ОКТОМВРИйки 2020 - тема 5

• 35 471
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Любче, имай предвид, че кг на бебето ги сформират по различни показатели, реално може да е висока, но да е под предположените кг.

# 151
мами, преядох със смокини и ме боли корем доста... Дали и бебчо страда? Sad Не мисля да пия хапове, а само да си мине...
Така действат многото смокини Simple Smile надявам се си добре
Деси, аз мисля, че с моето е точно такъв случая - по дължини на кости и обиколки излиза едра, а като се роди няма да е много голяма на кг.

# 152
Релакс стискам палци всичко да е наред. Наистина май повечето станахме септемврийки.
Аз другата седмица съм на преглед и се надявам всичко да е наред,че нещо ме упрашихте. Моето бебе в 31+3 беше 1760 и пак го водят голямо на коремче,а като гледам има и по-големи в същите седмици. Не знам как ги смятат така.

# 153
Мина и моята ФМ. В 32 + 3 г.с бебето е 1900 , с главата надолу. Води, плацента всичко е в норма. Индикации за по- рано раждане няма, така че контракциите са само подготвителни.

# 154
Изпрах дрешките, цветните ги накисвах предварително в гореща вода да видя дали пускат боя. Лидълските, Пепко и НМ са си супер, някои от LC Waikiki обаче пускат леко. Това няма да е проблем с цветоулавящи кърпи в пералнята, но все пак..
Поръчах много дрешки от Hellokids и всички са хубави. Единственото, което не ми хареса е размера на комплектчето за изписване...гигантски е - между 56-62.
Сега дилемата ми е дали да купувам олекотена завивка за пликовете от комплектите ( и каква) или да завивам бебето с памучното одеялце първоначално и после бързо да мина на чувалчета. Чудя се, този слух за задушени бебета от завивки и одеялцета дали не е пуснат от производителите на чувалчета.

# 155
  • София
Относно безопасния сън на бебетата, този линк го пускам за пореден път, добре е да се прочете.
https://www.safe-sleep.eu/

На английски се нарича SIDS
https://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_infant_death_syndrome

Очевидно няма нищо общо с производителите на чувалчета.

# 156
  • София
Ох Дели, всеки път не мога да вляза в тоя линк, да видя какво пише Sad
Излиза ми Your connection is not private. И не мога и не мога. Пробвах и през друг браузър и пак. Някви идеи как да се докопам до инфото?

SIDS си е голяма гадост. Металика са написали цяла песен за това. Куфели сме на нея не веднъж, но от както вникнахме в смисъла текста, вече с ММ гледаме на нея с други очи. Т.е. слушаме с други уши .. брррр...

# 157
И аз не успях да го отворя и двата пъти. Доколкото знам не е установено какво причинява синдрома на внезапна детска смърт, но пък има изследвания, че нощното кърмене намалява риска

# 158
Излиза ми Your connection is not private. И не мога и не мога. Пробвах и през друг браузър и пак. Някви идеи как да се докопам до инфото?

Цъкни advanced бутончето и отдолу трябва да има линк тип "proceed to..", "continue" или нещо подобно.

# 159
Благодаря за линковете ! Аз предния път не успях да го отворя единия, сега прочетох. Е, вярно, че преведената информация е точно от производителите на чувалчета Angel baby... но това не значи, че не е истина. Инфото в Уикипедия няма защо да е манипулирано. Значи ще се насоча към чувалчета наистина. За всеки случай...

# 160
Абе момичета нещо от време на време външо имам не сърбеж ами като лека парене ли и аз не знам как да го обясня. Като пишкам не ми пари. Може ли да е от потта? Ще си направя лайка да видя дали ще се оправи.

# 161
Здравейте мами,

Днес мина последната ФМ,но моето момченце продължава да си върви с 2 седмици напред.В 30+2 г.с съм и тежи 1793 гр.АГ каза,че няма нищо притеснително,но аз се притеснявам да не съм развила гедтационен диабет...(той не споменава нищо за обременяване с глюкоза)
Терминът ми е на 20.10,но бебо е седалищно и ако не се обърне ,ще е секцио...
Хемоглобинът ми е 117 при долна граница 120 и ми изписаха билкова кръв 2х20 мл.
Холестеролът ми и той е малко по-висок,но като препоръка ми казаха само да огранича мазното месо..
На преглед ме викат чак след 3 седмици..

# 162
  • София
Ами на сайта, за съжаление, няма кой да му оправи SSL сертификата, и браузърите пищят преди да го отворят. Но информацията е доста полезна и добре обяснена. Трябва да избереш proceed anyway въпреки рисковете или нещо подобно. То това не е банкиране, че да има някаква конфиденциална информация, която да изисква сертификат, но това са новите тенденции за сигурност в Интернет.

Цъкни advanced бутончето и отдолу трябва да има линк тип "proceed to..", "continue" или нещо подобно.

# 163
Pandy-iv, моето в 29+5 беше 1750 и я водят една седмица напред. Сякаш в точно определена седмица всичките имат еднакви мерки и теглилки. Не се притеснявай, ако държиш да помогнеш с обръщането, прави си упражнения за това - има ги в интернет и видеа в Ютюб
Sweet dreams, и аз имам от време на време такива усещания, уж съм вманиачена в интимната хигиена, гладя бельо. Ако изключиш гъбички, може наистина да е от изпотяване. Така или иначе лайката няма да навреди

# 164
  • София
И смрадлика също пробвай. Ама все пак, ако се засили или задържи по-дълго - трябва да репортираш на АГ.

Има пози за обръщане, да. Една, която знам, че много работи от познати е: на колена - гъза горе, рамената долу и седиш така 20-30мин.

Въобще нямам просийд.
Ше пробвам от пц-то на ММ или на майка ми, че мойто служебното е презащитено. Мерси все пак Heart

Общи условия

Активация на акаунт