СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 056
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
sssani, много е нежна и красива лъвицата:heart_eyes:!

# 406
  • София
sssani да не се наложи да пази лъвицата, че бая момчурляци събрахме в 18то Simple Smile

# 407
Пак изтървах 😊
Сани, хлапето ли показа?

# 408
Не, не...аз съм я виждала на снимка:grinning:
Грийн, да:)

# 409
  • София
Асен Александров току що постна във фейсбук профила си, че след среща МОН-МЗ се е взело решение за присъствено започване на учебната година като до 25.08. ще се изготвят задължителен протокол с медицински указания за профилактика в училищата и препоръчителен протокол за организиация на учебния процес. След изготвянето на тези протоколи, до началото на септември, на база на тях училищата ще трябва да си организират процесите, в т.ч. и родителски срещи, столово хранене и т.н.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 17:22 от green_dawn

# 410
Ех, бе. Ще се избият със Стаматов кой ще е първи. Joy Отивам да им сравня съобщенията.

# 411
  • о`майна лунна нощ е
Тръпка ми е за родителските срещи. Тази година семейната почивка беше планирана за началото септември заради кандидатстването и силно се надявам да ни извикат след началото на учебната година, а не както са процедирали до сега - първата седмица на месеца.

# 412
  • Sofia
Мисля, че родителските срещи на първи и осми клас по принцип са преди 15.09 - втората седмица на месеца.

# 413
  • София
Мария, много нежен нюанс се е получил, дори и да не се измие, не мисля, че ще имате проблеми в училище.

Ехеее, Румбурак!
Дидева, ти наистина си магьосница! Пусна снимка на ПМГВНМ и новините започнаха да валят!

# 414
  • софия
Мария, страхотно се е получило и по-хубавото е, че Ния е щастлива!

Винаги различните деца правят впечатление на учители и съученици, но не задължително негативно. Приятелката на дъщеря ми от 1ви клас до сега още първия учебен ден ми направи впечатление - беше с панталон и будни, живи, засмени очи зад очилата. Оказа се страхотно хлапе и съм много щастлива, че са приятелки, като се надявам това да продължи и за напред. Тя отива в НЕГ да си живеела пубертета 😂 Не беше кукла с букла, както бях спретнала моята и бяха почти всички момичета.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 18:29 от zvаnchе

# 415
Момичета, въобще не експериментирайте с мазилата за акне. Акне аут изсушава кожата, понякога започва да се бели, може да предизвика алергична реакция. Дерматолог най-добре ще прецени какъв е типа акне, както и каква е кожата на детето и ще изпише най-правилните мазила. При моята беше комбинация антибиотичен крем, билков за измиване и овлажняване и маска за лице веднъж седмично. Диетата също е много важна. Мотивиращо им действа като лекар им обясни последствията. На моята дъщеря лицето й беше много зле, пъпка до пъпка, рани, хиляди черни точки, на места вече се образуваха и дупки. Сега й е почти бебешка. Не забравяйте, че може да си вземете и направление от личния лекар. Това си е сериозна работа.

# 416
Аз взех Акне аут, заради 1-2 пъпки и набора направи алергична реакция. Той си е с алергии, наскоро и от соя му откриха.
Ако се влошат ще ги водя на дерматолог.

# 417
Много хубав цвят се е получил, много нежен и не се натрапва. А и важното е, че девойката е доволна от резултата.

Относно желания и външен вид си мисля, че май с момичетата е по-лесно. След като на младежа взехме първия парфюм и рол он той ги използва няколко пъти и спря.  И като го попитахме, защо като тръгва за училище не си слага от тях ни отговори, че му се подигравали, че тези миризми били за момичетата или за тези с обратни наклонности. Имало е случаи, в 5 и 6 клас, в които се е събирал вкъщи с приятели от училище и като се влезе в хола е възможно да припаднеш. Според повечето истинските мъже трябвало да миришат на пот. Слава богу нещата се промениха и в 7 клас вече се дишаше около тях. Сега съм доволна, че си изградиха навика да си обръщат внимание на външния вид и да миришат на хубаво.

# 418
Аууу не, миризма на пот не понасям. Имам много силно обоняние и бягам далече, направо ми се повдига.
У нас банята никога не е суха, къпането е много на почит и парфюмирането също.

# 419
  • София
Оооо моят пък без парфюм не излиза. Има поне 5-6 и ги върти. Баща му се грижи затова и много често като си купува за себе си, купува и за Митко. И въпреки че се къпе ежедневно,  а понякога и по няколко пъти от известно време се поти и мирише. Надявам се това да е от пубертета и да отшуми. Не понасям тази миризма и аз.

Общи условия

Активация на акаунт