Паническо разстройство - 45

• 44 206
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Аз Най-сетне се престраших и си запазих час за психиатър.Дано се окаже добър.Искам да питам колкото и глупаво да звучи как общо казано протича един преглед? Просто ми изписват антидепресанти според преценената от него диагноза ? Засега съм ходила само на психолог и нямам идея дали протича подобно един преглед при психиатър.

# 376
Много благодаря за бързия отговор. Добавката е на Хималая. Прочетох че ако се пие с Ад увеличава замайването и сънливостта, особено с тритико. Снощи пих 1 таблетка, днес нямах никаква тревожност, но пък цял ден съм като пияна, а сутринта едва станах за работа, все едно бях упоена. Ти писа че някаква друга ашваганда била ок за нашите състояния, но от къде да я купя.

# 377
Много благодаря за бързия отговор. Добавката е на Хималая. Прочетох че ако се пие с Ад увеличава замайването и сънливостта, особено с тритико. Снощи пих 1 таблетка, днес нямах никаква тревожност, но пък цял ден съм като пияна, а сутринта едва станах за работа, все едно бях упоена. Ти писа че някаква друга ашваганда била ок за нашите състояния, но от къде да я купя.
Amazon. Аз от там я взимах. Търсиш KSM 66. Това е ашвагандата , която яко успокоява.

do98, Ами обясняваш му какво ти е, как ти е, и той според всичко преценя, както и спрямо държанието ти какво да изпише. В краен случай идват едни хора с една риза и ти слагат щастлива инжекция. После розови хапчета 4-5 месеца в бяла сграда и всичко е точно Simple Smile

# 378
  • Цюрих
Аз Най-сетне се престраших и си запазих час за психиатър.Дано се окаже добър.Искам да питам колкото и глупаво да звучи как общо казано протича един преглед? Просто ми изписват антидепресанти според преценената от него диагноза ? Засега съм ходила само на психолог и нямам идея дали протича подобно един преглед при психиатър.
Георги,разсмя ме!Ако те бях питала преди да ида на пси,щях яко да се сдухам! И да не отида,хахаха!
Ох,много е важно на какъф Дофтур ще се натресеш. Тая дето ми я препоръчаха тук само ме гледаше и мучеше или бъкел не отдумваше.После другия само говореше и не ме слушаше хич....
"Кво ти е?Ми кво ми е-нали си доктор,пОзнай!" И малко на чомпи ме гледат...
Трябва да отидеш на НАИСТИНА добър лекар! И да си поприказвате едно хубаво.Не е страшно,забавно е и щом си била на психолог,вече знаеш,същото е,само че накрая си тръгваш с рецепта и не даваш пари,ако си с направление! Grinning
П.П.Тая ашваганда малко афиф ми се чини...А някой пробвал ли е Кармолис капки? Аз вече си имам едно наум от народната медицина...че като правих зимъска един илач с чесън така ми се олюпиха петите,че ходех една седмица като спънат кон...но пък водката в рецептата си дойде на място Grinning

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 23:55 от Шоколад

# 379
😀 ех Шоколадче, голяма си скица!

Георги, KSM66, запомних я и аз тая ашваганда от Амазон. Ако започна да потъвам ще имам предвид, не искам да се връщам на АД. Как се пие ,  в смисъл колко пъти на ден и колко дълго, с какви почивки и т.н.? Може ли докато се пие да се пият и бензодиазепини при нужда, как се съчетава с тях? Че ксанакса ми е верен другар, може да го пия веднъж месечно, но като знам че ми е в чантата и вече съм по-спокойна😊  Пишеш че тая Ашваганда яко успокоява и това е добре. И още нещо искам да те питам. Базирайки се на големия ти опит с илачите, освен Ашваганда, успоредно с нея, а също и без нея, какво би препоръчал като добавки? Витамини от група В примерно,магнезий и т.н. Нещо изпитано, което може да се пие в по-дългосрочен план, както АД и наистина помага,макар и бавно с натрупване за цялостно успокоение.

Аз сега съм добре, но започна ли работа пак ще се почнат проблемите ми, не мога да се променя , такава съм си, вживявам се във всичко и се ядосвам. Така че ако мога предварително да започна нещо, да се натрупа и да не стигам до тъпите АД. Ще стигна до тях само в хептен краен случай, пък и ако мога първия месец от приема да го проспя някак си, гадния първи месец.

# 380
Аз ходих при личния да ми издаде рецептурна книжка за Корледин, защото така реши кардиолог. Обаче личния разгледа документацията и холтера, прави ми ЕКГ и ми каза - Вземи да пиеш коензим q10 и ще видим... Та сега? Георги, какъв q10 е добре? Задължително ли трябва да е ubiquinol и в каква доза? Сваля ли кръвното, че моето е ниско?

# 381
Аз ходих при личния да ми издаде рецептурна книжка за Корледин, защото така реши кардиолог. Обаче личния разгледа документацията и холтера, прави ми ЕКГ и ми каза - Вземи да пиеш коензим q10 и ще видим... Та сега? Георги, какъв q10 е добре? Задължително ли трябва да е ubiquinol и в каква доза? Сваля ли кръвното, че моето е ниско?
Я вземи иди накрая на психиатър. Според мен от там трябва да започнеш.

# 382
Я вземи иди накрая на психиатър. Според мен от там трябва да започнеш.
Не е лошо наистина в този ред. Q10 се пие в комбинация с Витамин Е.
Ама отивай при психиатър.

Сали, по късно ще пиша, че сега съм затънал у едни калища, не мога да извадя джипа.

# 383
Нормално ли е чак след 1месец откакто започнах да пия АД да започне да ми се гади и да ми изчезне апетита...в началото когато започвах АД имах точно тези симптоми 3 месеца почти не ядах и още на втория ден си ми дойде апетита и така..знам,че е възможно да се задушавам от време на време,да ме стяга сърцето и гърдите, екстрасистули,да съм неадекватна,горещи вълни,да ме обзема тревожност,страх и паника...това ми каза,че ще е поне до 3тия месец...мога ли да си пия с АД пчелно млечице,рибно масло,фолиева киселина,селен...?

# 384
Нормално ли е чак след 1месец откакто започнах да пия АД да започне да ми се гади и да ми изчезне апетита...в началото когато започвах АД имах точно тези симптоми 3 месеца почти не ядах и още на втория ден си ми дойде апетита и така..знам,че е възможно да се задушавам от време на време,да ме стяга сърцето и гърдите, екстрасистули,да съм неадекватна,горещи вълни,да ме обзема тревожност,страх и паника...това ми каза,че ще е поне до 3тия месец...мога ли да си пия с АД пчелно млечице,рибно масло,фолиева киселина,селен...?
Можеш да пиеш всякакви добавки, само DHEA ако ще пиеш, внимавай с дозирането. Всичко друго е ОК.

Сали,
KSM66 се пие 3 месеца и се почива 45 дена. С нея можеш да си пиеш каквото искаш, това е добавка все пак, и е адаптоген. Освен нея, може да си вземеш Магнезиев Цитрат (форма на магнезий), Витамини Б комплекс, Витамин Д поне 3000 единици, Q10 и общо взето това е. Аз пия и мултивитамини сега, плюс цинк, 7keto DHEA, Tribu ZMA, и изобщо съм станал sexual predator Grinning И цари пълно щастие вкъщи, скоро и във входа, ако така продължава. Че и махалата може да иде.

# 385
😀😀😀 Георги, благодаря ти. Ми не живеем в един град. Жалко. Ще взема да се оборудвам с всички тези неща до месец , два , тъкмо докато стане студено. Ще си добавя и селен, че на мен ми оправя сърцето. И да се стягам, че така съм се отпуснала , за бой съм. Сега пък ми е влязла мухата да ставам шофьор, ама незнам дали ще се справя, с това ПР. Как ше пия ксанакс като се наложи. Ама пък как ще карам курсове като ме хване изтръпването. Вижте сега каква дилема 😀😀😀

# 386
😀😀😀 Георги, благодаря ти. Ми не живеем в един град. Жалко. Ще взема да се оборудвам с всички тези неща до месец , два , тъкмо докато стане студено. Ще си добавя и селен, че на мен ми оправя сърцето. И да се стягам, че така съм се отпуснала , за бой съм. Сега пък ми е влязла мухата да ставам шофьор, ама незнам дали ще се справя, с това ПР. Как ше пия ксанакс като се наложи. Ама пък как ще карам курсове като ме хване изтръпването. Вижте сега каква дилема 😀😀😀
Аз ако ти покажа гугъла с хронологията ще ти стане лошо Simple Smile 2019 имам 2 обиколки на екватора в километри. А с кола са сигурно 1/3 от тях.

# 387
Била съм на психиатър. Вие освен АД друго не знаете... Благодаря! И не, не съм за АД

# 388
Била съм на психиатър. Вие освен АД друго не знаете... Благодаря! И не, не съм за АД
ОК де, и така да е, трябва да се установи какъв е проблема. Впрочем прегабалина е вариант, мисля че може да се помисли и в тая насока.

# 389
Здравейте, чета ви, но не пиша. Извинения. Скоро ако остане време ще драсна.
Ще се похваля какви ги върша щото има и за хвалене и как я карам.
Но... като остане време.

Общи условия

Активация на акаунт