Паническо разстройство - 45

• 44 256
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
И аз имам огромни проблеми с хипохондрията-опитвам се да не чета в гугъл,но ми е много трудно-като пристрастена съм.А и ако някой се оплаче от болежка или пък разбера,че на някой познат му е станало нещо и веднага го свързвам със себе си.Не знам дали ГТР или хипохондрията е по-тежкото състояние,но когато и двете ги има е нещо страшно.Всяка болест,която си припиша винаги е фатална и смъртоносна,а почти винаги се оказва,че е нещо безобидно и отминава,но докато мине голям зор виждам.Редовно ви чета и много ме успокоява това,опитвам се и да се разсея понякога,но даже докато спя се е случвало да започна насън да се преглеждам,опипвам,да меря пулс.Нещо страшно е.

# 331
О, Шоколадче, благодаря за четката! Айде от еърпорт у нас, да се полигавим!
Ще можеш!

Не напразно сложих тази песен за начало на темата, когато я писахме 97 с Наско, Иван и Киро! 
'Не погубвайте живота, даже пътят Ви да спре".

За съжаление ще ме разберете малко късно, когато след 35 поодминат тези настроения. Страхът от смърта преминава към 40 и малко.

# 332
Фобии и хипохондрия са част от широката симптоматика на ГТР. Иначе с пулса какво толкова? От пулс не се умира в крайна сметка. От липсата му виж, възможно е да си по притеснен Simple Smile

# 333
Някой спешно да ми каже да спра!
За бирата става въпрос!
Коя ни беше обвинила е алкохолизам!
Аз си признавам, удържах фронта месец и половина!
Айде, някой да напише, да не продължавам!

# 334
За бирата става въпрос!

Махай я тая бира
 От нея сигурно се потиш като циганин.
Пийни си чашка розе

С тоя пулс ще се побъркам. Само го меря и като се параноясвам 90-100. После 75
Шубе ме е да ида на холтер.
Преди съм ходила на кардио и той каза, незначителен пролапс, няма нужда от бета блокер. Ама аз само там ми е ръката - на китката.

# 335
За бирата става въпрос!

Махай я тая бира
 От нея сигурно се потиш като циганин.
Пийни си чашка розе

С тоя пулс ще се побъркам. Само го меря и като се параноясвам 90-100. После 75
Шубе ме е да ида на холтер.
Преди съм ходила на кардио и той каза, незначителен пролапс, няма нужда от бета блокер. Ама аз само там ми е ръката - на китката.
E да де, ама кво? Не си умряла, нищо не е станало. Какво като е 90-100. Няма драма.

Джери, аз съм на крадец на ябълки. Мани я тая бира, само с химия я ръгат. Друго си е крадеца с качествена химия.

# 336
  • Перник
За бирата става въпрос!
Деренце, и аз имам проблем с нея. Пия по 5-6 кенчета на ден, не една след друга, но и на мен ми е проблем. Ако откриеш начин за спиране, свиркай Simple Smile

# 337
Цяла нощ се будя,ходя напред назад ... Като се събудя мозъка ми веднага включва на мисли как няма никога да мине...Иска ми се само да спя,защото само тогава не мисля.Да вдигам ли ксетанора на половинка,направо нз какво да правя.Стигам до отчаяние и казвам да ме затворят в лудница.Дали наистина е ПР или някоя психична болест.Аз само за това как не се чувствам добре психически мисля...
Не се притеснявай и аз бях така исках само да спя за да не усещам постоянно тези гадни физически симптоми...сега когато пия лекарства пак ги имам но по малко тормози ме това,че все едно нещо ми блокира мисълта,мозъка,като неадекватна с напрежение в главата ужасно е....дано и това отмине,иначе и екстрасистули и аз си имам,пулса ми винаги е между 80 и 100...може би заради ниското кръвно не зная,винаги е бил такъв...е понякога стига 120,130 но е за секунди

# 338
sara2019, то и аз съм така с пулса, че и екстрасистоли имам, които я усетя, я не... Аз пък хич не ща да пия бета блокер пък ме натискат...

Джери, кво да ти кажа с тая бира... Аз малко лично приемам нещата относно проблема с алкохола. Имах едно гадже преди 20 г, видях как си съсипа живота, и здравето и всичко с тоя алкохол... Можеше да не пие по месец, два, три.. Но, влезеш ли в серия-ставаше страшно... Тогава живее и работех във Варна. Сутрин като отивай на работа съм го виждала да се търкаля по земята до шадраваните на целия опикан и не адекватен... Страшна картинка! Много го обичах, но.... разбираш че не става така... Така, че, недей, мила, просто недей...

# 339
Здравейте, днес бях на психиатър и ми изписа Стрезам и Есцетил. Стрезама по 3 пъти на ден - сутрин и на обяд по 1 а вечер по 2, Есцитила само на обяд по половинка. Това съчетание ок ли е ?

# 340
Здравейте, днес бях на психиатър и ми изписа Стрезам и Есцетил. Стрезама по 3 пъти на ден - сутрин и на обяд по 1 а вечер по 2, Есцитила само на обяд по половинка. Това съчетание ок ли е ?
ОК е, това е за леко състояние. Стрезам се пие 3 месеца само. Иначе би трябвало да те успокои, някъде около 7-я ден вече почва да се усеща. И никакъв алкохол сега.

# 341
И на мен стрезам ми изписаха точно по същия начин,но с Ксетанор.Аз го пия от вече 6 дни и честно казано ефект не виждам.Може би АД ми е малко

# 342
И на мен стрезам ми изписаха точно по същия начин,но с Ксетанор.Аз го пия от вече 6 дни и честно казано ефект не виждам.Може би АД ми е малко
Аз пих стрезам 1 месец и го спрях...първо,че много трудно го преглъщах и второ нямаше никакъв ефект освен,че ми махна буцата в гърлото,но пък имам позната с ПА на която много и е помогнал да се изпарят...при всеки е индивидуално може би...но за да усетиш някакъв ефект трябва да минат поне 20 дена според мен....не зная по компетентните и запознати да се изкажат...аз съм съвсем в началото...но моята ПСИ ми каза,че няма медикамент,който като с магическа пръчка за 7 дена да те оправи...за това и както и споменах преди да започнеш лечение при нея тя има 3 правила ДОВЕРИЕ ТЪРПЕНИЕ ПОСТОЯНСТВО.
Как мислите дали е подходящо да започна работа в момента...аз съм от малък град и ще работя с познати,а и работата не е кой знае колко натоварващи...страх ме е да не си навредя затова ви питам...според моята психиатърка това е добра идея...но аз искам да чуя вашето мнение

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 14:23 от Надежда Х

# 343
Аз пих стрезам 1 месец и го спрях...първо,че много трудно го преглъщах и второ нямаше никакъв ефект освен,че ми махна буцата в гърлото,но пък имам позната с ПА на която много и е помогнал да се изпарят...при всеки е индивидуално може би...но за да усетиш някакъв ефект трябва да минат поне 20 дена според мен....не зная по компетентните и запознати да се изкажат...аз съм съвсем в началото...но моята ПСИ ми каза,че няма медикамент,който като с магическа пръчка за 7 дена да те оправи...за това и както и споменах преди да започнеш лечение при нея тя има 3 правила ДОВЕРИЕ ТЪРПЕНИЕ ПОСТОЯНСТВО.
Как мислите дали е подходящо да започна работа в момента...аз съм от малък град и ще работя с познати,а и работата не е кой знае колко натоварващи...страх ме е да не си навредя затова ви питам...според моята психиатърка това е добра идея...но аз искам да чуя вашето мнение
Работата винаги е добро решение. Не го мисли, а почвай, за да се разсейваш. И е така, няма магическо хапче. Има борба. Хапчето е само патерица. И докато се пие, се самолекуваш.

# 344
Почнах да се плаша от бъдещето, сякаш няма да се справя с предизвикателствата на живота се чувствам. Дано скоро се почувстваме по-добре.
И аз често мисля че няма да се справя в трудни моменти. И не ме плаши самият страх, нормално е човек да се страхува, а от физическите симптоми, които го съпътстват, особено изтръпването на тялото. Това ме прави несигурна. Вие как се справяте в такива моменти? Аз трябва да се скрия, да си легна, но в повечето случаи нямам тази възможност.

Шоколадче, много ме разсмиваш. Мисля че си много ведър, светъл и добър човек.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 16:05 от Salii

Общи условия

Активация на акаунт