора,излизам!Пътувам в градския транспорт,ходих извън къщи по-надалеч и се чувствам нормално! Вече за трети път!Не ме тресе паниката в МОЛ-а и не ми се завива свят,през цялото време не съм мислила за болести!Успях ли?Справих ли се вече?

# 181
Хора,излизам!Пътувам в градския транспорт,ходих извън къщи по-надалеч и се чувствам нормално! Вече за трети път!Не ме тресе паниката в МОЛ-а и не ми се завива свят,през цялото време не съм мислила за болести!Успях ли?Справих ли се вече?
Ако поне една година от тук нататък е такова положението както го описваш, значи можеш да кажеш, че си успяла.

# 182
Шоколадче, рано в да смяташ че си успяла, но вървиш по правилния път. Възможно е да имаш спадове, но се настрой че това е нормално.

Джери ксанакса по 1 и 1/2 на ден , но от колко , от 0,5 или от 0,25 ?

# 183

Значи си Топ!
Сега ако те тресне си повтаряй че можеш да се справиш

Бахти с ква паник атака се събудих
Какво е това време незнам

# 184
Да знаете, че отново има нещо, вчера много народ изрева на умряло че пак са ги подкарали паниките, и тая сутрин пак. И аз усещам, че нещо е различно, и на мен ми е едно повече напънато от нормалното.

# 185
Сали, наркоман, като мен, да пие от 0,25 Simple Smile Сутрин 1/2 и вечер 1 от 0,5.

Георги, на мен ми мина през главата, нещо вчера ми беше особено, но го отдадох на намаляване на бензото!

Отивам към църквата, майка ми имаше празник, и познати ми казват - Гледай да не падне църквата Simple Smile

Приятен уикенд!

# 186
Така е, има нещо... Вчера вечерта ми беше много от паднало, направо гумени краката.. Тая сутрин определено не ми беше Ок.. Не е паник, просто на физическо ниво не се чувствах добре... На всичко отгоре дойдохме на гости при родителите ми(в друг град) и ме посрещнаха с окървавеното си коте(паднало, горкото от терасата от 2 етаж,), но то и рак имаше и на 17 години.. И се наложи да го преспим😢😢😢😢... Та така... Много ш*бан ден, че и цялата година....
Честит ви празник, Богородица...

# 187
Така е, има нещо... Вчера вечерта ми беше много от паднало, направо гумени краката.. Тая сутрин определено не ми беше Ок.. Не е паник, просто на физическо ниво не се чувствах добре... На всичко отгоре дойдохме на гости при родителите ми(в друг град) и ме посрещнаха с окървавеното си коте(паднало, горкото от терасата от 2 етаж,), но то и рак имаше и на 17 години.. И се наложи да го преспим😢😢😢😢... Та така... Много ш*бан ден, че и цялата година....
Честит ви празник, Богородица...
По цял ден цялата седмица не съм ок и аз на физ ниво. Замаяно,световъртеж, неадекватно, нереално. Не знам вече, как ще се живее така

# 188
  • София
И аз да се омрънкам, същата работа като вас съм. Снощи ми беше супер зле, въпреки Ксанакса, едвам заспах с Ремиртата. Днес ми е смотано и предните дни също. Световъртеж, замаяност, горещина в гърдите и на ходилата, клокочене, треперене. На всичко отгоре детето се преби два пъти, има синина и оток на едното око и синина и оток на носа. Изглежда сякаш е имала два - три рунда с професионален боксьор. И това ме напрегна и направо съм се психирала.

# 189
Да знаете, че отново има нещо, вчера много народ изрева на умряло че пак са ги подкарали паниките, и тая сутрин пак. И аз усещам, че нещо е различно, и на мен ми е едно повече напънато от нормалното.

Аз само ви следя без да пиша,  но да се включа че и на мен от вчера рязко не ми е добре.

Каква може да е причината - промяна на времето или?

# 190

Аз само ви следя без да пиша,  но да се включа че и на мен от вчера рязко не ми е добре.

Каква може да е причината - промяна на времето или?
В какво се изразява не добрето ти

# 191
Danjelita1, бях с ПР и пих 15г АД. От 4 г съм "чиста " но имам много соматични оплаквания след спирането каквито не съм имала никога. Може да се определи като вегетативна дистония - проблеми със слънчевия сплит,  сърцебиене, слабост, липса на тонус, свръх реакции към медикаменти и дори козметика. Влошен сън също.

Конкретно за вчера усетих че вечерта сякаш ми се размъти главата като психическо а не физическо усещане и спах зле. Днес продължава да ми е никакво и ме стяга в сърцето.

# 192
Здравейте , някоя от вас усеща ли освен обичайните симптоми и сковаване на врата наподобяващо чувство за тежка глава? Буквално чувството е сякаш главата ти тежи. При мен е постоянно ,особено ако шофирам или ме возят. Много е неприятно. Също така искам да питам някой дали знаем лекарство със същия ефект като Ксанакс ,което може да се закупи от аптека ?

# 193
Здравейте аз да се оплача, че и на мен от вчера не ми е добре. Чудя се това състояние дали не съвпада с опита ми да спра АД? Почвам да си мисля да го продължавам завинаги, че това безтегловно състояние не се търпи, а започнах да имам проблеми и със съня. Затова днес пих четвъртинка Клонарекс та се наспах нормално

# 194
Danjelita1, бях с ПР и пих 15г АД. От 4 г съм "чиста " но имам много соматични оплаквания след спирането каквито не съм имала никога. Може да се определи като вегетативна дистония - проблеми със слънчевия сплит,  сърцебиене, слабост, липса на тонус, свръх реакции към медикаменти и дори козметика. Влошен сън също.

Конкретно за вчера усетих че вечерта сякаш ми се размъти главата като психическо а не физическо усещане и спах зле. Днес продължава да ми е никакво и ме стяга в сърцето.
Как ми кажи успя да махнеш АД и то за цели 4г. Какво си пила. Не се ли връща ада. Аз за 11г съм правила десетки опити да ги намаля само и става нещо трудно за описване.
Да, имала съм тежест в главата, все едно не мога да я държа изправена и ми се клатушка наляво надясно.
Елица и аз си мисля,че тия гадости тая седмица са ми от намаляне на тритикото, ама съм инат и не го вдигам. От 2седмици го намалих и искам да го махам

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 18:26 от Danjelita1

Общи условия

Активация на акаунт