Паническо разстройство - 45

• 43 398
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Бе, Дани, 'убава съм и правя добри неща!
Ставане в 5 за тренировка, един час, преходче после! Абе и курва съм си!

Майтап, ама Танчето е влюбена! Тотално отчаяние, само той ми е в мисълта!
Някой да ме стегне!!!
Моля!!!
Джери, ще ме умориш от смях. Радвай се, че си влюбена, само това е лекарството, вервай, нищо друго. Моля се и на мен да ми се случи, че да литна. Сънувах такъв хубав реалистичен сън, че си вървя из къщи и си се усмихвам сама. Колко малко му трябва на човек.
Георги, благодаря! Значи ашвагандата влияе на адреналина и го намаля, разбрах. По две от тия хапчета. Сутрин и вечер
Само да добавя, че при наличен проблем с хиперфункция на ЩЖ е възможно да я увеличи още. Добавката помага много за отслабване, и има там ефект, като при някой хора ускорява ЩЖ. Рядко е много, почти не се среща, но е възможно.

# 661
Мерси, Дани!
Ненормална му работа, седя по цял ден пия бира, само да мине с мерцедеса да ме забърше!

Аз съм атеист, до такава голяма степен, че заобикалям Рилския манастир!

Айде пишете, че темата много забакна!
Ако нещо има, аз утре няма да мога да направя нова! На Мечит съм!

# 662
Ходя на църква всеки път когато изпитам вътрешна потребност от това. А са ми ляли куршум мисля 3 пъти в годините след силен страх, вече го писах. Това по никакъв начин не ме е променило към лошо.  Леенето на куршум няма нищо общо с дявола, окултизма и т.н. Практикувало се е още от времето на наще баби, прабаби и преди това, които също са били християнки. Говоря за леенето на куршум(олово) , не за баячки, врачки и т.н.  Не бъркайте нещата и не пишете глупости моля. Това че не помага на химията в мозъка , а има успокояващ плацебо ефект го прави съвсем безобидно в сравнение с АД и бензото с които се тъпчем. По времето на наще прабаби не ги е имало тези лекарства, а сега са на път да ни превърнат в зомбита от химии.

Джери прекрасно е да си влюбена, стига да не страдаш после. Иначе любовта и сексът са най-доброто лекарство за ПР. Пожелавам го на всички тук, да сме влюбени😘

# 663
  • София
Джери - няма лошо, повъздишай си малко и после се отрезви.
Сега от флуанксола пак ли да очаквам камион със странични ефекти? Пих го преди 1 час и половина, усещам че ми изтръпва лицето и ми е едно такова гадно на сърцето.
Аз бях ревлива, а сега плача със зор, защо така? Някак се чувствам като, че нямам емоции, а само страх в моментите на ПА.
И аз ще купя ашваганда, звучи ми добре, но малко да намаля добавките и тогава.

# 664
Днес боря кулинарно всякакви гадости, след като вчера прекалих с тренировките Simple Smile

# 665
  • София
Симпатяга си, Георги!
Аз понаруших диетата, но е време да се върна в някакъв режим, че от свалените 9 кг. съм си върнала 2,5 - 3.

# 666
  • Цюрих
Редактирано.
Снощи от 2-3 поне 10 ПА,дереализация и световъртеж.А ми беше добре 10 дни.Пак ПМС,вероятно.
Има ли бури или пълнолуние?
Възможно ли е да е от капки за нос или стрепсилс,Ефизол?

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 19:27 от Шоколад

# 667
Завиждам на всички дето така усилено тренирате. Браво Георги, Джери... аз едва по 10-15 минути сутрин отделям и то не всяка сутрин, на някакви хилави упражнения, колкото да си раздвижа врата предимно, също раменете и ръцете, че съм вечно схваната в тези области. Така съм скарана с физическите натоварвания. А винаги съм била слаба,ама то на моя ръст 175 см трудно се качват кила. Така че съм с две ръце ЗА кулинарно борене на всякакви гадости.
Георги отде ги извади тези сини очи 😉

# 668
Шоколад много готино!
За либидито и при мен като Сали, откакто спрях есцитила си е ок, за мен си има връзка, даже първите месеци сънувах едни неща и ... да не задълбавам.
За ангажираност и аз като Сали останали свободна едни мисли и филми стават и рев, ето днес оревах света. Децата ги няма, аз като парцал, но то си беше тежка седмица и три пъти на зъболекар бая ме боля че и дълба и нерв вади, и канали пълни- уф, отмина и много работа и подготовка за училище абее яко гърч.
Не че тая се очертава по-лека, но поне със зъби няма да се разправям вече.
Та нашите състояния категорично трябва да си ангажиран да нямаш време за лоши мисли може и влюбен, тогава си е съвсем ок.

# 669
Завиждам на всички дето така усилено тренирате. Браво Георги, Джери... аз едва по 10-15 минути сутрин отделям и то не всяка сутрин, на някакви хилави упражнения, колкото да си раздвижа врата предимно, също раменете и ръцете, че съм вечно схваната в тези области. Така съм скарана с физическите натоварвания. А винаги съм била слаба,ама то на моя ръст 175 см трудно се качват кила. Така че съм с две ръце ЗА кулинарно борене на всякакви гадости.
Георги отде ги извади тези сини очи 😉
Те са още по сини на светлина дневна съвсем синьо докарвам като цвят. Спорта е важен. Ръста какво, аз съм 183, много добре си качвам ако реша кила. И поне лесно свалям де, до плато. Тогава вече почват да играят хапчета.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 20:19 от Георги Дяков 641885

# 670
  • София
Някой знае ли, като добавих флуанксола да очаквам ли засилване на общите симптоми? Както като започвах Есцитила?
Бях на книжния пазар, похарчих сума пари и се върнах с три плика с книги. За мен и за детето. Това май ми е слабост. Като луд с картечница.

# 671
Някой знае ли, като добавих флуанксола да очаквам ли засилване на общите симптоми? Както като започвах Есцитила?
Бях на книжния пазар, похарчих сума пари и се върнах с три плика с книги. За мен и за детето. Това май ми е слабост. Като луд с картечница.
Би трябвало да не усетиш нищо от тоя преход. Малко може да имаш повече апетит, и това е.

# 672
Аз днес също имах сърцебиене, но то беше защото майка ме застреля със новина, че зъбпшекарят и я пратил на панорамна снимка заради едно подуване между венеца и синуса и след което са и казали, че има рак. Щях да при падна като чух... Та в тоя ред на мисли, някой може ли да ми препоръча лицево челюстен онкохирург в Ст. Загора, поне да видим с по-нататъшни изледвания и диагностика за какво иде реч? Благодаря ви, предварително
.. Казаха ми за д-р Хараланов, който принципно работел и в Пловдив във Лицево челюстна хирургия Св. Георги и в болница Тракия, Ст. Загора

# 673
Аз днес също имах сърцебиене, но то беше защото майка ме застреля със новина, че зъбпшекарят и я пратил на панорамна снимка заради едно подуване между венеца и синуса и след което са и казали, че има рак. Щях да при падна като чух... Та в тоя ред на мисли, някой може ли да ми препоръча лицево челюстен онкохирург в Ст. Загора, поне да видим с по-нататъшни изледвания и диагностика за какво иде реч? Благодаря ви, предварително
.. Казаха ми за д-р Хараланов, който принципно работел и в Пловдив във Лицево челюстна хирургия Св. Георги и в болница Тракия, Ст. Загора
Радослав Славчев също е добър. Това ще е доброкачествено , не се плаши. Рядко излиза нещо лошо в тази зона.

# 674
Благодаря ти много, Георги. Този човек в Ст. Загора ли е? Имаш ли координати?

Общи условия

Активация на акаунт