СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 041
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А щерката остана без бюро.По време на карантината го разкара че й пречи.Беше твърде голямо.Ама сега като се замисля трябва да я обзаведа наново с някакво компактно бюро.Може да взема от ИКЕА.Дано го ползва

# 556
Моят пък иска ново бюро, по-голямо. За новия монитор и другите техно джаджи. А сегашното му бюро е чудесно, но само по мое мнение. За учене, естествено, не се използва.

# 557
  • София
Старото беше огромно ,но се ползваше за трупане на какво ли не.Сега искам само плот-за писане.без шкафове и опция за складиране на боклуци

# 558
  • Отвъд алеята зад шкафа
Току-що говорих с училището коя смяна ще е малката от септември, за да планирам занималня и ми казаха, че не могат да ми кажат, защото още нямат потвърждение от МОН, че ще стартират присъствено. Rage

# 559

И той има младежки пъпки....може би трябва да го заведа на дерматолог. Само където нещо не вярвам в града да има някой специалист и не ми се шляе безцелно.

Едва ли помниш , но в началото на бременността имах сериозен проблем с пъпки и зачервяване - вгорчи ми живота . И понеже докторите се страхуваха да предпишат нещо / заради бременността / , в даден момент отнесоха случая до Академичен съвет в Медицинска академия .  Т.е. това , което в крайна сметка предписаха , беше добре обмислено  ,а именно - азелаинова к-на . Всъщност е предназаначена точно за акне , но действа и при Розацеа . Вече 14 години само с това се поддържам . Сега и на Васето съм купила - като го маже редовно - действа .В момента в БГ го има под името -Скинорен , преди имаше и Финацеа гел .

# 560
Монца, "Божествена Комедия" я има в превод на български. Четох я наскоро отново - хареса ми.
Възможно е да бъркам. Бях останала с впечатление в ученическата си възраст, че е преведена само "Ад", а преди няколко години чух коментар по ТВ, че е преведена "Чистилище", но явно съм в грешка.

# 561
  • Пловдив
Монца, просто като ученици вероятно не сме се интересували от такива подробности. Преди години открих книгата в библиотеката на баба ми - 1975 е издадена, Световна класика.

# 562
  • София
Кой искаше кончета в Родопите? Явно са големи снимките и не мога да кача повече от една, така че... По-късно

# 563
  • Стара Загора
......
Едва ли помниш , но в началото на бременността имах сериозен проблем с пъпки и зачервяване - вгорчи ми живота . И понеже докторите се страхуваха да предпишат нещо / заради бременността / , в даден момент отнесоха случая до Академичен съвет в Медицинска академия .  Т.е. това , което в крайна сметка предписаха , беше добре обмислено  ,а именно - азелаинова к-на . Всъщност е предназаначена точно за акне , но действа и при Розацеа . Вече 14 години само с това се поддържам . Сега и на Васето съм купила - като го маже редовно - действа .В момента в БГ го има под името -Скинорен , преди имаше и Финацеа гел .
Наистина не помня....стара съм вече...ама аз и млада все забравях:))))
Благодаря ти...ще го пробваме. Говоря в множествено число, защото ако не напомням по два пъти на ден отиде пак коня...Намаза ли се? Намажи се! Днес пропусна ли? Айде отивай....уф....
Сега на вилата където сме от както обявиха ИП всеки си има стая. В стаята на баткото /бъдещият 8-кластник/ има бюро слънце бе хора...ама на...нищо се не види от него. То компютри, джаджи, учебници,тетрадки,моливи,химикали, маски, шишета с вода, някоя солета....ужасТ.
Това лято реших,че вече е по-голям от мен, по-висок...по-голям номер обувки от мен носи...значи може да си чисти стаята. Еми откакто я чисти /разбира се напомням пак хахаххах/ по я пази....поне солети и бисквити не се търкалят по земята и бюрото.
Понякога си мисля....ако взема и се гътна...колко ли време ще оцелеят без напомняне аххахаххахаха

# 564
# 565
  • Стара Загора
Току-що говорих с училището коя смяна ще е малката от септември, за да планирам занималня и ми казаха, че не могат да ми кажат, защото още нямат потвърждение от МОН, че ще стартират присъствено. Rage
И аз питах защото сега не живеем в града и ще ми е малко приключение ако са в различни смени, поради карането им сутрин....абе весело ще ми е определено. Но и на мен не ми дадоха конкретен отговор за присъствено. Говоря за провинцията

# 566
Кой искаше кончета в Родопите? Явно са големи снимките и не мога да кача повече от една, така че... По-късно

Селенка, невероятни са!💜
Ох, искам и аз....

# 567
  • София
Тези се разхождаха сами, без да се притесняват от хората. Жребчетата бяха много сладки. Снимките са от колата, през това време жребеца ни наблюдаваше подозрително.

# 568
В коя част на Родопите сте, Селена?
Да си изкарате страхотно!
А Рицарят с вас ли е?😍

# 569
  • Стара Загора
Ние ще се качваме на Безбог.....ако някой дъжд и порой не ми провали плановете в събота. Младежът остава у нас защото.....дръжте се да не паднете....работи:))))))

П.П много ми се ходи на Рилските езера....но съм малко пишман турист...дано успея тази година. Ама много ми се ходи!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт