СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 047
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Ние пуснахме заявлението за л.к. миналата седмица и имаше само 3 човека преди нас. Отидохме към 16ч следобед, а след нас нямаше никой. Удължено е работното време до 18.30ч и май е доста спокойно привечер. Определено започна да става суетна - помоли жената да я снима три пъти и да си избере снимката за картата. Добре, че беше търпелива и много внимателна, явно има опит и поглед над пубери. За обезкосмяването ползва лазерен епилатор на Филипс за мишници (специално проверих, че над 14 години и при редовен цикъл няма пробем употребата му), а за краката обикновен, тъй като вече е свикнала с него и става бързо. Има интерес към боядисване на косата, както и за гел лак, но за сега не дава зор. Лакира се с обикновен лак и я насочвам към семпли цветове, което определено не й харесва. Simple Smile
Да попитам за почистването на бели кецове и маратонки - какво е устройството? Мария беше споменала по-напред нещо на Дайхман, но не разбрах на какъв принцип е.

# 376
Благодаря за информацията, момичета!

Алиена, много е готино предложението за униформа😀, ама май е за млади и зелени  дами с метли:-)

Вещер- мама- school , обявява за новата учебна година, прием  с профил " Горска вещица". А това е униформата:

# 377
Купих нови кецове през юни от Дайхман. Предложиха ми машинно импрегниране с цел запазване на чистота за по-дълго срещу някаква малка сума (не помня точно, примерно 5 лв). Съгласих се, вкараха ги в една кутия (нещо като печка Simple Smile), след 1 минута бяха готови. Като си знам детето, хич не повярвах, че ще има ефект, но е факт, че още са бели. Казаха ми, че работят и със стари обувки - чистят ги и ги импрегнират. Но това не съм го пробвала.

Бисе, много ми хареса униформата! Дори вече не се притеснявам за натрупаните кг.

# 378
Благодаря за информацията, момичета!

Алиена, много е готино предложението за униформа😀, ама май е за млади и зелени  дами с метли:-)

Вещер- мама- school , обявява за новата учебна година, прием  с профил " Горска вещица". А това е униформата:

Айде, отиде пердето 😋

# 379
  • sofia
Полезна информация за белите кецове. Моите не носят бели, но аз - да Smiley
Тъкмо съм изпрала едни миналогодишни бели, които вече са жълти и се чудя как да ги боядисам....още са им здрави подметките и могат да се носят.

# 380
Мария, аз съм голям фен на белите кецове Converse,но голям зор виждам с поддръжката им.
Благодаря ти за информацията!

Мадам Доди, специално за Вас ще предложа и модела за официални поводи:

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 15:26 от Biserka_a

# 381
Бисе, то и за физическо трябва нещо. Аз от 12-13 годишна имам проблем с килата и много юркам децата. Набора и той е като мен, само да гледа шоколада и му се е залепил за гъза.
Vesi1, боядисай подметките с бяла боя за обувки, на няколко пласта.

# 382
  • София
Супер ценна информация за белите кецове!
Благодаря, Мария! 😊

# 383
  • София
Ако ще сме с мантии, искам невидимка 😀 Но да е като на Хари, а не някаква с хамелеонизираща магийка.

# 384
Вещерското облекло е в любимия ми цвят:)
И аз много ги юркам да се движат. Големият внимава какво яде , но малкото след едно счупване на ръката понапълня и сега си има шкембе. А и много обича да хапва. Иначе не се спира, бърз е, силен е- може да направи по много лицеви опори, коремни преси, набирания. Но трябва да свали.

# 385
Ние декември ще вадим ЛК или януари. Може и аз тогава. Моята изтича октомври, но не им ли удължиха валидността на тези, които са до 31 октомври с шест месеца?
За подмишници и крака ползваме епилатор, и двете.
И аз чакам снимка на новата коса на Ния.

# 386
Мапия, аз съм голям фен на белите кецове Converse,но голям зор виждам с поддръжката им.
Благодаря ти за информацията!

Мадам Доди, специално за Вас ще предложа и модела за официални поводи:

Хм, това ми харесва, обаче ще ми трябва една кофа китова мас да мога да се умъкна в нея, та май с пердето ще се замятам.
Верно, бе а костюм за физическо? Или ще сме освободени?

# 387
  • sofia
Скрит текст:
Бисе, то и за физическо трябва нещо. Аз от 12-13 годишна имам проблем с килата и много юркам децата. Набора и той е като мен, само да гледа шоколада и му се е залепил за гъза.
Vesi1, боядисай подметките с бяла боя за обувки, на няколко пласта.
Гумата е снежно бяла, платът стана жълт Smiley
Даже имам и изостанали текстилни бои.

# 388
И моите пожълтяват, когато започнат да изсъхват.Платът , подметката не.

# 389
Ще сложа снимка на цвета преди и след. Вдясно е "преди" (има следи от вафли, иначе си е с права коса). Вляво е с розовия оттенък, не е натрапчиво и не бие на очи като нещо скандално, но детето е супер щастливо, което беше целта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт