СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 050
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Мария, отлично се е получило наистина! Леко, деликатно, като кичури и ефектно. Браво на майстора!

# 391
  • София
Много хубаво е станало, Мария.

# 392
Много е хубаво!

# 393
  • София
О, тя има естествени по- светли кичури и те са се оцветили по- добре. Получило се е чудесно.

# 394
И на мен много ми харесва. Чак ми се прииска и аз да си направя, не че ще се получи.

# 395
И на мен ми харесва новата прическа на Ния. Добре се е получило.
Имам една приятелка, чиято коса естествено си е с леко разноцветни кичури - различни нюанси на русо и светлокафяво. Не знам тя доколко си я харесва, но аз направо ѝ завиждам за цветовете.
Записвам се и аз за вещерското училище и униформата ми хареса, особено първата. Много си падам по такива, а де, как точно се казва, мантия, плащ, пелерина? Струва ми се много яко.

# 396
  • София
И тук да напиша - чудесно се е получило оцветяването при Ния и не вярвам да има никакъв проблем в училище.

# 397
Ston, и аз съм влюбена в тези пелерини( или както там точно се назовават).
Дори мислих да си купя една подобна от алиекспрес, а ММ ме пита къде ще я нося и за какво ми е.
Ето , сега мога спокойно да поръчам- ще се обличат на вещерските сбирки.

# 398

Ръководството на ПМГВНМ  решава как да започне учебната година.
Скрит текст:
ПМГВНМ - профилирана мамешка гимназия по вещерски науки и магьосничество

# 399

Дори мислих да си купя една подобна от алиекспрес, а ММ ме пита къде ще я нося и за какво ми е.

🤣
Добре ти го е казал човекът. Трябва да има някой да ни слага от време спирачка.

# 400
Ей, опасни сте ! И "Арабела" се намеси , и униформи одобрихте , само срещата кога ще е ?
Много нежно и загадъчно се е получило при Ния , браво на Мария !
Винаги съм била скучна и еднообразна относно  прическите - от години съм с дълга и постоянно вързана на опашка коса , само в един период като тийн бях с прическа " моливче". Естествено руса с някакви кичури съм и срам не срам , ми е абсолютно непозната темата "боядисване" . Добре , че съм с две момчета , че иначе ..., а и лакове и гримове не ползвам ( само за сватби и супер специални поводи)...скучна вещица, но руса...

# 401
Гладно ( скучно) русо нЕма.

# 402
  • София
Е, на естествените блондинки всичко им е простено  Wink

# 403
  • София
И дъщеря ми е с естествени кичури.Дори са ме питали дали не съм я боядисвала...
За текстилните кецове е по-лесно,но с кожените как се процедира?

# 404
  • о`майна лунна нощ е
.....
Винаги съм била скучна и еднообразна относно  прическите - от години съм с дълга и постоянно вързана на опашка коса ,  ..., а и лакове и гримове не ползвам ( само за сватби и супер специални поводи)...скучна вещица, но руса...

Лак почнах да нося постоянно едва от 2 години. Не знам с какво точно успяха да  ме заплашат преди една камара време, та успяха да ми боядисат ноктите за сватбата. Бая отдавна беше. После години наред нищичко не съм слагала.
Вързана съм на опашка в 99% от случаите. Така да мразя да ми се мятка коса пред лицето.
За сметка на това обаче с дребната /реколта 2009 г./ ще видя зор. То не беше коса до кръста, то не беше подстригване до раменете, ... срам не срам - разреших й два изрусени кичура това лято. А е на 11. Кифлее здраво за разлика от майка си.
То и аз се направих на кичури преди три месеца, но тук думата си казаха ЕГН-то и тя с баща й, които искаха да видят мамата с малко по-свежа глава и чинно си извисяха пред салона трите часа процедури. Ако не си бях разрязала пръста и допирът с вода беше мираж твърде много време, сигурно нямаше да им се вържа, но така направих две в едно и се съгласих.
Наборът вече не ми позволява икономична прическа с домашната машинка Филипс на 12 години. Като ме види с нея и се евакуира, за да не взема да объркам главите и вместо баща му, да подстрижа него.

Общи условия

Активация на акаунт