Любители на кучета - 107

• 25 417
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошли на новите попълнения. Очакваме много снимки. 😊 ❤️

# 601
  • Sofia

Здравейте и от Бела Blush
Порода Джак Ръсел ( или както се шегуваме у дома Джак Дивак) на точно 4месеца ❤

# 602
  • под тепетата
Джакчетата ни превзеха Satisfied!
 Оранжево морето...

# 603
Добре дошли на новите попълнения!
   Биляна,супер снимка!!!

# 604
  • Пловдив
Ох, Билянка, данък да ти види окото. HeartJoy
Защо се носите в морето - за снимката ли? Синковецът все още така разнася Шошко из къщи - като бебе.

mtz, как е Мокка?

# 605
моята булка напоследък е поразстроена. не сме сменяли храната, не знам от какво може да е. иначе нищо ѝ няма - свежа и жизнена е, просто ака по-рядко.

# 606
Джакчетата ни превзеха Satisfied!
 Оранжево морето...

Ахахайахха какъв сте купон Joy

# 607
  • под тепетата
Не, иланг, не е за снимката. Влизат тримата в морето, а Озю плува като удавник - маа с предните лапи като моторница. Вчера имаше много хубави вълни и той като се умори, ходи да се спасява при дядо му. Аз съответно броя всички кучета на плажа, да не пропусна някое Sweat Smile

# 608
  • София
Този език може по толкова начини да го оплези, че дори след 7 години понякога ме впечатлява - в случая го беше извъртяла на ръбчето му Simple Smile

# 609
Здравейте, мили хора.
Имам нужда от съвет от хора с опит.
От малка искам да си взема куче, но родителите ми не бяха съгласни, после живях по общежития и квартири. Скоро се местя в собствен апартамент сама и моментът вече е подходящ.
Първоначално мислех да си търся породисто, но ми се иска повече да осиновя от приют. Не мога точно да обясня защо, просто така го чувствам. Не ми допада идеята да живея напълно сама, имам нужда от другарче, с когото взаимно да си даваме любов.
Въпросът е, че ми се иска кучето да е малко, тоест да не пораства особено на размер. Апартаментът е голям, около 100 квадрата, място ще има, но все пак е в панелен блок, без никакъв двор и с много съседи. Затова мисля, че е най-добре кучето да не е голямо,за да няма недоволни.
Интересувам се как тези от вас, които са приютили кученце вкъщи, се справяте с отглеждането. Стават ли много голями и успяват ли да се научат на всичко необходимо, за да живеят в затворено пространство? Вярно ли е, че само породистите трябва да се гледат вътре, или това са глупости. Ще се радвам да чуя мнения. Simple Smile

# 610
  • София/Севлиево
Моя съседка си взе кученце без порода от една от ФБ групите ,които с в помощ на животните.Казали са ѝ,че няма да е много голяма,някъде 10-15 кг и наистина , въпреки че е на 7 месеца колкото моя сладур, вече е по-малка от него.Тихо и спокойно животинче е и предполагам,че и занапред ще е такова.Браво за решението.

# 611
Здравейте, мили хора.
Имам нужда от съвет от хора с опит.
От малка искам да си взема куче, но родителите ми не бяха съгласни, после живях по общежития и квартири. Скоро се местя в собствен апартамент сама и моментът вече е подходящ.
Първоначално мислех да си търся породисто, но ми се иска повече да осиновя от приют. Не мога точно да обясня защо, просто така го чувствам. Не ми допада идеята да живея напълно сама, имам нужда от другарче, с когото взаимно да си даваме любов.
Въпросът е, че ми се иска кучето да е малко, тоест да не пораства особено на размер. Апартаментът е голям, около 100 квадрата, място ще има, но все пак е в панелен блок, без никакъв двор и с много съседи. Затова мисля, че е най-добре кучето да не е голямо,за да няма недоволни.
Интересувам се как тези от вас, които са приютили кученце вкъщи, се справяте с отглеждането. Стават ли много голями и успяват ли да се научат на всичко необходимо, за да живеят в затворено пространство? Вярно ли е, че само породистите трябва да се гледат вътре, или това са глупости. Ще се радвам да чуя мнения. Simple Smile
Поздравления, че си решила да спасиш душичка от приют! Като стопанин на дребно куче да кажа, че в по-голямата си част дребосъците са по-големи истерици Joy Моята лае доста, макар че има подобрение с израстването. Естествено, има изключения, но моите наблюдения са, че дребните породи са по-шумни.

# 612
Не че имам опит,но след две кучета разбрах,че е нужно да отделяте много време и енергия,а и средства за кучето.То не е жвотно,то е още един член на семейството.И както си го възпитате,така ще си живеете с него.А кученцето,породисто или не,ще ви се отплати с невеоятна преданост и любов!

# 613
  • sofia
Добре дошли на новите кучета и на Петкова. С!
Разгледай из групите за намерени кучета. Там има много изхвърлени, вече по-отраснали дребосъци.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 23:03 от Кришка

# 614
  • Пловдив
Petkova. S, ние си осиновихме куче бебе от олх - на 200 км от къщи. Харесахме си го, отидохме и си го взехме. Знаехме, че майката е гонче. Татко неизвестен. В момента е почти на 9 месеца и тежи 18 кг. Не мисля, че е голям, като се свие на кълбо заема ъгълче от дивана.

Хубаво е да си вземеш бебе, защото всяко пораснало куче идва с нрав и и по-трудно за новак да въведе ред и дисциплина. А като е бебе може да си го обучиш. Но бебета изискват и повече внимание и обучение.
Ние сме тук да помагаме, каквата и душичка да избереш - няма да сгрешиш.

Общи условия

Активация на акаунт