СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 049
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Вени,😀 не мога да си представя каква ще да е тази миризма, ама хубово е, че са се усетили младежите.
Аз също съм много чувствителна към миризми, Моника и тя.
 Има отношение към парфюмите, обсъждаме ги, кой за какъв сезон,за какъв повод и т.н. Ценител е🙂
Къпане по няколко пъти на ден и парфюм са задължителни при девойката.
Но пък и мен от години ме тресе парфюмна лудост, ава   се кротнах леко , засега😏

# 421
И аз трябва да купувам нов парфюм на младежа. От вуйчо си имаше един, много супер супер бил и аз го съборих веднъж без да искам, фъскалката му се счупи и сега всеки ден ми натяква за него. Има и други, но този бил най, а аз съм му го счупила и няма как да го ползва, и го гледа жално, че има още доста в шишенцето, а той не може да се докопа до скъпоценната течност. И така, вече сигурно два месеца ми натяква 🤣

# 422
  • Sofia
Отивай да купуваш същия парфюм на детето, не се ослушвай😀

# 423
Стон, за да използвате съдържанието на парфюма при повредена помпа/ пръскало/ фъскало🙂, махаш капсуловката на пръскалото( пръстена, който е около пръскалото). Снабди се с шищенца от наливната парфюмерия( те са на винт и имат пръскало) и прехвърли съдържанието.

# 424
Оооо моят пък без парфюм не излиза. Има поне 5-6 и ги върти. Баща му се грижи затова и много често като си купува за себе си, купува и за Митко. И въпреки че се къпе ежедневно,  а понякога и по няколко пъти от известно време се поти и мирише. Надявам се това да е от пубертета и да отшуми. Не понасям тази миризма и аз.
Мони, по аптеките продават одурекс, туй чудо се ползва 10 дни, всяка вечер след баня. Ще прочетеш. Забравяш за онази миризма.

# 425
  • София
Моят младеж е от средно дългокосите, но на него му отива. Баща му до сватбата, включително, беше с дълга коса. По фризьорските салони постоянно в него им бяха очите на фризьорите, на моите 5 тънки косъма внимание никой не обръщаше. Добре, че и двамата са взели неговата хубава коса. Бръсне се вече, рядко, но прорастне ли, го карам да намали. За пъпките - от Поп Богомил, от билковата аптека, много съм доволна. Мажем само ако има пъпка, друго не.
Много исках девойка, обожавам дългите коси. Добре, че имам 2 племеннички, с тях си играя да творя Simple Smile Всякакви преди им правя, много ми е приятно.

# 426
  • София
Имам бели кожени кецове на Converse, от естествена кожа са, идеално ги почиствам с гъбите - чудо на Sano. На мъжа ми белите маратонки от изкуствена кожа също чистя без проблем.

Кажете ми кой или къде могат да ми направят хубаво CV на английски за средно и високо мениджърско ниво?

# 427
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Три дни не успявам да ви изчета Simple Smile

Първо към RED - чудесна е пиетичната колекция! Благодаря за включването и отделеното време с нея!

Облеклото за ПМГВНМ (ако запомних правилно) е чудно 🙃.

С пъпките за сега е добре положението, има и вече по-видимо окосмяване и по-лицето и навсякъде. Скоро ще играе бръснача. За прическите - за момента с баткото е лесно. Фризьор, къса подстрижка и това е. Обаче с малката ‘11 още от сега имаме залитания с кремчета за коса и всевъзможни прически. Издебва ме и сама се лакира, но се съобразява и на у-ще не си позволява да се появява оцветена.

Оцветяването на дъщерята на Мария се е получило много нежно - браво!

Аз като се сетя как се появих в 8ми клас в новото училище - от едната страна по-къса коса (аз си се подстригвах), от другата плитка, огромни халки на ушите ... нашите кака са ме пуснали незнам 🤣

С интерес следя мерките за началото на учебната година. Тизи вирус, както ми се струваше малко пресилен, така от няколко дни откакто разбрах как един колега го е тръшнал доста сериозно и ми стана отново доста притеснено. И по болниците нямало места вече, та го разкарвали доста. Слава Богу вече не е командно дишане и се стабилизира. Дано всичко и за всички дс е наред!

Усмихнат ден от мен Simple Smile

# 428
  • София
Добро утро. По повод вируса - вчера във ФБ мернах изказване на Ангел Кунчев, че препоръчва в училищата да има от бактерицидните лампи, но не всяко училище ще може да се снабди. Погледнах цените и не са страшни, под 100 лв. и се чудя ако това нещо помага и пречиства въздуха от вируси дали пък да не го купим ние родителите и да го има в стаята на детето. така или иначе май всички ще учат в една стая и не е непосилна сумата. Ще попрочета още де. Какво мислите по въпроса?
П.П. Доди, ще го видя туй чудо.

# 429
Хех, сега като се замисля бактерицидни лампи са били добра идея и без корона вирус. Да работят, докато децата НЕ са в стаята. Дали са и вирусоцидни обаче? Цената явно не е проблем.
Какво значи CV за мениджърска позиция?
HR техники измислени от HR за HR?

# 430
Хич не съм наясно с тези лампи. Мен от всякакви китайски продукти, които нещо излъчват си ме е шубе. Не ги знам какво точно излъчват. В болниците има ли такива?

# 431
  • София
О да те не са само за Ковид. И срещу гриповете би трябвало да помага. Ето една на прима виста
https://namedica.com/collections/%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5% … nt=32192748290126
Има и някакви с озониране
https://stantek.com/?i=140654&gclid=EAIaIQobChMI85_647qS6wIV … AYAyAAEgIYE_D_BwE

Не знам ако наистина помагат са чудесна алтернатива. Мария и аз не знам. Пише, че се използват ама дали е така?

П.П. Да явно и това не е сигурно и има противоположни мнения https://www.bgdnes.bg/Article/8893109

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 09:02 от мама МОНИ

# 432
Въпросът е дали са срещу грипове изобщо. Ако убива само бактерии, а не вируси, значи не върши достатъчно, а срещу ковид не е мярка въобще.
Иначе и аз мисля като Мария, че има и вреди, пък ако ще и немска да е джаджата, не китайска. Трябва да се пускат в празни стаи.

# 433
  • Пловдив
Тези лампи, и на тях си го пише, не могат да се използват пряко. Трябва да работят, когато няма никой в стаята - голямо междучасие, когато децата обядват, вечер. Във фирмата, в която работех, бяха купили преди години подобни, вероятно са били по - обикновени, не знам, но помня, че един техник нещо беше се затворил в производствени помещение, докато работи лампата, и после се лекуваше от изгаряне. Не са шега и вероятно Кунчев има предвид да се ползват нощем или по някакъв график. Ама зимата децата как ще ги извадиш да седят вън, докато лампата дезинфекцира, не знам. Пише, че са И срещу вируси, не само бактерии.

# 434
  • София
В яслата на набора имаха такива лампи на тавана и се пускаха всяка сутрин докато няма деца в стаята. Не знам колко са помагали, той си боледуваше по 2-3 дни в месеца горе-долу.
И аз съм се чудила, дали не е добре да се купи за училище. Дали има и налични количества също е интересно, започне ли да се обсъжда даден продукт, цената скача веднага и наличностите изчезват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт