СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 035
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Къде виждате прическата на Ния?

Аз, като лош родител, поръчах фрапе на детето. Не ѝ харесва 😁, но предпочитам да знае, че когато е с нас може да пробва, а не да се крие и прави глупости. За сега не харесва татуировки (аз харесвам, но по-малките и дискретни), не иска нито втора, нито 3та дупка на ухото, не иска цветна коса, не се вълнува от гримове. Дали и кога ще се промени?
Проби си ушите, когато тя поиска. Беше преди 4ти или 5ти клас.
Едни рибки. Приличат ми нашите бъдещи осмокласници - очакващи да се втурнат към новите училища.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 11:38 от zvаnchе

# 346
Ей, Бисе, много мило Heart Благодаря за думите Heart
Звънче, във вайбър Simple Smile

# 347
Моята ходи на плуване и поради това е супер необходимо да ходи на кола маска. Баща ѝ я води. С епилатор по краката не иска, боляло я, но с него си маха космите под мишниците. На козметик я водя аз, наложително е, засега траен ефект няма.
Преди няколко години сме на гости на свекървата. Тя доста преди това ми говореше да заведа щерката да ѝ пробият ушите, аз ѝ казах да изчакаме детето да поиска. Не съм против, самата аз съм с обеци май откакто съм се родила. Та, прибират се двете от някъде и чакат реакция, аз нищо не виждам. Оказа се, че баба ѝ я завела и ѝ продупчили ушите. Защото на въпроса защо не са ѝ пробити ушите мойта отговорила, че мама и тате нямат пари( не е вярно). Та баба ни съжалила. Мин.година си проби втора дупка и сега носи някакви мънички различни обеци. И задължително различни чорапи.

# 348
  • София
И аз да кажа - страхотна е Ния с новия цвят на косата! 😊❤️

# 349
Red, дай да видим.

# 350
  • София
Ааа, не е моя работа! 🤣

# 351
  • Пловдив
Оф, момичета, да ви се оплача - вече повече от час и половина чакаме с набора на опашка, която не е помръднала ни на йота, на слънцето, на огромния пек и вече съм на път да пропадна, а сина вече е червен и изгорял, за лична карта. Ще си от видим поне до 14 часа. Това никак не е нормално, в 21 век, в Еропейска държава 😥

# 352
  • софия
Оставихме за последния момент инициативата л. к. за другата седмица с надежда, че е отпускарски сезон. Може би съм сгрешила в прогнозата. Поне упражнява нов подпис, че настъпената мравка е голям смях.

# 353
Всички са в августовски отпуски.... Много неприятно това чакане.
И според мен за пъпките трябва да се бори вътрешната причина, а тя често и и в храненето, а не само хормонална. Повече разходки на открито, спорт и слънце помагат.
Моите редовно ми подпийваха от фрапето миналата година, когато ги пратя да ми купят. И все се беше разляло по пътя.....
Не знам как щях да реагирам с момиче. Сигурно щеше да е някоя кежуал девойка... хич ме няма по правенето на прически, сигурно изобщо не бих помогнала, ако иска да й правя нещо.

# 354
  • София
Аз, след две момчета, съм доста джаста праста с девойката, която пък за мой ужас е много кокетна. Не се е метнала на майка си със сигурност. И гримове детски иска, и лакове. Засега парирам с обяснения да порасне още. Да видим до кога ще ми минава номера...

# 355
  • у дома...
Всяка сутрин пие по едно фрапе с баща си. Домашно направено, с по-малко кафе и повече мляко.

# 356
И ние пием кафе заедно, много е приятно. Сутрин няма как да стане (ставаме по различно време), но в почивните дни, следобяд, на двора пием кафе и си бъбрим. Аз я научих 😋
На дребното правим мляко с какао.

# 357
  • София
И на нас ни предстои вадене на лк скоро. Да се подготвя за висене, казвате...
Лицевото окосмяване не му е много сериозно, но явно го дразни и може би иска да започне вече. Баща му засега каза, че нямал нужда и щял да се бръсне цял живот.
За пушенето се надявам, че няма да се изкуши. Около него пуши само баба му (моята майка) Говорили сме, че е вредно и води до зависимост. И двамата харесват иначе вкуса на радлер, сайдер и тн, сигурно защото са сладникави. Нямали търпение да пораснат, за да можели да го пият. Кафе не е пробвал. Но пък Пипи пиеше от 10г 😀

# 358
За лична карта се наредете в ранния следобед, опашките са рано сутринта. За София огледайте предварително районните управления, пред някои не се трупат чак такива опашки. Може само единият родител да присъства.

# 359
  • София
Има някои районни почти без наплив.Мъжът ми ходи да си сменя документи преди месец.Не отидохме в нашето РПУ,а в друго.И ние трябва да ходи в за л.карта,но ще гледам да е към края на месеца с надеждата идващите от чужбина да са минали вече...

Общи условия

Активация на акаунт