СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 042
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Набора няма проблем с пъпките, но брат му на 11 има по брадата и по носа вече черни точки...
На мен дерт са ми цигарите и алкохола. Тук на село се събират компания от 13 до 17 годишни и по-големите вече пият и пушат редовно.

# 361
  • Sofia
Ей, човек един предиобяд да има много работа и всичко изпуска...
Моята девойка имаше желание с нетрайна боя за краищата на косата миналата зима - позволих, направихме, добре се получи. Обаче при нейната тъмноруса коса не стоя месец, а цели 3-4 месеца. Повече не иска:) Косата й е ужасно гъста и тежка, трудно се мие, трудно се суши. От чевърти клас я влече към всякакви прически, сама гледа и се обучава, дава съвети за поддържане на косата, редовно получавах благодарствени съобщения от близки майки за изплетени сложни плитки.
Татуировките ги отхвърлихме отдавна - беше малка, когато видяхме на плажа няколко фрапантни случаи на остаряла и увиснала кожа. Иначе има втора дупка само на едното ухо.
Веждите си оформя сама - както и косата, и тук има много материал.
На кола маска я заведох миналата година, с тази бяла кожа и  това гъсто окосмяване, не искам да се притеснява.
На козметик от миналата година ходи. С подходящата козметика и редовното почистване кожата й съвсем друг вид придоби - преди това само с козметика не се получваше.
Маникюр прави при моята маникюристка няколо пъти годишно, само при специални поводи, само за РД позволявам гел  лак, иначе сама си ги оформя.

# 362
Опашките не са от идващите от чужбина, а от голямата принудителна смяна на документи 2010 г. и сега изтичат.
Аз като не особено съвестен гражданин съм изчакала 61-та минута и моята л.к.изтича последните дни на декември догодина 😀

# 363
  • София
Зная за масовата подмяна на документите тази година,но безспорен факт е че лятото обичайно има голям наплив от идващи от чужбина.И като добавим и нашия немалък набор... картинката се оформя неприятно.

# 364
  • Sofia
Не знам как щях да реагирам с момиче. Сигурно щеше да е някоя кежуал девойка... хич ме няма по правенето на прически, сигурно изобщо не бих помогнала, ако иска да й правя нещо.
Моята така се запали по прическите сама - като се ядосваше с мен, че й правех крив път и недостатъчно добри плитки:grinning:

# 365
  • Sofia
Опашките не са от идващите от чужбина, а от голямата принудителна смяна на документи 2010 г. и сега изтичат.
Аз като не особено съвестен гражданин съм изчакала 61-та минута и моята л.к.изтича последните дни на декември догодина 😀
Обаче не чакай и сега до края на декември, тогава всички ще се втурнат, закъснели и незакъснели:hugs:

# 366
Как ме подсетихте за ЛК. Съвсем бях изключила, че този месец трябва да вадим на Моника.
Има ми срок, с който трябва да се съобразя?

# 367
Моята майка казва, че Господ си знае работата. Аз имам две момчета, брат ми - две момичета. Винаги съм искала момчета. С тях някакси съм по-наясно. Никога не съм се интересувала от гримове и прически (въпреки че обожавам да ми правят прическа 😀). Носех гримове, де, в ранната си младост, но сякаш, защото това се е очаквало от мен. Винаги ми е било абсолютна досада и не разбирах как можеш да прекараш един час пред огледалото и да се рисуваш. Е, пробвах и реших, че животът ми е твърде кратък, за да се занимавам с неща, които не ми доставят удоволствие, а и не са задължителни. Така и не ми стана удобно ходенето на високи обувки, затова зарязах и тях, обаче как се прехласвам по качествени маратонки. Още един чифт никога не е излишен. Ами че те са различни, да му се не види - за асфалт, за трейл, за планина, за колелото, за ориентиране... Все не стигат 🤣
И така, добре ми се получи на мен с момчетата, че с момичета щях да съм жив зян 🤣

# 368
  • Пловдив
Обаче не чакай и сега до края на декември, тогава всички ще се втурнат, закъснели и незакъснели:hugs:
Да, мадамата на гишето ме предупреди да не чакам последния момент за нова лична карта (моята изтича догодина). А опашките са и от хората от чужбина, ама най-вече в ниКаквата организация. Ние вътре на гишето се бавихме 20 минути. А сина ми има международен паспорт и всъщност само трябваше да проверя три неща. Не знам. И ПОС терминала не им работеше, та хората чакаха вънка на опашка, после вътре се мотат,после отиват на майната си да търсят да платят, абееее. Иначе, не мога да се оплача, жената беше много мила и любезна и не тя е човека, който е нужно да създаде подходяща организация. Е, поне разбрах къде в Пловдив се чака по-малко, другия път там 😀.
Бисе, 1 месец, после уж глоба.

# 369
Благодаря за новата тема и се връщам да чета Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 370
  • Sofia
Наистина има глоба за неиздаване на първа лична карта - 1 месец.

# 371

Униформата за мамешкото ни училище вече е готова Grinning

# 372
  • София
Ужас с тези ЛК. Моят е роден в края на ноември, така че явно ние ще чакаме зимата. Иначе все още няма мустаци - само някакво леко мъхче, но определено не е за махане. Пъпки - отвреме на време по две-три. Маже с Акне аут и минават. Аз съм пушач, а той е върл противник на цигарите и само ми намила да съм ги откажела. Сега съм ги понамалила, че много пушех и ми каза, че е горд с мен:) Дано не пропуши.

# 373
  • София
Изпуснах младежа на Аманда, много ме е яд.
Мария, покажи, моля те, прическа.

Аз съм крайно толерантна към всякакви експерименти с косите. За всички. Самата аз се боядисвам от 20+г, била съм с всякакви цветове, дължини, прически. Голяма работа, че можело да се изтощи- коса е, ще порасне нова.
Наборът маха мустачките с тример, както и интимното окосмяване. Пъпки почти няма, ползва Акне аут.
За ЛК отидохме около 40мин преди края на работното време на районното и свършихме работа за 30мин. Даже аз си подадох документите за смяна на шофьорската книжка, че изтича на 31.12, а не ми се занимава да ходя пак. По- рано същия ден беше просто страшно в РПУ- то.

# 374
  • Варна
Фъстъчка (вече е височка, но беше дребос) гордо носи розов кичур отзад в косата, който доста изсветля и сега упорства за балеаж или омбре, отново в розово, съгласила съм се уж.
Има дълъг маникюр, благодарение на моите увещания, че си гризеше ноктите до скоро. От грима ползва очна линия, рисува си я невероятно, харесвам я. Не харесвам, че предимно носи дънки, къси гащи и тишърт, споменатите бели маратонки също, а аз си падам по романтични рокли.

Общи условия

Активация на акаунт