СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 066
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз сто пъти съм чела и незнайно защо не запомням.
Имаше разлики и в зениците - на отровните като котешки на светлина, на другите - кръгли.
И мене не ме е страх (е, ако живеех в Австралия и ми лазеха из къщата, можех и да мисля другояче 😁). Красиви са ми, освен това змиите в повечето случаи никога не биха нападнали и ухапали хора, освен ако не се почувстват застрашени.
Абе и те душѝ носят.

# 241
Моят мозък не записва информация за езици и най-вече история. Абсолютно непосилно ми е да запомня дати и имена. От змии много ме е страх. В южния парк на алеята пред нас преди година имаше едно огромно парче. Така и не разбрах смок или слепок (което се оказа безкрак гущер, пак от ДО) е. Но така се шашнахме, че май не съм влизала в този парк оттогава.

Бюти, ти си останала в първи срок. Часовете по биология ми бяха най-интересни. За акулите какви интересни неща научих. Колко много видове били, като най-много се впечатлих от една, която си плува все с отворена уста.

# 242
  • София
Баси, к'ви сте безстрашни! Scream
Гадамер, впечатлена съм, че си снимала!
Казвам ви, последната ми среща с такова животно беше по една пътека в Банкя. Отстрани съм била за скрита камера, ама тя пресича пътеката, а аз крещя и мятам краци на място... Flushed Дори не ме интересува дали е отровна, направо ми се изправя косъма от ужасТ!

# 243
И децата покрай мен щяха да се изпокарат за една играчка водна змия.
Редовно намират и по някой смок и го разнасят. Уж знаят кои са отровни, но много се притеснявам от тази липса на страх

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 07:56 от Amanda.D

# 244
И мен не ме страх,но би било неприятно, ако по невнимание настъпиш някоя или някъде по скали се хванеш за някоя издатина, където кротко се е излегнала змия. Тогава е много вероятно да те ухапе. Усойниците май бяха по-агресивни. Успокоява ме фактът, че нашите отровни змии не са чак толкова отровни.

# 245
  • София
Ма то това хич не е лошо животно. Не знам защо толкова кофти име му е излязло.
Примерно при среща с ултракрасив тигър (бозайник!), шансът за оцеляване клони към нула.
Ама те пък са на изчезване за жалост. Три-четири хиляди има останали в дивата природа.

# 246
  • София
Абе колкото и слабо отровни да са,ти бъди ... нейде из чукарите дето ни обхват,ни дявол,пък бъди спокоен...Страх ме е и мен.Добре че не съм имала срещи отблизо

# 247
  • София
Ми, фобии разни. Моят син и до ден днешен пищи от паяци. От змии не го е страх. На въпросната ми среща със змия, той ми се караше, че я плаша и я наблюдаваше отблизо.

# 248
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мен повече ме е страх от мечки, а да не казвам,че тия дни най-опасната среща беше с едни овчарски кучета, едвам се отървахме.

# 249
Малкият ми син се страхува от паяци. Изпитва ужас от тях. Змийчета гледа спокойно. Червеите ги разнася, много сладки били. Раци лови, с риби си играе.

Мен повече ме е страх от кърлежи отколкото от змии. Все пак змия не ме е нападала, а кърлежи сме вадили много пъти. Ама не можем да се затворим вкъщи и да се пазим от всичко.
Уф, и овчарските кучета по планините понякога са доста опасни и срещите с тях не са от най-приятното.

# 250
  • София
Аз имам отколешен проблем с насекоми. Напоследък обаче и те ми станаха симпатични - случва се да спасявам някоя тромава миризливка като я изнасям навън.
А кучетата (много ги обичам) могат да бъдат страшно опасни. Но пак заради хората и безобразно неглижиране на азбучни правила при отглеждането и възпитанието на четириногите.
Мене ако питате - за определени породи кучета трябва разрешително като за притежание на оръжие. Не може всеки идиот да си вземе куче, което би могло да бъде потенциално опасно.

# 251
Аз не се страхувам, но не изпитвам необходимост да наблюдавам всякакви твари отблизо. Но изследователите около мен не мислят така- редовно гледаме жаби, бръмбари, костенурки, мишки, скакалци. После ги връщат в естествената среда, но им е важно за известно време да са до тях.

# 252
Привечер заваля, а аз обичам дъжда и да съм навън , когато вали.
Щракнах небето.

# 253
  • София
Това малко на череп прилича Joy почваме уроците за човека по биология ли Joy

# 254
Хаха, и на мен на човешко лице ми заприлича, че и зъбите му видях. Много е ядосан:-)

Общи условия

Активация на акаунт