СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 070
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Триша браво за почивката и чудесно за соления басейн. Аз не помня, но къде ще учи младежът?
П.П. Пратих ти едно ЛС. Ако можеш помогни на тази майка. От бъдещите седмокласници е.

# 226
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вие за ДО си говорите, а вижте аз каква среща имах:

# 227
  • София
Иии, то пък много красиво!
Какво е точно, че много не ги различавам? Смок или от отровните други два вида?
Веднъж в един чужбински зоопарк се прехласнах по една гърмяща змия. Беше сякаш цялата от мъниста. 😊

# 228
Прилича ми на пепелянка, ама аз братовчедките трудно ги разпознавам.

# 229
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това е една красива усойница, че и от големите.

# 230
На мен на остромуцунста усойница (ако са отделни чертички шарките) ми прилича, която не е отровна за човека. Само усойниците са със зигзагообразни ивици, ако правилно съм научила от часовете по био ДО.
Малееее, ако от септември сме на ДО, догодина само на френски ще пиша.

# 231
Gadamer, впечатлена съм, че при тази среща си запазила самообладание достатъчно, че за снимки да се сетиш. Hands Clap

# 232
Мария на мен от ДО точно на пепелянка ми заприлича в първия момент, ама няма учебници вече, тя беше с някакви като многоъгълници.

# 233
  • София
Gadamer, сигурно е било стряскащо, ама е много красива!

# 234
Пепелянките не бяха ли с рог на носа?

# 235
Пепелянките не бяха ли с рог на носа?
Да!

# 236
Аууу, хем змия, хем с рог на носа!🙊
Настръхнах!
Ама да не би само мъжките да са с рог/ рога?😀

# 237
Такива снимки, на братовчедките, и аз имам. Последният път като срещнах такава се беше опнала точно напреки на една от пътеките, по които често бягаме из нашата планинка. А, познайте колко внимателно си гледах след това в краката, вместо както обикновено да си зяпам някъде встрани 🤣
Обаче така и не мога да ги различавам. Колко пъти съм чела за тях, и снимки съм гледала, но така и не успявам да запомня коя беше с рогчето. Отделно, че шарките им уж се различават, но са подобни и на мен все ми изглеждат еднакви. Това е информация, която и сто пъти да прочета отказва да се запише в паметта ми.

# 238
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами мен не ме е страх от змии, е, ако е отровна, няма да й се навирам, но като стои на метър от мен, само я заобиколих, снимах я и продължих.

# 239
  • София
На мен на остромуцунста усойница (ако са отделни чертички шарките) ми прилича, която не е отровна за човека. Само усойниците са със зигзагообразни ивици, ако правилно съм научила от часовете по био ДО.
Малееее, ако от септември сме на ДО, догодина само на френски ще пиша.
Аз си мислех, че учат за растенията тази година. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт