СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 37 999
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Набора така смърдеше по едно време, че в студа след тренировка съм карала на отворен прозорец, иначе бях пред припадане или най-малкото повръщане.
С ролони от био магазините и бръснене на подмишниците или по-вероятно беше период, сега е по-добре.
За парфюми няколко потребителки от темата има какво да кажат Stuck Out Tongue Winking Eye
Вкъщи са на почит!

# 436
  • София
solnichka, има значение wordinga, който ще се употреби при съставянето на една автобиография, затова ми е важно човека, който може да направи такова нещо, хем да има знания как се прави, хем да владее английски език на достатъчно добро ниво. Дори и в тази сфера има така да се каже трендове, за мое голямо учудване.

# 437
Вкъщи имахме кварцова лампа, когато бях дете. И активно си я ползвахме.
Парфюми му избирам аз- не са скъпи, не мисля, че е нужно -  на СК, KL и SOliver. Харесват му. Свежи, младежки са. Къпе се понякога по няколко пъти на ден . Поти се доста и хич не обича жегите, малко скандинавски тип е в това отношение. Аз обичам да се пържа на 40 градуса:) И  в момента пак съм на слънце, а те само търсят сянката.

# 438
Радвам се за Ния, хубаво се е получило!
И аз почти винаги съм на опашка, дразни ме пусната коса. Девойката е с по-светла коса, лятото и руси кичури придобива, естествени. Носи я предимно пусната.
Ние ще сме на почивка до 6 септември. 127-мо казаха, че след 5-ти ще е родителската, но то е дълъг уикенд, включително 7-ми, та се надявам да сме си тук вече.
Това с миризмата е ужасно. Големият никога не ми е мирисал, страхотна хигиена спазва. Но си е и до човек. Девойката е друга. И тя се къпе, не е от некъпане. Но явно организъм. От 2-3 клас почна да й намирисва потта, прекалено рано. Повече се поти от нас - и тримата с ММ и сина ми не сме толкова потливи. Тя много се дразни на мокрите кръгове под мишниците.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 10:04 от Betty L.

# 439
Алиена, аз те помня  от парфюмната тема:) Сега само от време на време хвърлям по едно око там, че изкушенията са много:-)

# 440
  • София
Без да всявам паника, да знаете, че силна натрапчива миризма от пот може да е сигнал за проблеми със щитовидната жлеза, особено при спазване на добра хигиена.

# 441
Такава лампа имаше в яслата при моите. Помещенията за игра и спане бяха отделни и сестрата я местеше и пускаше в празното помещение. Леля Пепи, много си се грижеше за децата и сега след толкова години, като се срещнем и започва да ме разпитва за единия, за другия. Не знам от лампата ли, но и двамата изкараха по около година и половина на ясла и затова време сме се записали единствено с един конюнктивит и едно леко разболяване, при което всъщност аз се тръшнах първа и след мен детето.
Аз съм много доволна, че успях да резервирам няколко нощувки на Мальовица, където ще ни приемат с кучето. Дребният в момента е в София на тренировъчен лагер. В края на другата седмица си го подбираме и ще разпуснем малко из Рила. Кратко ще е за моя вкус, но тази година ще е така.

# 442
Здравейте,
успявате ли да влезете в https://priem.mon.bg/?

Дава ми:

Грешка
Невалиден входящ № или код за достъп Neutral Face

# 443
  • софия
В друга тема четох, че в частно училище събирали пари за закупуването на такива лампи.

# 444
  • София
Мария, има в болниците такива лампи, да. Правилото е, че се пускат само в празна стая. НЕ могат да се използват, когато има хора.

# 445
Точно в такива лампи е решението, но за пълна обработка на въздуха в класна стая /обичайно с голяма височина на помещението/ е нужно да работят няколко уреда. Междучасията също следва да се удължат, за да има ефект  от дезинфекцията. При 26 деца не е трдно да се съберат пари. През време на ИП бяха изчезнаи от пазара всякакви разновидности. На изясняване подлежи продъжителостта на ефекта - т.е., ако в класа има болно/и дете/ца, колко време след влизане в класната стая излъчваните вируси ще се неутрализират от УВ лъчението/озона.

При вас е прекрасно, че в повечето случаи знаете класовете си и можете да направите връзка между родителите и организация. Ние ще си узнаем класа на първия учебен ден.

# 446
мен малко ме притеснява дуракоустойчивостта на тези лампи, да не ги пусне някой преподавател неволно при стая пълна с деца. Опитът ме е научил, че хора всякакви има.

# 447
  • София
Ние в къщи имаме такава кварцова лампа, всъщност е на свекърите, от време оно. Взехме я, за да я пускаме докато бях под карантина. Има специални, тъмнолилави очила към нея, които слагаш докато я пуснеш и излезеш от стаята. По половин час на стая се пуска и избивала всички вируси и бактерии. После като влезеш в стаята има един странен мирис. Вадят се и растения, ако има в стаята, преди да пуснеш.

# 448
  • София
Здравейте,
успявате ли да влезете в https://priem.mon.bg/?

Дава ми:

Грешка
Невалиден входящ № или код за достъп Neutral Face
Най-вероятно вече са я спрели.

# 449
  • София
Шарлот, повечето от нас не знаят класовете на децата си и няма как да установим връзка. Но пък ще имаме РС преди 15 септември и не пречи на тях да се повдигне този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт